SVT > Ekonomi

Saturday, 19 October, 17:38

SVT - 17 sep 19 kl. 10:31

Jättehöjning av bensinpriset med 40 öre liternDe ledande drivmedelsbolagen höjer bensinpriset med 40 öre litern. Dieseln höjs med 30 öre..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jättehöjningav , bensinprisetmed 40 , öre, litern
GöteborgsPosten - 17 sep 19 kl. 09:07

Jättehöjning av bensinpriset

De ledande drivmedelsbolagen höjer bensinpriset med 40 öre litern. Dieseln höjs med 30 öre..

NSD - 17 sep 19 kl. 09:07

Jättehöjning av bensinpriset

De ledande drivmedelsbolagen höjer bensinpriset med 40 öre litern..

Barometern - 17 sep 19 kl. 09:11

Ekonomi: Jättehöjning av bensinpriset

Aftonbladet - 17 sep 19 kl. 09:50

Jättehöjning av bensinpriset

Kristianstadsbladet - 17 sep 19 kl. 10:26

Ekonomi: Jättehöjning av bensinpriset

SVT - 01 nov 16 kl. 19:01

Jättehöjning av fastighetsskatt på landsbygden

”Kännbart för oss som bor i lilla Vännäs”.

UNT - 05 jun 17 kl. 20:37

Ais om jättehöjningen: Har inte fått se

En höjning från en till fyra miljoner i eget kapital för att få elitlicens..

DI - 18 jul 17 kl. 08:06

Sydkorea jättehöjer minimilönen

Sydkorea kommer att höja minimilönen i landet med 16,4 procent från det kommande årsskiftet i vad som blir en kraftig höjning i jämförelse med den senaste tidens ökningar i andra utvecklade ekonomier. Förslaget bedöms påverka omkring 4,63 miljoner personer, motsvarande 24 procent av de löneanställda..

YLE - 09 apr 14 kl. 14:10

Mera studiestöd men färre månader

Från och med 1 augusti gör FPA ändringar i studiestödet. Studeranden får mer pengar i månaden men antalet stödmånader minskar. Vi kollade vad de berörda tycker om det här.

Fler nyheter från SVT

SVT - I förrgår: 12:52

Analytiker spår ljus framtid för Ericsson

Krisdagarna är över för Ericsson, och smarta tekniska val för 5G har gjort bolaget starkt. Rapporten lovar en stark utveckling framöver, enligt analytiker..

SVT - I förrgår: 21:02

Miljoner kronor av pensionspengar upp i rök – idag väcktes åtal

I dag väcktes de första åtalen i härvan kring Falcon Funds, där gärningsmännen misstänks ha lurat pensionssparare på hundratals miljoner kronor genom att medvetet göra dåliga affärer. Säkerheten för pensionsspararna har blivit bättre sedan affären uppdagades, men det finns inget skydd mot förluster på grund av brottslighet..

SVT - 16 okt 19 kl. 17:27

Återvunnen PET-plast nu dyrare än nytillverkad

Återvunnen PET-plast har för första gången på över tio års tid blivit dyrare än nytillverkad, rapporterar analysföretaget S&P Global Platts. Prisskiftet riskerar att få som följd att framförallt mindre europeiska tillverkare av plastförpackningar nu vänder ryggen mot de återanvändbara plastflingorna – trots EU:s initiativ för det motsatta..

SVT - 15 okt 19 kl. 16:47

SVT förklarar: Allraskandalen

Det skandalomsusade pensionsbolaget Allra hamnar återigen i rampljuset när rättegången mot delar av den före detta ledningen startat. Men vad har egentligen hänt i skandalen? SVT Nyheter sammanfattar Allra-härvan med hjälp av ekonomireporter Johanna Cervenka..

SVT - 14 okt 19 kl. 11:30

Abhijit Banerjee, Esther Duflo och Michael Kremer tilldelas ekonomipriset

Under måndagen var det dags att presentera det sista priset, Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne under den så kallade Nobelveckan. Kungliga Vetenskapsakademien meddelande under måndagsförmiddagen att det är Abhijit Banerjee, Esther Duflo och Michael Kremer som blir 2019 års mottagare av priset..

SVT - 14 okt 19 kl. 12:52

Så reagerade experterna i studion på ekonomipristagarna

Micael Dahlén, professor i företagsekonomi, bjöd på kramkalas i SVT:s nobelstudio efter att nyheten om att Abhijit Banerjee, Esther Duflo och Michael Kremer tilldelades Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne 2019. – Äntligen! En kvinna och så ung som får priset, säger han..

SVT - 14 okt 19 kl. 09:47

Skatt på pension för svenskar i Portugal på gång

Portugal kommer att införa en skatt för bland annat pensionärer från Sverige som bor i landet. Tidigare har man kunnat bosätta sig i landet utan att behöva betala skatt på sin privata tjänstepension, rapporterar Ekot..

SVT - 12 okt 19 kl. 08:04

Visa och Mastercard lämnar Facebooks kryptovaluta Libra

Den kommande lanseringen av Facebooks kryptovaluta Libra har drabbats av ett tungt bakslag. Kreditkortsföretagen Visa och Mastercard, samt näthandelsjätten Ebay hoppar av valutans stödorganisation Libra Associations..

SVT - 11 okt 19 kl. 20:22

Förslag: Riksbanken tappar makt till riksdagen

Politikerna kommer att få inflytande över inflationsmålet. Samtidigt ska Riksbanken få ta hänsyn till mer än bara inflationen när räntan sätts, enligt förslagen till hur Riksbanken ska arbeta i framtiden. – Jag tror att det finns förbättringspotential, säger riksbankskommitténs ordförande Mats Dillén till SVT..

SVT - 10 okt 19 kl. 18:03

Svartlistade Kina-bolag skulle använda svensk AI-teknik

USA har svartlistat en rad kinesiska företag som anklagas för övervakning av minoriteter. Flera av bolagen har haft samarbetspartners i Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.