SR > Nyheter

Sunday, 20 October, 05:28

SR - 17 sep 19 kl. 20:09

USA stämmer Snowden efter boksläppJustitiedepartementet i USA har stämt visselblåsaren Edward Snowden. Det skriver nyhetsbyrån Reuters..
Läs mer på SR
Läs mer om:
USA, Snowden, Edward Snowden, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, stämmer, Snowdenefter , boksläpp
Sydsvenskan - 17 sep 19 kl. 19:59

USA stämmer Snowden efter boksläpp

USA stämmer visselblåsaren Edward Snowden på grund av uppgifter i hans biografi "Permanent Record" som släpptes officiellt på tisdagen globalt, rapporterar Reuters. Enligt det amerikanska justitiedepartementet ger Snowden ut boken – med svensk titel "I.

Helsingborgs Dagblad - 17 sep 19 kl. 19:59

USA stämmer Snowden efter boksläpp

USA stämmer visselblåsaren Edward Snowden på grund av uppgifter i hans biografi "Permanent Record" som släpptes officiellt på tisdagen globalt, rapporterar Reuters. Enligt det amerikanska justitiedepartementet ger Snowden ut boken – med svensk titel "I.

UNT - 17 sep 19 kl. 19:59

USA stämmer Snowden efter boksläpp

USA stämmer visselblåsaren Edward Snowden på grund av uppgifter i hans biografi "Permanent Record" som släpptes officiellt på tisdagen globalt, rapporterar Reuters..

SVT - 17 sep 19 kl. 20:27

USA stämmer Snowden efter boksläpp

USA stämmer visselblåsaren Edward Snowden på grund av uppgifter i hans biografi ”Permanent Record” som släpptes officiellt på tisdagen globalt, rapporterar Reuters..

GöteborgsPosten - 17 sep 19 kl. 21:41

USA stämmer Snowden efter boksläpp

USA stämmer visselblåsaren Edward Snowden. Anledningen är hans nysläppta självbiografi..

DI - 17 sep 19 kl. 20:04

USA stämmer Snowden efter hans nya bok

USA stämmer visselblåsaren Edward Snowden på grund av uppgifter i hans biografi "Permanent Record" som släpptes….

SR - 17 sep 19 kl. 21:49

USA stämmer Snowden efter boksläpp

Det amerikanska justitiedepartementet stämmer visselblåsaren Edgar Snowden med anledning av dennes bok som släpptes idag..

Sydsvenskan - 31 maj 16 kl. 10:41

Exminister i USA berömmer Snowden

Visselblåsaren Edward Snowden gjorde allmänheten en tjänst när han läckte uppgifter om USA:s övervakning. Det något överraskande uttalandet gör Eric Holder, som var landets justitieminister när läckorna briserade för tre år sedan..

UNT - 31 maj 16 kl. 10:40

Exminister i USA berömmer Snowden

Visselblåsaren Edward Snowden gjorde allmänheten en tjänst när han läckte uppgifter om USA:s övervakning..

SmålandsPosten - 31 maj 16 kl. 10:40

Exminister i USA berömmer Snowden

Visselblåsaren Edward Snowden gjorde allmänheten en tjänst när han läckte uppgifter om USA:s övervakning. Det något överraskande uttalandet gör Eric Holder, som var landets justitieminister när läckorna briserade för tre år sedan.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Den misstänkte: Kriminella krävde terrordåd

Den man som i augusti greps i en bil på Stortorget i Östersund uppger att kriminella personer han träffat i en moské i Kazakstan hotade att döda hans familj om han inte utförde ett terrordåd i Sverige..

SR - 2 timmar sedan

Kommuner tävlar om ny anstalt

Efter att invånarna i Svedala sagt nej till en ny anstalt strömmar nu intresseanmälningarna in till Kriminalvården. Hittills har 13 kommuner gett sig in i kampen om de 250 arbetstillfällena..

SR - 2 timmar sedan

Prishöjningarna i Chiles t-bana dras tillbaka

De senaste prishöjningarna i lokaltrafiken i Chiles huvudstad Santiago dras tillbaka, säger president Sebastián Piñera i ett tv-sänt tal..

SR - 5 timmar sedan

Parti lämnar regeringen efter protesterna i Libanon

Efter flera dagars protester i Beirut och krav om den libanesiska regeringens avgång så lämnar nu landets kristna parti regeringskoalitionen, rapporterar flera nyhetsbyråer..

SR - 6 timmar sedan

Dyrare nota för höghastighetstågen

Höghastighetstågen som finns med i januariavtalets 73-punktsprogram beräknas kosta närmare 400 miljarder kronor enligt Stockholms Handelskammare..

SR - 7 timmar sedan

Johnson hoppas på ny omröstning redan på måndag

Enligt brittiska medier kommer den brittiske premiärministern Boris Johnson före midnatt skicka en begäran om att få skjuta upp brexitdatumet från den 31:a oktober. Men Johnson planerar också att lägga fram utträdesavtalet för omröstning i det brittiska parlamentet redan på måndag..

SR - 9 timmar sedan

Känslorna delade inför brexitfrågan i Nordirland

Omröstningen om utträdesavtalet mellan Storbritannien och EU sköts upp idag i det brittiska parlamentet. Istället röstades ett tillägg igenom, som innebär att Boris Johnson måste be EU om förlängd tidsfrist till 31 januari för brexit. I Nordirland, där frågan om gränsen till Irland varit i centrum för Brexitfrågan, är känslorna inför delade..

SR - 11 timmar sedan

EU-ministern: Brexit ska ske i ordnade former

Hans Dahlgren, Sveriges EU-minister kommenterar resultatet av dagens debatt i det brittiska parlamentet..

SR - 11 timmar sedan

”Vi vann den här gången”

I centrala London och utanför parlamentet pågick stora demonstrationer mot brexit i samband med dagens omröstning. En av de som stod utanför parlamentet var Theresa, som Ekots före detta Londonkorrespondent Claes Aronsson pratade med..

SR - 12 timmar sedan

”Troligt att EU-länderna skulle säga ja till förlängning”

Boris Johnson sade under lördagens debatt i parlamentet att han inte tänker förhandla med EU om att skjuta upp Bryssel ytterligare. Ekots korrespondent i Bryssel, Andreas Liljeheden berättar om reaktionerna från EU..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.