Skånskan > Nyheter

Wednesday, 16 October, 09:49

Skånskan - 16 sep 19 kl. 12:30

Utryckning till industriområdeESLÖV Räddningstjänsten fick rycka ut till Lantmännens anläggning på Per Håkanssons väg vid 13-tiden på torsdagen sedan man fått in ett automatiskt brandlarm.
Det visade sig att det brunnit i en fläkt men elden var redan släckt när styrkan kom fram. Räddningstjänsten ventilerade utrymmet och kontrollerade att elden inte spridit sig vidare på något sätt. Smurfit Kappa får underkänt.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Räddningstjänsten, Lantmännens, Per Håkanssons, Kappa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utryckningtill , industriområde
Expressen - 25 feb 18 kl. 14:15

Brand i byggnad på industriområde – utryckning pågår

Räddningstjänsten i Svedala har fått larm om en byggnad i ett industriområde.Larmet kom 14 på söndagen – och följdes av förstärkningslarm.– Vi har precis kommit fram, säger räddningsledaren..

Barometern - 09 okt 18 kl. 10:51

Utryckning till Berga industriområde

Räddningstjänsten kallades på tisdagsförmiddagen till Berga industriområde efter larm om en glödbrand hos företaget Trelleborg Sealing Solutions..

GöteborgsPosten - 15 aug 12 kl. 22:08

Stor utryckning i Stenungsund.

Det slår gnistor från en kabel i på Borealis industriområde i Stenungsund. Räddningstjänsten försäkrar dock att läget är under kontroll..

GöteborgsPosten - 15 aug 12 kl. 22:08

Stor utryckning i Stenungsund

Det slår gnistor från en kabel i på Borealis industriområde i Stenungsund. Räddningstjänsten försäkrar dock att läget är under kontroll..

NSD - 14 jul 15 kl. 11:49

Kokande bil skapade utryckning

SOS Alarm fick in larm om att en bil skulle brinna på Notvikens industriområde..

Nya Wermlands Tidningen - 14 jul 16 kl. 16:19

Rök från veteranlastbil orsakade utryckning

Räddningstjänsten larmades till Kilsta industriområde under torsdagseftermiddagen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Utryckning efter rök från container

(UPPDATERAD) Räddningstjänsten fick strax efter klockan 12 rycka ut på ett larm om brand vid Stena Recycling på Örsholmens industriområde i Karlstad. Men någon brand var det aldrig fråga om..

UT - 29 jul 14 kl. 08:02

Väg 40 leds in i industriområde

Från och med i kväll leds trafiken på väg 40 vid Hössnakorset om. Istället för den nuvarande sträckningen leds trafiken genom det nya industriområdet Rönnåsen. Bakgrunden till att trafiken leds om är arbetet med den nya motorvägen från Borås, som ansluter till den nuvarande riksvägen vid infarten till Hössna precis öster om Ulricehamn.

Barometern - 01 aug 13 kl. 09:09

Mycket att ta hänsyn till vid utryckning

Svar till Lars G angående ?nödigt tutande?. Tråkigt att du, Lars, upplever ambulanssirener som störande.

Kristianstadsbladet - 13 aug 14 kl. 07:00

Flytt av lokaler kan ge snabbare utryckning

Foto: Bosse Nilsson
Räddningstjänsten och Falck ambulans vill flytta till Transportledets gamla lokaler, men Trafikverket är skeptiskt till att utryckningsfordon skulle köra rakt ut på riksväg 23.
Sedan 1968 har räddningstjänsten legat vid Kommendörsgatan, men det har blivit allt mer komplicerat för utryckningsfordonen att komma ut snabbt.– Tanken var att Hässleholm skulle växa åt det hållet, men i stället har staden vuxit åt andra hållet, runt nya 21:an.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 14:00

Väg inom industriområde dras om

höör Etableringen av tomter på industriområde Nord närmar sig och enligt ledande politiker är intresset stort. Men först måste göras detaljplanen göras om.Det var kommunstyrelsen som i förra veckan beslutade att ändra planen för industriområde Nord.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Mindre 20-talshus på 54 kvadratmeter sålt i Höör

Höör Försäljningen av fastigheten på adressen Äskeröd 311 i Höör är nu klar. Nya ägare är Ana Marega och Sven Tilo Kruppa och säljare är Sonja Nielsen. Huset byggdes 1929 och har en boyta på 54 kvadratmeter.

Skånskan - 45 minuter sedan

Malmö bäst på att samla in barnvagnar

MALMÖ Mängder av barnvagnar har rullats in i hotellobbyn på Comfort Hotel vid Carlsgatan. De väntar på att bli vidaretransporterade till Lesbos i Grekland.
– Förra året fick vi in ett tiotal vagnar totalt.

Skånskan - 1 timme sedan

Skönheten kliver in i en magisk värld

Musikal Flygande böcker, en levande klocka, ett behornat odjur och ett förtrollat slott.
För Sofie Gunnarsson innebär hennes första roll i Malmö inte bara att ikläda sig rollen som Disneyprinsessa, den innebär också att kliva in i en magisk värld.• Skönheten och odjuret är en fransk saga vars första kända publicering kom 1740.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fordonshaveri på E22

Trelleborg En personbil har fått haveri i påfarten till E22 i riktning mot Trelleborg. Haveriet som inträffade strax efter klockan sju på onsdagsmorgonen på E22 vid trafikplats Gastelyckan i riktning mot Trelleborg, har stor påverkan på trafiken. Det är först vid åtta-tiden som trafiken beräknas flyta på som vanligt..

Skånskan - 4 timmar sedan

Beslut: Folkets hus kan säljas eller rivas

SVEDALA Renoveringen av Folkets hus blir för kostsam. Nu har Svedabs styrelse beslutat att fastigheten ska avyttras vilket kan leda till att huset säljs eller till och med rivas.Det var en oenig styrelse för kommunala fastighetsbolaget Svedab som vid sitt senaste möte tog beslutet att säga upp hyresavtalet med kommunens kultur- och fritidsförvaltning samt att avyttra Svedala Folkets hus.

Skånskan - 10 timmar sedan

Försökte råna kvinna på Karshögstorg

Lund Vid tiotiden på tisdagskvällen utsattes en kvinna för ett rånförsök på Karshögstorg i Lund.Polisen larmades 21:59 på tisdagskvällen till Karshögstorg. En kvinna hade då utsatts för ett rånförsök.

Skånskan - 12 timmar sedan

Stenkastning mot bilar på Möllan

Malmö Två män har omhändertagits efter att ha kastat sten mot bilar på Möllevången i Malmö.Polisens larmades till platsen 20:47 på tisdagen. Flera personer hade då ringt in till ledningscentralen och berättat om två berusade män som kastade sten på bilar och sparkade på skyltfönster på Friisgatan och gator intill Bergsgatan.

Skånskan - 13 timmar sedan

Skånska fick årets Guldkatt

Musik Vid Jazzkatten-galan på jazzklubben Fasching i Stockholm delades årets jazzkatter ut på tisdagen.
Den skånska pianisten och kompositören Elise Einarsdotter fick ta emot Guldkatten vid galan.Elise Einarsdotters kommer från Borrby utanför Kristianstad.

Skånskan - 13 timmar sedan

Pallar med ”plasthyllor” gömde 20 kilo cannabis

Malmö På handlingarna stod det att kartongerna på en av pallarna i den minilastbil tullen stoppat skulle innehålla plasthyllor.
Men när tulltjänstemännen öppnade kartongerna hittade de drygt 20 kilo cannabis gömt under lite plast.Minilastbilen stoppades i april i år vid tullstationen på Lernacken vid brofästet.

Skånskan - 13 timmar sedan

Seniorer pressade politiker

lund Besökssiffrorna som vård- och omsorgsnämnden grundar sitt nedläggningsbeslut av Nibblegårdens träffpunkt och restaurang stämmer inte. Långt fler äldre besöker verksamheterna dagligen.
Det beskedet fick politikerna veta under tisdagskvällens protestmöte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.