PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 17 October, 13:02

PrivataAffärer - 16 sep 19 kl. 17:59

Kinnevik vill sälja storpost i ZalandoDet handlar om 13,13 miljoner befintliga aktier i Zalando som erbjuds till institutionella investerare. Det motsvarar 5,2 procent av Zalando och utgör 16,7 procent av Kinneviks totala aktieägande i Zalando..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Zalando, Kinneviks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinnevikvill , sälja, storposti , Zalando
VA - 17 sep 19 kl. 12:02

Zalando störtdyker nära 10% efter att Kinnevik sålt storpost

Kinnevik har minskat sitt innehav i Zalando. .

DI - 17 sep 19 kl. 12:02

Zalando rasar efter att Kinnevik sålt storpost

E-handelsjätten Zalando rasar med omkring 9,4 procent på tisdagsförmiddagen..

Affärsvärlden - 18 okt 12 kl. 08:20

Kinnevik ökar ägandet i Zalando

Kinnevik ökar sitt ägande i Zalando, e-handelsbolaget med inriktning på skor och mode..

DI - 28 jun 13 kl. 08:24

Kinnevik storköper i Zalando

Investmentbolaget Kinnevik har utnyttjat optionen att förvärva ytterligare 3,5 procent av aktierna i e-handelsbolaget Zalando..

GöteborgsPosten - 13 aug 13 kl. 10:49

Kinnevik storägare i Zalando

Investmentbolaget Kinnevik blir storägare i modesajten Zalando..

Affärsvärlden - 18 mar 14 kl. 10:20

Kinnevik dras med i Zalando-konkurrentens börsfall

Brittiska e-handelsbolaget Asos, som säljer kläder online och som är en konkurrent till Kinnevik-ägda Zalando, faller kraftigt på London-börsen efter att ha rapporterat försäljningssiffror för de två första månaderna 2014..

DI - 27 apr 17 kl. 08:02

Kinnevik köper storpost i Com Hem

Kinnevik har avtalat om ett förvärv av 33,9 miljoner aktier, motsvarande en andel om cirka 18,5 procent, i Com Hem. Det framgår av ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 27 apr 17 kl. 11:04

Kinnevik köper storpost i Comhem

Stenbeckssfärens maktbolag Kinnevik köper 18,5 procent i Comhem för 3,7 miljarder kronor och blir den enskilt störste aktieägaren. Säljare är riskkapitalbolaget BC Partners..

DI - 26 apr 18 kl. 09:05

Kinnevik köper storpost i hemleveransbolag

Kinnevik har förvärvat 20 procent av aktierna i hemleveransbolaget Budbee. Andelen kostade 80 miljoner kronor.  Det framgår av investmentbolagets rapport för det första kvartalet.

Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 07:14

Kinnevik: Djupt besvikna över Zalando-aktiens utveckling

Investmentbolaget Kinneviks vd Lorenzo Grabau är "djupt besviken" över Zalando-aktiens utveckling sedan börsnoteringen i oktober..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Börslyft och kronförstärkning efter brexitbeskedet

Avtalet måste förvisso godkännas av det brittiska parlamentet som ska rösta på lördag. Men sannolikheten för att en ordnad brexit sker har ökat rejält vilket bland annat fått den svenska finansmarknaden att reagera.  Stockholmsbörsen handlades visserligen upp redan innan beskedet men fick ytterligare bränsle när avtalsbeskedet kom.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Parterna överens – nytt brexitavtal i hamn

”När det finns en vilja så finns det ett avtal, vi har ett! Det är en rättvis och balanserad uppgörelse för EU och för Storbritannien och det är ett bevis för vår strävan att hitta lösningar. Jag rekommenderar att Europeiska rådet omfamnar detta avtal”, twittrar Juncker.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Autoliv: Svag bilmarknad bakom Nordeas sänkning

”Utsikterna för bilförsäljning och bilproduktion har blivit mindre säkra och har påverkats negativt av striktare miljöregler i Europa, lägre subventioner i Kina, och välfyllda lager. Under de senaste tre månaderna har IHS minskat sina prognoser för bilproduktionen med ytterligare 2 procent för 2019-2021”, skriver Nordea också. Det är bakgrunden till att Nordea sänkt sin rekommendation från köp till behåll.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Anmäl dig till Stora Placeringskvällen i Göteborg 19 november

Evenemanget i korthet: Vad: Stora Placeringskvällen i Göteborg
Var: Radisson Blue Scandinavia, Södra Hamngatan 59, Göteborg
När: 19 november 2019 kl 18-2130 (cirka). Insläppet öppnar 1730. På scen finns bland annat representanter från Splitan Fonder, Didner & Gerge, DNB, Avanza, Catella, Simplicity, Danske Invest och Odin Fonder som berättar om spännande investeri

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

DNB: Dometic intressant trots marknadsproblem

Det skriver DNB i en analys där  banken sänker riktkursen till 102 kr (109), men upprepar sin köprekommendation. ”Trots att de utmanande marknadsförhållandena inom RV-marknaden fortsätter, så har den operationella prestationen under det första halvåret i vår mening varit solid med skyddade marginaler på höga nivåer”, skriver DNB. Banken menar att har goda möjligheter att för det första kapa kostnader för att stärka marginalerna, för det andra att accelerera förvärvstakten, och för det tredje minska sitt beroende av den amerikanska RV-marknaden, som fortsatt att uppvisa svaghet under 2019.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Här är torsdagens färska analyser

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Autoliv till behåll från köp. Det framgår av Bloomberg. Goldman Sachs & Co sänker sin rekommendation för Boliden till sälj från neutral.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Vinstlyft för Avanza

Rörelsens intäkter ökade med 17 procent i tredje kvartalet jämfört med motsvarande kvartal i fjol. Bland intäktsposterna noteras att courtagenettot blev 126 miljoner kr (111), fondprovisioner uppgick till 86 miljoner kr (81) och räntenettot var 53 miljoner kr (31). Rörelsekostnaderna ökade med 10 procent mot föregående år, främst på grund av högre personalkostnader, skriver Avanza.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Ericsson klådde förväntningarna med råge

Ericssons justerade rörelseresultat blev 6,5 miljarder kronor för det tredje kvartalet 2019. Genomsnittet av 18 analytikers prognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, låg på ett justerat rörelseresultat på 5,02 miljarder kronor. Den justerade rörelsemarginalen uppgick till 11,4 procent, mot snittestimatet om 8,9 procent, och den justerade bruttomarginalen var 37,8 procent.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Telias resultat bättre än väntat

Telias ebitda-resultat före engångsposter blev 8.268 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019, framgår det av delårsrapporten. Ebitda-marginalen uppgick till 39,0 procent.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Tele2:s rapport bättre än analytikernas förväntningar

STOCKHOLM (Direkt) Teleoperatören Tele2:s justerade rörelseresultat före avskrivningar (ebitda) uppgick till 2.783 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019. Genomsnittet av fyra analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt, visar på ett justerat ebitda-resultat på 2.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.