Skånskan > Nyheter

Monday, 21 October, 17:52

Skånskan - 16 sep 19 kl. 12:36

Bara fyra sålda biljetter till operaföreställningSvalöv Förväntningarna var stora inför Malmö Operas besök i Svalöv, men nu blir det inget av med den saken.Anledningen är att intresset visat sig alltför klent och i slutet på förra veckan hade bara fyra biljetter bokats. Det handlade om en kick off-föreställning den 15 september, där Malmö Opera skulle visat upp sin repertoar som ska spelas upp i höst och vinter.
Tidigare har Svalövs Riksteaterförening arrangerat tillställningar med gott resultat, men trots att bra reklam spridits ut har intresset visat sig klent. Fyra sålda biljetter visade sig för lite och därför kommer föreställningen att ställas in helt och hållet..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Förväntningarna, Malmö Operas, Svalöv, Malmö Opera, Svalövs Riksteaterförening

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bara, fyra, sålda, biljettertill , operaföreställning
Sydsvenskan - 03 jul 19 kl. 21:50

Bara fyra anmälda brott i Almedalen

Under Almedalsveckan har polisen upprättat fyra anmälningar om misstänkta brott. Det är något färre än förra året. Två av anmälningarna gäller hets mot folkgrupp, brott som misstänks ha begåtts vid folksamlingar den 1 och 2 juli.

UNT - 03 jul 19 kl. 21:50

Bara fyra anmälda brott i Almedalen

Under Almedalsveckan har polisen upprättat fyra anmälningar om misstänkta brott..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 19 kl. 21:50

Bara fyra anmälda brott i Almedalen

Under Almedalsveckan har polisen upprättat fyra anmälningar om misstänkta brott..

GöteborgsPosten - 03 jul 19 kl. 21:52

Bara fyra anmälda brott i Almedalen

Under Almedalsveckan har polisen upprättat fyra anmälningar om misstänkta brott. Det är något färre än förra året..

Expressen - 29 dec 17 kl. 10:30

Fyra anmälda våldtäkter – detta har hänt i fallen

Inom loppet av en dryg månad - fyra anmälda gruppvåldtäkter i Malmö.Samtidigt har polisen inte gripit några misstänkta gärningsmän.– Hittills har vi inte sett några samband mellan händelserna, har Mats Karlsson, biträdande polisområdeschef i Malmö tidigare sagt.

Barometern - 18 jul 14 kl. 13:19

Många sålda biljetter till lördagens match

Prognosen snuddar vid 11 000 åskådare. Hur som helst blir Kalmar FF-Malmö FF en folkfest. 9 500 biljetter var sålda strax före lunch på fredagen.

Barometern - 18 jul 14 kl. 13:19

Många sålda biljetter till lördagens match

Prognosen snuddar vid 11 000 åskådare. Hur som helst blir Kalmar FF-Malmö FF en folkfest. 9 500 biljetter var sålda strax före lunch på fredagen.

DN - 09 dec 15 kl. 15:50

12 sålda biljetter - stjärnan ställer in konsert

Jenny Berggren, medlem i bandet Ace of Base, har tvingats ställa in en konsert i Lund. Bara 12 biljetter hade sålts till evenemanget. .

BT - 24 jan 19 kl. 17:38

Över 40 000 sålda biljetter – Ulricehamn är redo för ny folkfest

Biljettförsäljningen har passerat 40 000 med råge, i övrigt flyter förberedelserna på perfekt. Det var några av beskeden BT möttes av vid en lägeskoll i Ulricehamn under torsdagen. – Det mesta är klart, det är bara finlir nu, säger vd Johan Falk.

YLE - 13 jan 17 kl. 05:48

Tre av fyra polisanmälda sextrakasserier förblir olösta

En man följde efter och tafsade på en flicka i tonåren när hon steg av bussen och flera män tafsade på en kvinna vid bardisken. Båda fallen har anmälts till Esbopolisen som sexuellt antastande men förövarna går fria. I tre av fyra fall av sexuellt antastande i huvudstadsregionen hittas ingen förövare.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Inbrott i tre dyra bilar

Kävlinge I söndags upptäckte tre bilägare på Bygelvägen och Betselvägen i Kävlinge att tjuvar stulit motordelar från deras bilar.
Det rör sig om en BMW som länsats på sin ratt, bilradio och olika knappar till fordonet. Bilen stod utanför bostaden på Bygelvägen.

Skånskan - 15 minuter sedan

Förstörde tujaplantor

Löddeköpinge En villaägare på Åkersorksvägen i Löddeköpinge upptäckte i fredags kväll att någon förstört flera plantor i en trädgårdshäck. En anmälan om skadegörelse av tujaplantor har lämnats in.
Av anmälan framgår att det varit problem i närområdet under en längre tid.

Skånskan - 15 minuter sedan

Inbrott i bil på Center Syd

Löddeköpinge Vid halv sju på lördagskvällen upptäckte bilägaren till en tyskregistrerad bil att tjuvar smällt en ruta på bilen, som stod parkerad på Center Syd. Ryggsäckar som innehöll mat och biljetter till färjan stals..

Skånskan - 1 timme sedan

Pricksäkert skytte

FÄLTSKJUTNING Eslövs gevärsskyttar var framgångsrika när 2019 års tävlingssäsong avslutades med distrikts- och kretsmästerskap i fältskytte Ravlunda.Eslövsskyttarna hittade rätt med avstånden till figurerna och hade koll på vinden och tog hem många av priserna.
I lag vann Eslöv både i både Skånes DM och Malmö-Ystads kretsmästerskap.

Skånskan - 1 timme sedan

Bra NM-debut av Ystadfäktare

FÄKTNING Ystadfäktaren Caspian Persson Törn gick vid helgens nordiska mästerskap i norska Sandefjord till kvartsfinal i klassen U15.En stark prestation i den 50 fäktare stora U15-klassen med deltagare från åtta nationer (även de baltiska länderna ingår i Nordiska Fäktunionen).
Med två vinster och två knappa förluster hamnade Caspian mitt i startfältet inför den avgörande slutomgången.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ny tjänst fick grönt ljus efter debatt

Hörby Centerpartiets motion om att kommunen ska anställa en controller fick grönt ljus av kommunfullmäktige senast efter en del diskussioner och påpekanden om brister i beslutsunderlaget.
Kommundirektören fick i uppdrag att arbeta vidare med frågan och utreda vad rollen som controller innebär.I motionen skriver Centerpartiet att ”i samtliga budgetar som lagts inför 2019 presenteras krav på effektiviseringar”.

Skånskan - 2 timmar sedan

Misstänks för penningtvätt

HÖRBY En 22-årig man från Hörby misstänks för penningtvätt. Misstankarna mot mannen väcktes i samband med att polisen utredde ett annat ärende. Den 22-årige mannen misstänks ha tagit emot 15 000 kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Elev bestulen på dyra lurar

HÖRBY En elev på Frostaskolan blev under förra veckan bestulen på ett par dyra hörlurar. Stölden ska ha skett under skoltid. Hörlurarna som försvann ska vara värda 2 000 kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ratt stals under inbrott i bil

HÖRBY Polisen har fått in en anmälan om en stöld som skett ur en bil som stått parkerad på Kristinagatan. Ur bilen stals bland annat en ratt..

Skånskan - 2 timmar sedan

Kvinna angripen av en hund

ÄSPINGE En kvinna i Äspingetrakten har polisanmält en hundägare efter en incident i lördags.
Kvinnan hörde hundskall och gick ut för att titta vad som hände. Då ska två hundar ha uppenbarat sig och en av hundarna ska ha huggit efter kvinnan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.