Världen Idag > Nyheter

Monday, 21 October, 19:27

Världen Idag - 17 sep 19 kl. 14:31

Hon läste Staksets bok – kom till tro på GudEn av dem som kommit till tro genom Sebastian Staksets bok är Linda Eriksson. Hon hade alltid lidit av ångest och tyckte att livet var meningslöst, men när hon började läsa föll allting på plats..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Staksets, Gud, Sebastian Staksets, Linda Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon läste, Staksets, bok, komtill , tro, Gud
Världen Idag - 17 sep 19 kl. 14:31

Hon läste Staksets bok – kom till tro

En av dem som kommit till tro genom Sebastian Staksets bok är Linda Eriksson. Hon hade alltid lidit av ångest och tyckte att livet var meningslöst, men när hon började läsa föll allting på plats..

GT - 30 mar 16 kl. 13:35

Lena läste en bok – nu lever hon sin dröm

ULLARED. Hon läste en bok på biblioteket, inspirerades – och sade upp sig från jobbet för att följa sin dröm. Lena Bolin, 42, har aldrig ångrat sin bagerisatsning.

Världen Idag - 31 maj 18 kl. 12:49

1 000 fångar kommer få Staksets bok

Sebastian Staksets självbiografi ”Bara ljuset kan besegra mörkret” finns snart i händerna på fler än 1 000 människor i fängelser och på SIS-hem. Boken ges nämligen bort gratis till dessa personer. – Jag skrev boken som en manual till frihet, berättar Sebastian Stakset..

DN - 02 sep 19 kl. 06:30

Catia Hultquist: Det var länge sedan jag läste en bok som gjorde mig så tacksam över svensk barnomsorg

Gemma Hartleys bok ”Så jävla trött” har startat en jämställdhetsdebatt i USA. Men i Sverige har vi sedan länge dryftat familjeansvar och känslomässigt arbete, skriver Catia….

Västerbottens Folkblad - 05 okt 18 kl. 10:36

Umeå: Blåste positivt – men kom undan

Polis har under natten stoppat en personbilsförare i centrala Umeå som i den första kontrollen visade spår av att vara påverkad av alkohol. Det var en stund efter midnatt som en personbilsförare stannades av polis på Haga i Umeå. Polisens första kontroll visade att personen var påverkad av alkohol och denne blåste positivt i sållningsinstrumentet.

YLE - 08 sep 15 kl. 18:21

Tretton Sibbobor stod på rad och läste

På tiotals orter har finländare på tisdagen demonstrerat för läsning genom att tyst stå på led och läsa ur sin favoritbok i tio minuter. I Nickby i Sibbo samlades också ett glatt gäng, och Yle Östnyland var på plats. Utanför Sockengården i Sibbo står tretton kvinnor med varsin bok i högsta hugg.

Kristianstadsbladet - 20 jan 14 kl. 09:28

Göingedialekt får egen bok

Foto: Peter Åklundh
Han aktar sig för humor, säger han. Kanske därför det tog 30 år av samlande av egna teckningar och kvicka historier om göingar förr i tiden innan Artur Strids bok kom i tryck.
Han har alltid värnat om hembygden och har skrivit fyra skönlitterära böcker – är inne på den femte – med delvis självbiografiskt innehåll.

Aftonbladet - 11 okt 13 kl. 07:09

Läste snustorr bok ? då kom superidén

Sydsvenskan - 05 okt 17 kl. 16:46

Begravd jätte – utdrag ur Nobelpristagarens senaste bok

Kazuo Ishiguro senaste bok kom på svenska förra året. Här är inledningen..

Helsingborgs Dagblad - 05 okt 17 kl. 16:46

Begravd jätte – utdrag ur Nobelpristagarens senaste bok

Kazuo Ishiguro senaste bok kom på svenska förra året. Här är inledningen..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 12 timmar sedan

Svårtolkade fläckar från Andrées polarexpedition

Mysteriet kring Andrées ödesdigra polarexpedition lever vidare. De senaste provsvaren från Bea Uusmas forskning gav inga entydiga svar – i alla fall inte ännu. ”Det funkade inte, det visade inte på något spår av blod”, skriver hon på Instagram..

Världen Idag - Igår: 09:00

Gudstron är grunden för Nobelpristagaren

En av årets tre Nobelpristagare i kemi, John B Goodenough, är med sina 97 år den äldsta Nobelpristagaren någonsin. Men han är också kristen och Gudsrelationen är grunden för hans arbete och strävan efter ett superbatteri..

Världen Idag - Igår: 08:00

Tystnad kring att IS bortför kristna kvinnor

Vad hände egentligen med de kristna kvinnor som kidnappades av IS? Nu anklagas irakiska kyrkoledare för att lägga locket på, men vissa av dem hänvisar till offren själva som förklaring nog: – Efter att ha varit gisslan hos IS litar de inte på någon, och allra minst på medierna, säger en präst..

Världen Idag - I förrgår: 18:59

Lauren Daigle vann stort på Dove Awards

Lauren Daigle blev en av de stora vinnarna under tisdagen med vinster i tre tunga kategorier när det kristna musikpriset Dove Awards delades ut i USA för 50:e gången..

Världen Idag - I förrgår: 14:50

Experter: Största medicinska skandalen i modern tid

Det saknas bevis för att könskorrigering minskar självmordsrisken. Det framhöll medicinska experter vid ett riksdagsseminarium och gav exempel på uppenbar desinformation runt frågan om könsdysfori..

Världen Idag - I förrgår: 09:30

Strid om migrationspolitiken väntar KD

Inför Kristdemokraternas riksting i november har en rad personer och distrikt gemensamt föreslagit att partiet åter ska inta en mer generös hållning på migrationsområdet. Man vill att KD ska arbeta för att permanenta uppehållstillstånd ska vara regel, men partistyrelsen vill hålla fast vid tillfälliga uppehållstillstånd som norm..

Världen Idag - I förrgår: 09:00

Han ser likhet mellan Israelbojkott och nazisttiden

Tyska Förbundsdagen och USA:s kongress har våren 2019 fördömt bojkottrörelsen BDS. Lars Adaktusson (KD) vill att Sverige ska följa i samma fotspår. – Jag kommer att driva denna fråga i riksdagen, säger han till Världen idag..

Världen Idag - I förrgår: 00:00

Allt handlar om mötet med personen Jesus

Kristendomen handlar inte i första hand om en uppsättning värderingar. Kristendomen handlar inte i första hand om ett lärosystem. Kristendomen handlar inte i första hand om goda ideal och allmän skötsamhet.

Världen Idag - 18 okt 19 kl. 08:50

John Lundvik förkastade bojkott

Dagen innan finalen i Eurovision Song Contest i Tel Aviv i maj 2019 beslutade tyska Förbundsdagen att stämpla BDS-rörelsen som en antisemitisk organisation. Men många yrkade på bojkott av tävlingen eftersom den hölls i Israel. – Jag tycker att de är lite trångsynta, sade Sveriges representant John Lundvik..

Världen Idag - 17 okt 19 kl. 22:00

Kyrka vill skapa vänskap i ”världens ensammaste stad”

För att minska ensamheten i samhället kan församlingen skapa mötesplatser som möjliggör vänskap. Det säger Eric Andersson, pastor i Filadelfiakyrkan i Stockholm. I församlingen arbetar man medvetet med att bryta stigmatiseringen kring ensamhet och har volontärer som besöker ensamma människor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.