Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 19 October, 04:29

Dagens Media - 16 sep 19 kl. 14:30

Facebook överger Gävle – blir inget datacenterNu backar Facebook från de tidigare planerna på ett datacenter i Gävle..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Gävle, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, överger, Gävleblir , inget, datacenter
Dagensanalys.se - 24 aug 17 kl. 11:01

Vem har sagt att Facebook är SCB?

Igår och idag har det varit en hel del skriver efter att affärssajten Breakit ”avslöjade” att Facebooks uppskattade annonsräckvidd  inte stämmer med befolkningsstatistiken från SCB. Om de visste bättre skulle gräv-artikeln vara vinklad på ett helt annat sätt. Facebook anger att de har en potentiell annonsräckvidd på 1,5 miljoner ungdomar i åldern 15-24 år.

Cornucopia - 22 mar 18 kl. 06:27

Ni har väl läst det finstilta i ert Facebook-avtal?

"Om det är gratis är det du som är produkten."Facebook är i blåsväder sedan det blivit allmänt känt att tredjepartsutvecklare kan läsa oc sprida användares och deras vänners data och gjort det när Kreml påverkade det amerikanska presidentvalet. Spridandet av persondata till tredje part står förstås redan i Facebooks användaravtal, så ingen ska väl vara överraskad.

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 06:44

"Bad for business" – inget att lita på

I veckan kom ännu en nyhet som indikerar att Facebook ska bli ännu bättre på att samla in och analysera data från sina användare. Detta i samarbete med ett företag som har kopplingar till underrättelsetjänsten CIA.Det finns säkert nyanser i detta som vi inte känner till, som kan ställa Facebook i bättre eller sämre dager.

Dagensanalys.se - 26 feb 16 kl. 15:10

Nya Facebook Canvas – Instant Articles för annonser

Korta laddningstider och kreativa, interaktiva annonser i mobilen. Facebook Canvas beskrivs som Instant Articles fast för annonser, och lanserades igår med full kraft. Facebook vill hålla kvar användarna inom sin egen app, även när de spanar in annonser.

Dagensanalys.se - 20 okt 16 kl. 15:34

Nu ska kan man kunna handla allt man behöver utan att lämna Facebook

Vad du än gör, logga aldrig ur. Om du redan upplever att större delen av livet utspelar sig på Facebook så är det inget mot vad som kommer snart, i samband med en ny uppdatering av Facebook Pages. Företag ska nu kunna erbjuda användare allt från biobiljetter, frisörbesök och matbeställningar direkt från plattformen.

Dagensanalys.se - 27 okt 16 kl. 12:07

Facebook väntar med att tjäna pengar på shopping

Facebook vill få oss att använda plattformen för att shoppa, utöver allt annat som vi redan dagligen gör på sidan eller i appen. Faktum är att man inte ens vill tjäna pengar på det (än). ”Upplevelsen” kommer först, menar chefen för Facebooks kommersiella avdelning, Mary Ku.

YLE - 04 okt 16 kl. 20:32

Tar facebook till hjälp för att hjälpa hemlösa flyktingar

Den skärpta asyllagen i Finland leder många flyktingar in i ett utsatt läge. I Jakobstad finns för närvarande ett par papperslösa flyktingar, alltså asylsökande som fått avslag på sin asylansökan men som inte kan åka tillbaka till sitt gamla hemland. De här personerna bor för tillfället hos vänner.

YLE - 04 okt 16 kl. 20:32

Stödnätverk tar till facebook för att hjälpa hemlösa flyktingar

Den skärpta asyllagen i Finland leder många flyktingar in i ett utsatt läge. I Jakobstad finns för närvarande ett par papperslösa flyktingar, alltså asylsökande som fått avslag på sin asylansökan men som inte kan åka tillbaka till sitt gamla hemland. De här personerna bor för tillfället hos vänner.

SvD - 28 feb 16 kl. 20:30

Facebook: Jack Werner är inget problem för oss

I torsdags eftermiddag skickade SvD mail till Peter Münster och berättade om publiceringsplanen för den här granskningen. 24 timmar senare återkom han i ett mail:.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu säljs drömkåken i Gävle – för en krona

En krona är denna idylliska villa värd. Men det finns en ganska stor hake. Den som köper huset måste flytta det från kommunens mark.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 13 timmar sedan

SBAB hoppar på ljudtrenden

Banken lanserar bostadstjänster via röstassistans..

Dagens Media - 13 timmar sedan

S-veteranens förslag: Tredubbla presstödet

Tredubbla presstödet och finansiera det med en ”Googleskatt”. Det föreslår S-veteranen Lars Engqvist i partiets tidning Aktuellt i Politiken..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Spotify ger sig in i striden om true crime-lyssnarna

Podden Olöst lanseras tillsammans med produktionsbolaget Banda..

Dagens Media - 17 timmar sedan

”Branding är som tandborstning”

Efter flera års mässande av typer såsom Fields, Binet och Sharp så finns nu insikten hos annonsörer om vikten att lägga majoriteten av sin mediebudget på långsiktig varumärkesbyggnad. Dock är branschen fortfarande fast i gamla hjulspår, skriver Clear Channels Karl Höglund, som ger sina bästa tips för hur du triggar associationer till ditt varumärke..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Splay One massrekryterar

Splay One ökar sin medarbetarstyrka från 44 till 54 i och med tio rekryteringar..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Tre väljer ny mediebyrå

Tre, som tidigare har arbetat med Tre Kronor Media, inleder vid årsskiftet ett nytt samarbete med OMD..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Växtvärk på Playad

Playad rekryterar fem nya till sitt affärsteam: ”Här finns en otroligt stor potential och vi ska vi bli ännu bättre på att nå ut”, säger vd:n Mats Ståhl..

Dagens Media - 19 timmar sedan

VK Media startar mediebyrå

VK Media rullar ut en ny mediebyrå: ”Vi är hungriga och riktigt peppade på den här resan”, säger byråledare Mattias Johansson, som startar upp VK Media Partner med tre kollegor..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Åsa Erlandsson till SvD

Åsa Erlandsson rekryteras till Svenska Dagbladet. ”Vi vill satsa ännu mer på granskande berättande, och jag är oerhört glad att Åsa Erlandsson nu blir en del av Svenska Dagbladet”, säger Anna Careborg..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Bonnier News utses till ”Årets Media”

Bonnier News kammar hem vinst i tävlingen Årets Marknadschef. ”Innovativa med nya smarta lösningar”, menade juryn som röstade fram mediekoncernen till ”Årets Media”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.