BT > Nyheter

Thursday, 24 October, 04:58

BT - 16 sep 19 kl. 12:02

Tvillingarna från Sjuhärad knäckte ansiktslåset – här är modellen som är enklast att luraSjuhäringarna Rodan och Rojan Hamo är enäggstvillingar. Men det är inte bara omgivningen som blandar ihop dem emellanåt – utan även brödernas mobiltelefoner. De kan låsa upp varandras mobiler med ansiktsigenkänning – och vissa modeller mer lättlurade än andra..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sjuhärad, Rodan, Rojan Hamo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvillingarnafrån , Sjuhärad, knäckte, ansiktslåsethär är , modellensom , är enklast att lura
BT - 21 apr 14 kl. 20:46

Flera gräsbränder i Borås

Torkan i markerna har ökat risken för gräsbränder i Borås och Sjuhärad. I går larmades räddningstjänsten i Borås ut på tre gräsbränder. Den första branden, strax efter klockan 16, uppstod i ett område mellan Trandö och Kristineberg.

Nyan - 31 dec 15 kl. 07:15

Sportåret från A(tlas) till Ö(spelen)

2015 blev ett händelserikt åländskt sportår med Öspelen på Jersey och IFK Mariehamns cupguld i fotboll som ett par av höjdpunkterna.
Men det innehöll ju så mycket mer – och Nyan-sporten valde att med hjälp av alfabetet sammanställa några av guldkornen ur en stor framgångskälla.

A – som i ATLAS.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Finalklart i Copa Libertadores

Det blir ett klassikermöte i finalen i Copa Libertadores. Brasilianska Flamengo besegrade landsmännen i Grêmio i semifinal och får nu ta sig an det argentinska storlaget River Plate..

BT - 15 minuter sedan

Man skjuten i Västerås

BT - 1 timme sedan

Gärna en dator per skalle, men först en vässad blyertspenna

Inom skolans värld har det blivit en självklarhet att varje elev ska ha sin egen dator. Detta utan någon vidare eftertanke då digitaliseringens hinder är minst lika många som dess möjligheter..

BT - 1 timme sedan

Vi sparar ansvarsfullt i förskolan

Vi är väl medvetna om hur påfrestande besparingarna i förskolan är för dem som berörs, men är samtidigt fast förvissade om att detta är rätt väg att gå, skriver Andreas Ekström..

BT - 1 timme sedan

Spara inte i Borås utsatta områden

Det förebyggande arbetet i vår stads mest utsatta områden är en framtida investering och en stor vinst för vår stad, påpekar skribenterna..

BT - 1 timme sedan

Skatt en förutsättning för vårt samhälle

I pojkrum runt om i landet sägs till och med att skatt är stöld, skriver Schatzi..

BT - 1 timme sedan

Miljöpartiets facit i regeringen är blygsamt

Svar till Tim Gahnström (MP) och Christina Waldenström (MP), BT 17/10..

BT - 1 timme sedan

Låt oss åka gratis buss dygnet runt

Erbjud dygnet runt-busskort för gymnasieelever för ökad trygghet, bättre miljö och rättvis ekonomi, föreslår Malin Seger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.