SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 16 October, 09:47

SmålandsPosten - 18 sep 19 kl. 05:00

Lina har gott om energiLina Loftenius har arbetat som resande säljare med stor framgång i hela sin yrkeskarriär. Dessutom driver hon pool- och spabads-butik med sin man. Nyligen fyllde Lina 40 år och funderar på att ge sig in i politiken. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Loftenius, Lina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Linahar , gottom , energi
Skånskan - 09 okt 15 kl. 16:12

Lina Larsson upprörd över friande

Kävlinge Dagen efter domen mot de nazistutpekade brödraparen är Lina Larsson både arg över att en av dem frias och lättad över att få sätta punkt.– Jag är mest upprörd över att han blir friad från olaga hot. Det är ju det som påverkat mig mest, hotet mot studion, säger Lina Larsson som driver LL Dance Studio.

YLE - 24 apr 16 kl. 07:00

Varför vill Finland vara beroende av rysk energi?

Spotlight visar hur konsekvent Finland blundar för riskerna med att göra sig ännu mer beroende av rysk energi. EU rekommenderar andra energikällor än rysk el och gas. De baltiska länderna har med framgång gjort sig oberoende av rysk energi.

YLE - 19 feb 14 kl. 20:07

Ekenäs Energi slarvade med bilköp

Personalärenden var ofta på agendan då direktionen för Ekenäs Energi möttes förra året. Direktionen har också granskat energiverkets upphandlingsrutiner i samband med nya leasingavtal för bilar. Stämningen inom Ekenäs Energi har som känt inte varit den bästa under det senaste året.

YLE - 20 feb 15 kl. 05:00

Grön energi tvingar människor att lämna sina hem

Invånare måste överge sina hus för när geotermiska kraftverk i Kenya. Kraftverken har indirekt finansierats med finländska skattemedel via Världsbanken. Målet har varit att bidra till hållbar utveckling, men nu blir resultatet det motsatta, säger representant för massajer.

YLE - 27 aug 16 kl. 20:24

Måste man sova gott varje natt - och är det nödvändigt med sömnpiller?

Studier på möss har visat att de dör inom ett par veckor om de inte får sova. Sömnlöshet är ett allvarligt problem för många människor, och sömnpiller har stor åtgång. Läkare varnar ändå för att det alltför lättvindigt skrivs ut medicin och att orsaker till sömnlöshet inte reds ut ordentligt.

YA - 18 okt 15 kl. 16:40

Lina från Ystad vann SM-guld

Ystadstjejen Lina Nilsson stod i fokus när FC Rosengård vann sitt andra raka SM-guld i fotboll. Rosengård besegrade Linköping med hela 5-0 hemma på Malmö idrottsplats och efteråt höjde lagkaptenen Lina Nilsson pokalen mot skyn. – Folk har räknat ut oss men nu visade vi alla.

Skånskan - 23 aug 16 kl. 16:00

Lina Kalmtegs debut är brutal och vacker

Recension/litteratur BOK
Jag såg livet tvingas i mig
Författare: Lina Kalmteg
Förlag: AtlasI slutet av mellanstadiet smög sig ett mörker över mig och min relation till mat. Allt som hade med mat och kropp att göra blev mer och mer komplicerat efterhand som tiden gick. Jag gick på en bra skola med en skolmatsal som serverade bra mat och vi hade det gott ställt hemma- således erbjöds god näringsrik föda på alla håll, men vad hjälpte det när kroppen alltmer kändes som ett oregerligt skal, och min vakna tid alltmer gick åt till att tänka på vad jag inte skulle äta.

Trelleborgs Allehanda - 21 jan 12 kl. 13:38

Nye direktören ska ge TFF ny energi

Foto: Tomas Nyberg
Han kommer från egna led men närmast från ett elbolag. Det Mattias Kronvall hoppas mest kunna bidra med är kanske inte förvånande - energi.
Kanske är det typiskt för en ytterback, men Mattias Kronvall är ingen man med stora gester.

YLE - 14 jan 15 kl. 05:51

Forskare: Förnybar energi lönsam inom ett årtionde

I många länder kommer förnybar energi, till exempel från sol och vind, att bli kommersiellt lönsam om 5-10 år. Det uppskattar en ny undersökning gjord vid Villmanstrands universitet. Teknologiska forskningscentralen VTT, Villmanstrands universitet och Åbo universitets center för framtidsforskning har ett pågående projekt om förnybar energi, där man har byggt ett förnybart energisystem för Kina, Korea och Japan.

YLE - 11 sep 17 kl. 13:38

Ekenäs Energi går från klarhet till klarhet

Det går bättre än förväntat i år för Raseborgs stads energibolag Ekenäs Energi. Det visar resultatet för årets sex första månader, januari till juni. Från Ekenäs Energis sida varnar man ändå för att göra långtgående analyser gällande hela året på basis av sex månader.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

KI: Löneökningar för låga för inflationen

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Kristersson: S har tappat kontrollen

Moderatledaren Ulf Kristersson beskriver i riksdagen Sverige som ett land med stora problem..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Rusning till akuten efter halkkaos

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Svagt ner på börsen

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ökade intäkter för Huawei

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Länet: Person blev fastklämd under buss

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Islossning för Pettersson

Efter en trög inledning av NHL-säsongen lossnade det rejält för Elias Pettersson. Han gjorde ett mål och två assist när Vancouver vann över Detroit med 5–1..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kim Jong-Un på symbolisk ridtur på vit häst

SmålandsPosten - 1 timme sedan

NCC får dansk miljardorder

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bogren om sjätteplatsen, gruppdynamik och rivalitet

Tingsryds AIF är sexa i Hockeyallsvenskans tabell efter nio spelade matcher. Det förvånar inte tränaren Magnus Bogren. – Det är inte överraskande att vi är där vi är, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.