VA > Ekonomi

Sunday, 20 October, 06:07

VA - 17 sep 19 kl. 10:12

Bensinpriserna höjs ytterligare – efter saudiska attackernaEn liter 95-oktanig bensin kostar nu 15:93 kronor. .
Läs mer på VA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bensinpriserna, höjs, ytterligareefter , saudiska, attackerna
DI - 11 feb 16 kl. 09:25

Bensinpriserna sänks ytterligare

Ledande bensinbolag sänker priset på bensin med ytterligare tio öre per liter. Efter sänkningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 12:02 kronor..

BT - 11 feb 16 kl. 09:13

Bensinpriserna blir ännu lägre

Ledande bensinbolag sänker priset på bensin med ytterligare tio öre per liter..

Dagens PS - 11 jun 19 kl. 11:20

Viral folkstorm mot nya bensinchocken

”Prioriteringen på pensionärer är lögn”, heter det i en av många kommentarer till Dagens PS Facebookinlägg. Finansministern dementerar uppgiften om höjd bensinskatt. I morse berättade vi, med hänvisning till Aftonbladet, att finansminister Magdalena Andersson (S) aviserar nya höjningar av bensinskatten.

VA - 14 jan 11 kl. 16:53

Inflationen i fokus

14 januari Inflation var ordet för dagen på fredagen efter att ECB-chefen Jean-Claude Trichets oväntat hökaktiga besked på torsdagen att inflationsriskerna "kan röra sig mot uppsidan". Detta fick fart på spekulationerna om att ECB kan komma börja höja räntorna tidigare än vad marknaden tidigare trott. De ändrade förväntningarna fick europeiska korträntor att fortsätta uppåt på fredagen, men uppgångarna gröptes ur efter amerikanska räntenedgångar under eftermiddagen.

Dagens PS - 11 jun 19 kl. 08:08

Finansministern höjer bensinskatten ännu mer

Avslöjar ”bomben” i intervju. ”I storstäderna finns det kollektivtrafik”, säger Magdalena Andersson. Aftonbladet har intervjuat S-finansministern, som aviserar ytterligare höjningar av bensinskatten de kommande åren för bland annat klimatets skull.

E24 - 11 maj 11 kl. 14:53

Ny mardröm för alla bilister

Förra veckans prisfall på råolja kommer inte att påverka de amerikanska bensinpriserna. Istället riskerar priserna att stiga ytterligare då Mississipifloden svämmar över och hotar både raffinaderier och transportvägar..

DN - 02 mar 12 kl. 09:10

Oro för brist på olja får ­priset att nå rekordnivå

Turbulensen på oljemarknaden fortsätter att hålla uppe bensinpriserna. Även flygbränsle och diesel ligger nu på historiskt höga nivåer. Sannolikt kommer de att stiga ytterligare fram till i sommar..

SmålandsPosten - 11 mar 14 kl. 07:28

Föråldrat med underjordiskt p-hus

Lars Edqvist, som fyller 118 år 2065, skriver på dagens debatt en historia om ett planerat parkeringshus två påhittade personer som studerar på Linnéuniversitetet och är mycket miljöintresserade. Bo Frank har drivit fram ett beslut som innebär att Växjöborna fram till år 2065 ska investera 87 miljoner kronor för ett parkeringshus under jorden. Med 50 års avskrivning, ränta och driftkostnader blir det 265 miljoner kronor och en del osäkra intäkter.

Sydsvenskan - 26 maj 18 kl. 09:06

Oljeoro kan slå mot semesterbilister

Bensinpriserna har den senaste veckan nått rekordnivåer på i en del fall över 16 kronor litern. Inför kommande sommarsemestrar kan de stiga ytterligare. – Det är betungande för många hushåll, framför allt för dem som är beroende av bilen i sin vardag oc.

BT - 26 maj 18 kl. 09:06

Oljeoro kan slå mot semesterbilister

Bensinpriserna har den senaste veckan nått rekordnivåer på i en del fall över 16 kronor litern. Inför kommande sommarsemestrar kan de stiga ytterligare.(TT).

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:01

Snart kommer Airpod Pro

De nya Airpod Pro väntas dock kosta hela 260 dollar - 2.512 kronor.  .

VA - Igår: 15:08

Glöm VR och AR – nästa år måste du förbereda dig på Extended Reality

Världen befinner sig mitt i den fjärde industriella revolutionen och teknikutvecklingen går snabbare än någonsin. Futuristen Bernard Marr har spårat sju tekniker som han räknar med får störst påverkan 2020. .

VA - Igår: 15:08

Mensas högste ordförande om intelligens, framgångsfaktorer och hur smarta medarbetare ska ges tillräckligt spelrum

Nyvalda globala Mensabossen Björn Liljeqvist vet hur du upptäcker – och får ut mesta möjliga av dina mest intelligenta medarbetare. .

VA - Igår: 14:33

Vd:n för amerikanska private equity-jätten: Osannolikt med lågkonjunktur just nu

Stark arbetsmarknad, låga räntor och hälsosam konsumtion talar för att det inte uppstår en lågkonjunktur i USA i närtid. Lägre tillväxttakt är dock troligt,  enligt Stephen A. Schwarzman.

VA - Igår: 13:54

Skogsbolagets succérapport – här är sammanfattningen

Skogsbolaget Holmens resultat för det tredje kvartalet slog marknadens förväntningar, samtidigt som skogsinnehavet värderades upp rejält. .

VA - Igår: 13:41

Låsjättens vd: ”en tweet kan ändra på marknadsläget”

Assa Abloy är på god väg att komma tillbaka till målintervallet om en rörelsemarginal på mellan 16 och 17 procent, men världskonjunktur kan sätta käppar i hjulet. .

VA - Igår: 13:43

Ledarskap - vad är det? Här är psykologen som har svaret

Föreställ dig att du tittar in i ett fönster. På andra sidan fönstret sitter en arbetsgrupp med en chef och sju medarbetare som ska fatta olika beslut samt genomföra olika arbetsuppgifter. Exakt när bedömer du att ledarskap äger rum?

VA - Igår: 13:22

EU inför hämndtullar mot USA

USA:s tullar kommer att slå mot jordbruksprodukter, så som franskt vin, italiensk ost och skotsk whiskey. .

VA - Igår: 12:37

Göteborg drar i bromsen för elscootrar

Elscootrarnas framfart ska begränsas i Göteborg.  .

VA - Igår: 12:20

Sandvik: ”Det justerade rörelseresultatet förblev stabilt”

”Kundaktiviteten inom kort-cykliska affären försvagades betydligt, framförallt relaterat till fordon- och generell verkstadsindustri”, säger vd Björn Rosengren. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.