Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 17 October, 12:04

Dagens Media - 20 sep 19 kl. 07:56

Hammarby – från fotbollsklubb till mediehusMEDIEDAGEN. Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist berättar om Hammarbys väg från annonspelare till mediehus. ”Att vi tar ansvaret som en fotbollsklubb vill jag påstå är helt unikt i Sverige”, säger han..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Mediedagen, Fotbolls, Patrik Blomquist, Hammarbys, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hammarbyfrån , fotbollsklubbtill , mediehus
Nyheter 24 - 14 jan 19 kl. 14:31

Janne Mian: "Hammarby är som en religion"

Jan "Janne" Mian öppnar dörren iklädd i sportchef Jesper Janssons träningskläder. Under förra säsongen har det byggts ett nytt klubbhus på Årsta IP och spelare och ledare har nyligen flyttat in i det nya skrytbygget. Han har varit i tjänst i endast ett par dagar men resurstränaren framstår som bekväm och välorienterad i Hammarbys nya träningslokaler.

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 11:03

Schibsted för samman svenska och norska mediehus i gemensam utvecklingsorganisation

Schibsted samlar produkt- och teknikutvecklingen i de norska och svenska mediehusen, däribland Aftonbladet och Omni och senare i år SvD, i en ny koncernövergripande organisation. Målet är att skapa högklassiga produkter och plattformar som stärker konkurrenskraften och tryggar framtiden för koncernens digitala publikationer. – För att kunna bedriva oberoende, undersökande journalistik med bibehållen integritet i en digital värld krävs en förenad och samstämmig insats i alla våra olika varumärken, säger Rolv Erik Ryssdal, CEO, Schibsted Media Group.

Dagensanalys.se - 06 mar 17 kl. 13:15

”Klarna som mediehus”

Tänk om Klarna bestämde sig för att bli ett mediehus, då skulle alla svenska publicister ha stora problem… Klarna med all information om alla svenskars e-handelsbeteende skulle kunna skapa Sveriges vassaste nyhetsportal. Klarna står troligtvis för 90 procent av alla svenska e-handelsköp, de vet precis vad vi köper, vilka som köper vad och framförallt när vi köper. Tänk om de skulle använda denna information för att skapa egna mediekanaler som publicerade snygga smarta Native-annonser med inbäddade köplösningar för alla svenska e-handlare.

Västerbottens Folkblad - 10 maj 17 kl. 15:45

Folkbladets mediehus kan vinna pris

Det är på den Dagens Medias nya gala Årets lokala mediehus som VK Media, där Folkbladet ingår, kan prisas. För att uppmärksamma de lokala annonsmarknaderna och prisa framgångsrika lokala aktörer lanserar Dagens Media Årets lokala mediehus, som hålls den 31 maj. VK Media, koncernen där Folkbladet ingår, har nominerats i kategorin Årets lokala mediehus.

ÖstersundsPosten - 04 apr 16 kl. 15:33

Kändisarnas vädjan till ÖFK inför allsvenska premiären mot Hammarby: "In med Bobo"

Snart är en lång väntan över. Ett lag från Jämtland har aldrig spelat på en så hög nivå i det svenska seriesystemet som Östersunds fotbollsklubb. Musikern och före detta Idol-deltagaren Magnus Schönberg är en av de fem kända länsbor ÖP ringer till inför denna händelse.

YLE - 16 maj 13 kl. 13:05

Mediehus använder Åland för att slippa moms

Finländska mediehus har flyttat sina postningsfunktioner till Åland för att komma undan mervärdesskatten. Det säger Timo Vallittu, ordförande för industriförbundet Team. Finländska mediehus har flyttat sina postningsfunktioner till Åland för att komma undan mervärdesskatten.

YLE - 16 okt 13 kl. 14:17

Kivinen:Yle-skatten ska inte rädda andra mediehus

Yles verkställande direktör Lauri Kivinen säger att Yle-skatten inte är avsedd för att rädda andra mediehus. Kivinen utesluter inte ett samarbete med de kommersiella tidningshusen, men samarbetet får inte tunna ut medieutbudet, säger han. Helsingin Sanomats tidigare chefredaktör Mikael Pentikainen föreslog häromdagen att Yle kunde köpa nyheter av landsortstidningarna.

YLE - 17 okt 13 kl. 06:26

Kivinen: Yle-skatten ska inte rädda andra mediehus

Yles verkställande direktör Lauri Kivinen säger att Yle-skatten inte är avsedd för att rädda andra mediehus. Kivinen utesluter inte ett samarbete med de kommersiella tidningshusen, men samarbetet får inte tunna ut medieutbudet, säger han. Helsingin Sanomats tidigare chefredaktör Mikael Pentikainen föreslog häromdagen att Yle kunde köpa nyheter av landsortstidningarna.

Barometern - 18 nov 13 kl. 15:39

Inget nytt mediehus

Gota Media drar tillbaka planerna på ett nytt mediehus vid Systraströmmen i Kalmar. Styrelsen för företaget har beslutat att omedelbart avbryta projekteringen och i stället satsa på en ombyggnad av nuvarande lokaler.
– Beslutet har växt fram och förutsättningarna har förändrats sedan planeringen för ett mediehus startade 2007, säger koncernstyrelsens ordförande Bennie Ohlsson.

YLE - 01 feb 17 kl. 00:00

Yles valkompass kommer - nu i unikt samarbete med andra mediehus

Inför kommunalvalet i april lanserar Yle för första gången en valkompass i samarbete med kommersiella mediehus. KSF Media, Uusi Suomi, Suomen Kuvalehti och Maaseudun Tulevaisuus har egna frågor i Yles valkompass. Dessutom kommer bolagen att kunna använda all data som samlas in via kompassen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Aftonbladet startar sportmagasin

I helgen är det premiär för Aftonbladets nya sportmagasin – Sporthelg..

Dagens Media - 1 timme sedan

Här är Schibsteds nya varumärkesstrategi

Schibsted vill dela data inom koncernen i mycket högre utsträckning än tidigare – och då krävs användarnas fulla förtroende. Det är en av orsakerna bakom nya varumärkesstrategin som ska hjälpa Schibsted att: ✓ Positionera sig mot techjättarna ✓ Vinna användarnas förtroende ✓ Göra moderbolaget mer synligt ..

Dagens Media - 1 timme sedan

Netflix nästa svenska originalserie: Anxious people

FLX ska producera en dramakomedi baserad på Fredrik Backmans bok Folk med ångest..

Dagens Media - 1 timme sedan

Nent Group vinner tillbaka Hockey-VM

Efter några år av delad vårdnad återvänder hockeyn till Nent – som säkrar exklusiva nordiska VM- rättigheter från år 2024..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Radiosportens Petra Svensson till Discovery

Discovery knyter till sig sportjournalisten Petra Svensson när de bäddar inför det stora sportåret..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Vikten av kvinnor inom AI

Veckans avsnitt av AI-podden gästas av Maria Norberg och Gustaf Hagman, grundare och vd på Teknikkvinnor respektive Leovegas..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Experternas lärdomar från ”Svenskarna och internet”

Experter från tre av Sveriges största mediebyråer delar med sig av sina insikter från årets rapport av Svenskarna och Internet. ✓ Viktigaste lärdomarna ✓ Detta blir viktigt att hålla koll på framöver ✓ Så behöver annonsörer tänka.

Dagens Media - 4 timmar sedan

Oväntade många nya kunder till Netflix

Netflix visar stark tillväxt i antalet abonnenter men medger samtidigt att konkurrensen från Disney och Apple är skadlig..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Calle Schulman: ”Slående likheter mellan avokadobranschen och mediebyråerna”

Tittarsiffrorna sjunker men priserna stiger. Hur fan går det till? Det undrar Calle Schulman, som riktar hård kritik mot en bransch som han anser inte har hängt med i utvecklingen..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Spelannonsörerna drar i bromsen – medieköpen faller

Efter kaoset på den svenska spelmarknaden har nu spelannonsörerna dragit i handbromsen. Medieköpen har närmare halverats. ✓Så mycket köper spelbolagen medieutrymme för ✓Betsson styr om mediemixen ✓Svenska Spel drar ner i tv och utomhus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.