DN > Nyheter

Saturday, 19 October, 03:45

DN - 20 sep 19 kl. 05:00

”Hur ska jag kunna glömma allt han gjort?”Vill lämna allt elakt mannen gjort bakom sig – men det är svårt • Psykologen ger råd..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur ska jag kunna glömmaallt han gjort
SVT Debatt - 11 mar 14 kl. 14:57

MMA-utövare riskerar allvarliga hjärnskador

MMA Den populära kampsporten är, tillsammans med boxningen, unik då våld mot huvudet premieras. Varje hårt slag mot huvudet innebär en betydande risk för hjärnskador. Med jämna mellanrum blossar debatten om de medicinska konsekvenserna av kampsporten MMA upp i medierna.

Sydsvenskan - 02 maj 14 kl. 07:27

MMA är inte farligt – det är bra träning för både kropp och psyke

MMA är en framtidsidrott. Kampsporten har vunnit miljoner hjärtan och fortsätter att snabbt öka i popularitet. MMA står för mixed martial arts och betyder ungefär blandad kampsport.

YLE - 07 nov 14 kl. 13:01

ABC för MMA – kampsporternas F1

Arrhachion från Figalia Rötterna i MMA går väldigt mycket längre bakåt i tiden än till 1993 AD. Den kändaste incidenten i sporten hände nämligen redan 564 f.Kr.

Nyheter 24 - 24 okt 11 kl. 09:27

"MMA kommer alltid att vara kritiserat"


KRÖNIKA. I ett färskt uttalande från Hjärnfonden kallas MMA för offentlig misshandel. Den kritiken lär knappast bli den sista mot sporten.

SVT Debatt - 11 mar 14 kl. 09:12

MMA-kritiker behöver inte titta

MMA Det är bra för MMA att sporten ifrågasätts, men ni som kritiserar har också valet att titta på något annat. Ni som pekar finger – börja med nolltolerans för våld i hockey, så kan vi prata sedan. Jag har full förståelse.

Nyheter 24 - 05 sep 11 kl. 19:08

"Det blir en dålig svensk MMA-höst"


KRÖNIKA. Inställda galor och rykten om ekonomisk ruin är vad snacket om de svenska MMA-galorna handlar om just nu och alla är vi förlorare. MMA är en växande sport i Sverige.

Nyheter 24 - 20 dec 13 kl. 13:30

MMA-matchen mellan man och kvinna en PR-kupp – stoppas

Tidigare i veckan marknadsförde promotorn Andre Pederneiras den unika idén att judo-experten Julian Velasquez och MMA-fajtern Emerson Falcao skulle slåss över tre MMA-ronder på Shooto 45-galan i Brasilien. Trots att både Velasquez och Falcao under invägningen sa att matchen skulle gå blir den nu stoppad av det brasilianska MMA-förbundet – som hävdar att det hela var en PR-kupp för Maria da Penha-lagen, en brasiliansk lag mot mäns våld gentemot kvinnor. "Viktigare för samhället än för sporten"– Vi kan inte göra något sånt, säger Osiris Maia, medlem i av det brasilianska MMA-förbundet, enligt MMA Fighting och fortsätter: – Den här "fajten" är viktigare för samhället än för sporten.

Nyheter 24 - 18 dec 13 kl. 11:01

Kontroversiell MMA-fajt i Brasilien – man kan möta kvinna på fredag

Om det brasilianska MMA-förbundet inte lägger in sitt veto kan, för första gången någonsin, en man möta en kvinna i en MMA-bur. Det är Emerson Falcao som ska göra upp med Juliana Velasquez. Tanken är att den historiska matchen, på tre ronder, ska hända redan på fredag på galan Shooto 45 i Brasilien.

Nyheter 24 - 15 jan 16 kl. 16:31

Klippet som visar varför MMA-fighters är hårdare än dig

Alla vet att MMA-fighters är hårda men här kommer beviset för att deras sport är hårdare än hård. I december vann MMA-stjärnan Luke Rockhold sensationellt mot Chris Weidman och nu delar han med sig av framgångens pris. LÄS MER: MMA-stjärnans läckta nakenbilder gör att internet flippar urPå Rockholds Facebook-sida har MMA-stjärnan lagt upp en video där han tömmer sin armbåge på vätska.

YLE - 31 maj 16 kl. 14:49

Kritik mot Elisa river ner applåder på Anivas bolagsstämma

Under Anvias pågående bolagsstämma har flera har frågat varför Elisa med våld ska byta ut förvaltningsrådet om Anvia och Elisa ska gå skilda vägar? Elisas representant på plats har inte gett något vettigt svar. Han har bara konstaterat att förvaltningsrådet kan bytas ut på nästa möte om man så vill.

Cornucopia - 30 nov 16 kl. 18:36

DN försöker skrämma privatpersoner från att stämma dem vid bildstöld #stödskyttedal

Sveriges största dagstidning Dagens Nyheter har stämts av Sara Skyttedal (kd) för att ha stulit en privat bild postad i ett privat slutet forum på Facebook, och använt i tidningen eller på nätet. DN vägrade betala det Skyttedal fakturerade och stämdes av henne. För att skrämma privatpersoner från att stämma DN har de ordnat en enorm rättegångskostnad, som förloraren får betala om domen mot förmodan faller ut till Skyttedals nackdel.

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Ödesmättat i brittiska parlamentet inför lördagens Brexit-omröstning

Ska Boris Johnson klara av det som Theresa May misslyckades med? Eller kommer oppositionen tvinga honom att be om ännu….

DN - 6 timmar sedan

Välj sida, Kristersson – välj bort kulturkriget

Moderaterna måste ta ett tydligt kliv bort från SD:s vulgarisering av politiken..

DN - 6 timmar sedan

”Jag skäms för att ha gift mig för tredje gången”

Omgivningen antyder att hon inte tar äktenskapet på allvar • Psykologen svarar..

DN - 6 timmar sedan

Moderaterna vill öka pressen på public service

Trycket ökar på public service. Moderaterna vill minska utbudet av underhållning och sport, samtidigt som kraven på….

DN - 8 timmar sedan

Rekordstöd för SD – knappar in på S

Sverigedemokraterna fortsätter att öka. Partiet knappar in på Socialdemokraterna, som enligt en ny opinionsundersökning….

DN - 9 timmar sedan

Sexåring som slängdes ut från Tate Modern lämnar intensivvården

Den sexåriga pojke som utsattes för ett misstänkt mordförsök på Tate Modern i London har fått lämna intensivvården,.

DN - 11 timmar sedan

Fokus på kvinnor i EU-kampanj för efterlysta

Bakom spektakulära masker döljer sig några av Europas farligaste kvinnor..

DN - 12 timmar sedan

70 personer stängdes in i byggnad efter pulverlarm

Ett 70-tal personer hålls i lokaler på Frösön i Östersund, sedan att en anställd på ett företag öppnat en….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.