Expressen > Kultur

Sunday, 25 October, 01:26

Expressen - 17 sep 19 kl. 16:39

Expressen-medarbetare får P O Enquists prisExpressen-medarbetaren Amanda Svensson utsågs häromdagen till det här årets mottagare av P O Enquists pris, som delas ut till ”en yngre författare på väg ut i Europa”. Priset innebär skrivro för författaren som är aktuell med romanen ”Ett system så magnifikt att det bländar”. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Enquists, Amanda Svensson, Europa, Ett

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expressen-medarbetarefår P O , Enquists, pris
Dagensanalys.se - 01 mar 20 kl. 17:42

Expressen TV vann pris för bästa B2C Editorial Team

Det var under eventet The Drum Online Media Awards 2019 som Expressen tilldelades priset. Expressen TV vann pris för bästa B2C Editorial Team under eventet The Drum Online Media Awards 2019. Där hyllades Expressen för sina live-reportage, samlade team och mer.

Expressen - 09 apr 20 kl. 04:44

Expressen kan vinna pris för Premium och Föreningsliv

Expressen har två finalister i den prestigefyllda tävlingen European Digital Media Awards 2020:Premium och Föreningsliv Eldsjälsgalan.– Det är riktigt glädjande att människor är beredda att betala för journalistik, säger Johanna Odlander, chef för Expressen Premium..

Expressen - 09 maj 12 kl. 11:02

Expressen är bäst i världen - igen

Expressen är bäst i världen. Det stod klart i morse när satsningen på "The Expressen Bus" vann pris på INMA Awards, tidningsvärldens Oscarsgala. I juryns motivering stod bland annat att bussen blivit en tydlig symbol för aktiv journalistik som stärkt varumärket..

Expressen - 09 maj 12 kl. 11:02

Expressen bäst i världen - i år igen

Expressen är bäst i världen. Det stod klart i morse när satsningen på "The Expressen Bus" vann pris på INMA Awards, tidningsvärldens Oscarsgala. I juryns motivering stod bland annat att bussen blivit en tydlig symbol för aktiv journalistik som stärkt varumärket..

Dagens Media - 27 okt 17 kl. 14:32

Expressen-medarbetare polisanmäls

En polisanmälan har gjort om ett ett sexuellt ofredande som ska ha skett 2003. Samtidigt vittnar flera personer om sexism och en osund kultur på Expressen i början av 2000-talet..

Expressen - 27 apr 20 kl. 15:00

P O Enquists bästa citat

PO Enquists verk är fulla av minnesvärda citat.Vi dök ner i hans bokflod och fiskade upp tolv som glittrar särskilt starkt..

Expressen - 10 jan 11 kl. 21:45

Nils Schwartz fick pris av Aftonbladet

I kväll delades Aftonbladets kulturpris ut, Axel Liffner-stipendiet. Och utmärkelsen kunde inte ha hamnat hos en bättre kandidat. Även om namnet var en aning överraskande.

Expressen - 19 feb 15 kl. 11:38

Therese Bohman kan få Nordiska rådets pris

Författaren och Expressen Kulturs medarbetare Therese Bohman har nominerats till Nordiska rådets litteraturpris..

Expressen - 22 feb 15 kl. 17:49

Martina Montelius får pris för djärv dramatik

Expressen Kulturs medarbetare Martina Montelius får det första Staffan Göthe-priset. Priset delas ut "till en djärv och tonsäker dramatiker med djup insikt i skådespelarkonst, såväl som i teaterscenens unika kapacitet"..

Expressen - 08 jan 16 kl. 16:00

Hon får feministiskt pris för "Rummet"

Mediekollektivet Rummet får det första Stora feministpriset – ett svar på det mansdominerade Stora journalistpriset. Expressen Kulturs medarbetare Valerie Kyeyune Backström är en av pristagarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.