Skånskan > Opinion

Thursday, 17 October, 13:15

Skånskan - 16 sep 19 kl. 15:20

Anmäler hundöverfallSTAFFANSTORP En hundägare vars hund blev biten av en annan hund har gjort en polisanmälan.
Det hände vid Honungsvägen i Staffanstorp i söndags 14.30. Hur skadad den bitna hunden blev är inte känt..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP En, Honungsvägen, Staffanstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmäler, hundöverfall
Expressen - 17 apr 13 kl. 13:27

Småkronorna anmäler överfall i JVM-genrep

Efter genrepet mot Ryssland inför U18-VM i Sotji har två svenskar tvingats till sjukhus. Det efter ett grovt överfall av en rysk spelare. ?

Blekinge Läns tidning - 26 sep 17 kl. 13:49

Kvinna anmäler överfall vid skola

YLE - 02 maj 17 kl. 07:00

Kvinnor våldsammare än vi tror

Kvinnor som begår grova våldsbrott ökar. Man kan också se att kvinnors våld påminner allt mera om männens, och kvinnor som är våldsamma blir också allt yngre. Det har funnits en allmän uppfattning om att kvinnor inte är våldsamma.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Integrationsplikt införs i Hörby

HÖRBY Hörby kommun är på väg att skärpa kraven för nyanlända. En oenig kommunstyrelse har sagt ja till Sverigedemokraternas motion om integrationsplikt.
Invandrare som inte lär sig svenska och inte anstränger sig för att få ett jobb riskerar att bli av med rätten till bidrag.

Skånskan - 1 timme sedan

Fastighet i Höör såld till ny ägare

Höör 375 000 kronor fick Maria Del Pino Modéer, 45, ge för tomten på adressen Maglasätevägen 9 i Höör. Köpet från säljaren Ros Marie Persson blev klart i oktober 2019. Tomten är 2 368 kvadratmeter stor.

Skånskan - 1 timme sedan

Lås stoppade inte tjuven

SJÖBO Släpet var låst, men det stoppade inte tjuven.
Släpets ägare bor i Sjöbo och hade parkerat det på sin uppfart. Någon gång mellan torsdag i förra veckan och onsdag i denna vecka har någon lyckats klippa upp låset och försvinna med släpet.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hon blir ny vd och konserthuschef för Malmö live

Det blir Maria Frej som tar över efter Jesper Larsson som vd och konserthuschef på Malmö Live i början av nästa år.
Maria Frej som är bosatt i Köpenhamn har sedan 2015 jobbat som programchef för klassisk musik på Tivoli i Köpenhamn och dessförinnan bland annat som musikproducent på Det Konglige bibliotek och har mångårig erfarenhet av ensemble- och orksterledning. – Det är med stor ödmjukhet jag ser fram emot uppdraget att leda Malmö live konserthus, säger Maria Frej i ett pressmeddelande.

Skånskan - 3 timmar sedan

Regnet det bara öser ner

Det blir mer av samma på väderfronten i Skåne. Regn, molnigt och fortsatt milda temperaturer.Imorgon får vi inledningsvis en del dis och dimma.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hon tar över Malmö live

KULTUR Det blir Maria Frej som tar över efter Jesper Larsson som vd och konserthuschef på Malmö Live i början av nästa år.Maria Frej som är bosatt i Köpenhamn har sedan 2015 jobbat som programchef för klassisk musik på Tivoli i Köpenhamn och dessförinnan bland annat som musikproducent på Det Konglige bibliotek och har mångårig erfarenhet av ensemble- och orksterledning.
– Det är med stor ödmjukhet jag ser fram emot uppdraget att leda Malmö live konserthus, säger Maria Frej i ett pressmeddelande.

Skånskan - 4 timmar sedan

35-åring ny ägare till fastighet i Sjöbo kommun

Nu är det klart vem som köpt tomtmarken Hemmestorp 7:27 i Sjöbo kommun av Nils Johan Daniel Jönsson. Ny ägare är Carolina Hofman, 35 år, från Arlöv. Priset blev 300 000 kronor, och den nya ägaren tog över tomten i september 2019.

Skånskan - 6 timmar sedan

Morgonens viktigaste nyheter

Webb-TV Det hände medan du sov. Se klippet i spelaren ovanför. .

Skånskan - 8 timmar sedan

Offret: ”Hon var som en ångvält”

ESLÖV En medelålders kvinna åtalas för att ha misshandlat sin pojkvän genom att hugga honom i munnen och på kroppen med både en sax och en kniv.
Åklagaren anser att brottet är grovt och att kvinnan visat särskild hänsynslöshet och råhet under angreppet.Kvinnan var, enligt åtalet som lämnats in vid Lunds tingsrätt, berusad vid dramat, som utspelades i en lägenhet i Eslöv för en tid sedan.

Skånskan - 8 timmar sedan

”Varje pedagog måste avgöra vad som är lämpligt”

Skurup Förvaltningsledningen ska besöka Prästamosseskolan och prata med personal.
Varje situation är unik och ska bedömas därefter och det finns situationer när personal måste leda ut elever ur klassrum eller höja rösten, anser Anders Grundberg.Personal på Prästamosseskolan blev förvirrade efter kritik från oppositionspartierna om skolans ledarskap, och rektor Mattias Liedholms reaktion på den.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.