Expressen > Nyheter

Sunday, 20 October, 05:42

Expressen - 18 sep 19 kl. 02:01

New York förbjuder smaksatta e-cigaretterStaten New York förbjuder de flesta smaksatta e-cigaretterna. Guvernör Andrew Cuomos order om förbudet röstades igenom på tisdagen, efter den senaste tidens oro kring e-cigaretternas effekter på hälsan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
York, New York, Andrew Cuomos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York, förbjuder, smaksatta, e-cigaretter
SVT - 18 sep 19 kl. 03:22

New York förbjuder smaksatta e-cigaretter

New York förbjuder nu all försäljning och tillverkning av smaksatta e-cigaretter. Dessutom visar en undersökning att skadliga halter av ett farligt ämne har hittats i e-cigaretter med mintsmak..

DN - 18 sep 19 kl. 05:40

New York förbjuder smaksatta e-cigaretter

New York förbjuder all försäljning och tillverkning av smaksatta e-cigaretter..

DI - 18 sep 19 kl. 06:18

New York förbjuder smaksatta e-cigaretter

New York förbjuder all försäljning och tillverkning av smaksatta e-cigaretter..

Nyteknik - 18 dec 14 kl. 10:39

New York förbjuder fracking

Delstaten New York förbjuder utvinning av skiffergas med metoden fracking, trots stora gasförekomster..

Supermiljöbloggen - 16 jan 15 kl. 23:57

New York förbjuder snabbmatsbehållare i skumplast

New York blir den hittills största staden i USA att banna restauranger från att använda snabbmatsbehållare i skumplast. Förbudet berör restauranger, kommunala skolkafeterior samt food trucks, skriver the Huffington Post. Stadens borgmästare Bill de Blasio uppgav i ett anförande förra veckan att det kommer innebära en reduktion av nästan 30 000 ton expanderat polystyrenavfall från New Yorks gator och vattendrag.

DI - 28 okt 16 kl. 07:14

New York förbjuder Airbnb

Den som funderar på att åka till New York och hyra boende via Airbnb kan tvingas tänka om. New Yorks guvernör Andrew Cuomo har gett grönt ljus till en lag som förbjuder korttidsuthyrning..

VBL - 13 sep 12 kl. 19:22

New York förbjuder stora läskflaskor

Staden New York blir kanske den första att förbjuda försäljning av läskedrycksförpackningar på mer än 4,5 deciliter. Stadens hälsovårdsnämnd godkände förbudet på torsdagen och det ska träda i kraft i mars..

GöteborgsPosten - 18 sep 19 kl. 01:46

Stopp för smaksatta e-cigaretter i New York

New York förbjuder all försäljning och tillverkning av smaksatta e-cigaretter. Förbudet kommer efter den senaste tidens rapporter om dödsfall som har kopplats till e-cigaretter..

DN - 27 mar 19 kl. 05:15

New York-förort stoppar ovaccinerade barn

Förorten Rockland County i New York förbjuder barn som inte är vaccinerade mot mässling från att vistas på allmänna platser som skolor, kyrkor och shoppingcenter, efter ett utbrott..

Nyteknik - 27 mar 19 kl. 09:38

New York-förort stoppar ovaccinerade barn

Förorten Rockland County i New York förbjuder barn som inte är vaccinerade mot mässling från att vistas på allmänna platser som skolor, kyrkor och shoppingcenter, efter ett utbrott..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Svenskarna under 30 som tjänar bäst – sök där du bor

Youtube-kändisar, proffs inom e-sport, dokusåpadeltagare och spelutvecklare.På listan över svenskarna under 30 som tjänar mest hittas yrkespersoner med titlar som inte ens fanns för några år sedan.Men här finns också kända idrottsprofiler, arvtagare och en filmstjärna som trots en storroll i unga år bytte bransch.

Expressen - 1 timme sedan

Trump backar – ska inte hålla G7-mötet på egna golfresorten

Donald Trump är värd för nästa års G7-möte och valde sin egen golf-resort i Miami, Florida, för ändamålet.Men efter kritik mot beslutet har nu Trump ändrat sig.Mötet kommer att hållas på annan plats, twittrar presidenten..

Expressen - 2 timmar sedan

Industribyggnad brinner – spridningsrisk finns

Det brinner i en industribyggnad i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan brinner det både på fasaden samt inne i byggnaden.– Viss spridningsrisk föreligger fortfarande, säger Mats Nilsson, inre befäl vid räddningstjänsten syd..

Expressen - 2 timmar sedan

En till sjukhus – misstänkt mordförsök

En ung man skadades vid ett bråk i Falun under natten mot söndag.– Han är förd till sjukhus och ska på röntgen nu. Han har fått någon form av sårskada, det kan mycket väl vara en kniv, säger Peter Persson, vakthavande befäl.

Expressen - 4 timmar sedan

Brevet till Pompeo: Terrorstämpla NMR

I ett brev till USA:s utrikesminister Mike Pompeo kräver 40 demokratiska kongresspolitiker att vit makt-organisationer förs upp på USA:s lista över utländska terrororganisationer.De pekar särskilt ut Nordiska motståndsrörelsen..

Expressen - 4 timmar sedan

Meghan och Harrys plan i södra Afrika

Hej då, Londondimma och drivande regn.Hej, Afrikavärme och skinande sol.Engelska Mirror uppger att Meghan och prins Harry vill bygga ett eget gömställe i Botswana..

Expressen - 6 timmar sedan

Tre till sjukhus efter olycka – bil voltade in i trädgård

En bil voltade på lördagskvällen in i en trädgård i Vättersnäs i Jönköping.Tre personer slungades ut ur fordonet och fick föras till sjukhus med ambulans..

Expressen - 7 timmar sedan

Tillståndet kritiskt för påkörd man i 90-årsåldern

En man i 90-årsåldern som blev påkörd av en lastbil i Linköping skadades svårt, rapporterar Corren.Mannen opererades akut och vårdas nu på intensivvårdsavdelning. Tillståndet för mannen är kritiskt..

Expressen - 8 timmar sedan

Tåg brinner i Berlin – flera skadade

Ett tåg brinner i Berlin, rapporterar TV4, som hänvisar till Morgenpost.Flera personer uppges vara skadade..

Expressen - 8 timmar sedan

Familjens val för Sara Danius begravning

Sara Danius ska begravas åttonde november i Storkyrkan i Stockholm – det skriver hennes familj i en dödsannons som publiceras på söndagen.I annonsen meddelas att i stället för blommor vill familjen att pengar sätts in på Sara Danius minnesfond ”för kvinnliga efterföljare inom essäistik och kritik”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.