Aftonbladet > Nyheter

Monday, 21 October, 19:29

Aftonbladet - 19 sep 19 kl. 16:26

Här leker föräldrarna inte med sina barn
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här leker, föräldrarnainte med sina , barn
YLE - 20 maj 17 kl. 09:00

Skolstart - även för föräldrarna

- Det har forskats mycket världen över om vad som påverkar ett barns skolgång, närmare bestämt både trivsel och skolframgång. Det som gör det allra mest är - föräldrarna. Dels föräldrarnas utbildning men i synnerhet deras inställning.

Skånskan - 1 timme sedan

”Bakom tiggaren finns ett barn”

Med boken Jordgubbsbarnen vill hon mjuka upp det ibland så hårdnande samhället. Nu har författaren, serietecknaren och illustratören Sara Olausson nominerats till en August i kategorin årets barn- och ungdomsbok.
– Jag är väldigt, väldigt glad, det här betyder mycket för både mig och det som boken handlar om, säger författaren.

Nyan - 27 mar 17 kl. 12:24

”Vi leker oss in i dikten”

Inte jämmer, men kanske joller fick barnen och föräldrarna uppleva under litteraturdagarnas rimjam på söndagen.
På ett rimjam får barn under lekfulla former ta del av verser, rim och rörelser. Författaren Annika Sandelin och kulturpedagogen Nina Gran har arrangerat rimjam för barn i Helsingfors i tio år, och i söndags fick åländska barn jamma.

Skånskan - 03 dec 15 kl. 09:00

Fler kassar hjälper barn med språksvårigheter

lund Sedan 2013 erbjuder Lunds folkbibliotek språkpåsar till föräldrar med barn som har språkstörningar.
I går presenterades tre nya påsar – och även de sista i språksatsningen.Totalt finns nu 35 språkpåsar att låna på Lunds folkbibliotek.

YLE - 07 feb 14 kl. 12:04

Barn ställer frågor om psykiska sjukdomar

Är du förälder och mår psykiskt dåligt? Är du orolig att ditt mående påverkar barnen? Stella Sandström svara ja på båda frågorna.

YLE - 11 sep 17 kl. 05:36

I Terjärv leker och lär barnen på två språk

På daghemsavdelningen Rantamajakka - Strandfyren i Terjärv är det sagostund på två språk. Tvåspråkig barnpedagogik stärker både språkkunnigheten och gemenskapen säger dagvårdsledare Susanne Högkvist. Det fanns för få platser på daghemmet i Terjärv och dessutom ville man erbjuda finskspråkiga barnpedagogik på modersmålet.

YLE - 01 mar 16 kl. 08:23

Barn överger leksaker allt tidigare

Dockor, små traktorer i sandlådan och digitala prylar konkurrerar om barnens uppmärksamhet i dag. Barns verklighet fylls av ljud, visuella bilder och virtuella berättelser. - Tiden som barn använder för att leka blir allt kortare, uppskattar Riia Sandström, ordförande för Finlands Leksaksförening.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Barn vann strid om koja

En strid om en koja i Lugnvik är över. Barnen som har byggt kojan har får ha kvar den, och Östersunds kommun har numera ansvaret för den, uppger SR Jämtland.Det var i början av sommaren som barnen i Lugnvik fick ett brev från kommunen, att de var tvungna att riva sin koja.

YLE - 26 jan 14 kl. 14:01

Mink bet sovande barn

Det kunde ha gått hur som helst, sammanfattar en chockerad Annika Nyström i Petalax det faktum att en mink hoppat upp i hennes sons vagn och bitit och skrapat honom i ansiktet. En hjälmmössa skyddade honom till viss grad. Vi hade tur i oturen säger Annika Nyström.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.