Expressen > Nyheter

Wednesday, 16 October, 10:07

Expressen - 17 sep 19 kl. 23:09

Regeringen: Nya reformer för 30 miljarder kronorRegeringens höstbudget lämnas till riksdagen på onsdagen.Nästan 30 miljarder kronor läggs på reformer, skriver finansminister Magdalena Andersson (S) och finansmarknadsminister Per Bolund (MP) på DN Debatt.”För att ta oss an arbetslöshet, klimatförändringar, växande behov i välfärden, klyftan mellan stad och land och den grova brottsligheten”, skriver de..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Per Bolund, DN Debatt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RegeringenNya , reformerför 30 , miljarderkronor
Affärsvärlden - 18 sep 13 kl. 08:43

Regeringen: Reformer för 24,2 miljarder

Regeringen genomför reformer för 24,2 miljarder kronor under 2014, för att stötta tillväxt och jobb. Det skriver regeringen i höstbudgeten..

DI - 14 sep 11 kl. 11:24

Regeringen lägger miljarder på lärarna

Regeringen avsätter totalt 3,8 miljarder kronor i den kommande höstbudgeten till reformer inom läraryrket som ska gynna yrkesskickliga lärare. Förslaget presenterades av alliansens fyra partiledare vid en pressträff på Värmdö gymnasium. .

PrivataAffärer - 10 apr 19 kl. 07:15

Regeringen: Reformer för 4,5 miljarder i vårbudgeten

Läs också: Så påverkar vårbudgeten din plånbok Det skriver finansminister Magdalena Andersson och biträdande finansminister Per Bolund i en debattartikel på onsdagen. För att möta arbetsgivarnas behov av utbildad arbetskraft stärker regeringen arbetet med att rusta arbetssökande och särskilt möjliggöra insatser inom lokala jobbspår som Arbetsförmedlingen, kommuner och arbetsgivare samverkar kr

BT - 08 apr 14 kl. 08:28

Regeringen satsar miljarder på ny järnväg

Regeringen lägger 200 miljarder kronor på ny järnväg. Bland satsningarna märks dubbelspår Uppsala-Sundsvall, ny tunnelbana i Stockholm och ny pågatågstrafik till fem skånska orter, skriver Sydsvenskan. Infrastrukturminister Catharina Elmsäter (M) och regeringen har ändrat en del i det förslag till nationell transportplan som Trafikverket lade fram i somras.

Sydsvenskan - 20 aug 17 kl. 10:38

Regeringen lovar miljarder till polisen

Regeringen ger 7,1 miljarder extra till polisen de kommande tre åren. Bland annat ska dödliga gängskjutningar bekämpas. – Vi ska knäcka det här, säger statsminister Stefan Löfven.

Helsingborgs Dagblad - 20 aug 17 kl. 10:38

Regeringen lovar miljarder till polisen

Regeringen ger 7,1 miljarder extra till polisen de kommande tre åren. Bland annat ska dödliga gängskjutningar bekämpas. – Vi ska knäcka det här, säger statsminister Stefan Löfven.

TA - 09 sep 13 kl. 13:01

Regeringen satsar miljarder på unga


Regeringen satsar 3,1 miljarder kronor på jobb för unga. Paketet, som ingår i budgetpropositionen för 2014, ska öka viljan att anställa unga människor. Det meddelades vid Alliansens partiledares pressträff i Göteborg i dag.

SvD - 07 jul 15 kl. 08:42

Regeringen satsar miljarder på nya hyresrätter

Regeringen remitterar i dag, tisdag, en förordning om ett investeringsstöd på 3,2 miljarder per år för att öka nybyggnationen av små, klimatsmarta och billiga hyresrätter. Det skriver regeringen i ett pressmeddelande..

SvD - 10 sep 15 kl. 19:15

Regeringen satsar miljarder på nyanlända

En nationell samling för allt från kommuner och idrottsföreningar och satsningar på totalt 8 miljarder kronor över fyra år. Så vill regeringen möta de utmaningar som flyktingströmmarna genom Europa för med sig. Men från oppositionen kommer kritik om att regeringen inte på allvar vill ompröva sin politik..

News55 - 18 jan 16 kl. 16:53

Regeringen satsar miljarder på äldre – SPF Seniorerna inte imponerade

Regeringen kommer att satsa två miljarder om året på ökad bemanning inom äldreomsorgen. Det skriver jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) på SVT Opinion och kallar satsningen för historisk. ”Mer personal betyder mer tid för omsorg, och det är en förutsättning för att de enskilda äldres behov ska vara i fokus”, skriver Regnér och presenterar även ett nytt investeringsstöd för olika former av äldreboenden som regeringen kommer att genomföra under året – ”Sveriges äldre blir fler och det betyder att antalet bostäder för äldre också måste öka”.

Opinionen.se - 09 sep 13 kl. 12:55

Regeringen satsar miljarder på unga

Regeringen satsar 3,1 miljarder kronor på jobb för unga. Paketet, som ingår i budgetpropositionen för 2014, ska öka viljan att anställa unga människor. Det meddelades vid Alliansens partiledares pressträff i Göteborg i dag.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Skador på villa efter explosion i carport

Under natten detonerade något i en carport i Hässleholm. Flera rutor har gått sönder på det tillhörande huset. Ingen person skadades i explosionen.

Expressen - 2 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Misstänkt bomb i bilfirma • Sanders styrkebesked efter debatten • Falcon-mannens lyxliv – åtalas i dag

Nästan ett helt kvarter är avspärrat i Malmö en brand på en bilfirma. Enligt uppgifter till Kvällsposten misstänker polisen att det finns en bomb i byggnaden.■■■Den uppmärksammade demokraten Alexandria Ocasio-Cortez ställer sig bakom Bernie Sanders som partiets presidentkandidat – efter nattens debatt, enligt uppgifter till CNN.

Expressen - 3 timmar sedan

Falcon-mannens lyxliv – privatjet med hunden

Affärsmannen Max Serwin – utpekad som en av hjärnorna bakom miljardkuppen i Falcon Funds – åtalas i dag.Det är en man som tvingats lämna det internationella lyxlivet för en cell på Kronobergshäktet i Stockholm.Privatjet med hunden är utbytt mot ensamma stunder i den rymningssäkra rastgården.

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Misstänkt bomb – avspärrningar i Malmö

Under morgonen har polis och räddningstjänst har kallats till Östra hamnen i Malmö på grund av en brand i en bilfirma. Men släckningsarbetet har avbrutits – i stället har nästan ett helt kvarter spärrats av. Enligt uppgifter till Kvällsposten misstänker polisen att det kan finnas bomb inne i bilfirman.

Expressen - 3 timmar sedan

Bil i lågor i Hisings Kärra i natt

Under natten sattes en bil i lågor i Hisings Kärra i Göteborg.– En bil är totalt utbränd och en bil som stod parkerad intill fick skador, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i region Väst. Det finns ingen misstänkt för branden..

Expressen - 3 timmar sedan

22-årig Malmöbo använde Postnord som knarkkurir

Från sin mammas lägenhet i centrala Malmö langade den 22-årige Malmöbon narkotika över hela Sverige och använde Postnord som kurir.22-åringen trodde att han med hjälp av krypterade meddelande och en hemsida på ökända darknet skulle undgå upptäckt. Men så råkade han umgås med fel person.

Expressen - 3 timmar sedan

En skadad i olycka på E4 – trafiken leds om

En olycka inträffade i natt på E4 mellan Ljungby och Värnamo.Direkt efter olyckan spärrades E4 av för räddningsarbete och sanering och fortfarande under morgontimmarna hade vägen ännu inte öppnats.Trafikverket meddelar att trafiken leds om vid Ljungby och vid Värnamo.

Expressen - 3 timmar sedan

Kravet: Barnvåldtäkter ska inte preskriberas

Regeringen vill att preskriptionstiden för bland annat sexualbrott mot barn ska slopas, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Expressen - 3 timmar sedan

Tillväxt utan materiell konsumtion är nonsens

Therese Uddenfeldt bemöter Isobel Hadley-Kamptz inlägg i Expressens debatt (9/10) om huruvida ekonomisk tillväxt kan lösa klimatkrisen..

Expressen - 4 timmar sedan

Människor dör, sa Greta – vad säger statistiken?

Statistik från de senaste 120 åren visar att färre och färre dör i väderrelaterade naturkatastrofer.Under det nuvarande decenniet är siffrorna hittills särskilt låga, skriver Bjart Holtsmark från Norges Statistiska centralbyrå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.