Skånskan > Nyheter

Saturday, 19 October, 09:46

Skånskan - 16 sep 19 kl. 12:05

Polisen varnar för falska kollegortygelsjö Under fredagen stoppades flera personer av två civilpoliser i Tygelsjö. Det var åtminstone vad de trodde till en början, men poliserna skulle snart visa sig vara kriminella.Polisen i Malmö har fått in flera vittnesuppgifter och polisanmälningar som handlar hur två män i 20-25-års åldern utgett sig för att vara civilpoliser. Brottet som rubriceras som föregivande av allmän ställning, begicks i Tygelsjö.
Hur många som drabbats är i nuläget oklart.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Under, Tygelsjö, Malmö, Nils Norling, Per Albin Hanssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, varnarför , falska, kollegor
GöteborgsPosten - 21 aug 15 kl. 10:45

Polisen varnar: Falska Metallicabiljetter i omlopp

Polisen varnar för att en mängd falska biljetter till helgens Metallica-konsert på Ullevi i Göteborg är i omlopp..

NT - 18 okt 17 kl. 05:30

Polisen varnar: Falska sedlar i omlopp

Polisen varnar för att falska 200-kronorssedlar har börjat cirkulera i Östergötland..

Corren - 18 okt 17 kl. 05:30

Polisen varnar: Falska sedlar i omlopp

Polisen varnar för att falska 200-kronorssedlar har börjat cirkulera i Östergötland..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen varnar: Falska Facebook-kompisar blåser dig på pengar

STOCKHOLM.  Du sitter där och kikar runt på fejjan. Helt plötsligt får du en vänförfrågan från en bekant.

GöteborgsPosten - 26 apr 17 kl. 16:18

Polisen varnar: Falska sms från "polisen"

Sedan en tid tillbaka sprids sms som uppges komma från polisen - men så är inte fallet. Personer som utger sig för att arbeta på myndigheten har skickat sms till privatpersoner där de uppmanas att trycka på en länk. Nu varnar polisen för de falska sms:en..

Expressen - 29 maj 17 kl. 19:05

Polisen varnar: Falska låssmeder lurar kunder

Falska låssmeder har börjat lura kunder i flera svenska städer.Nu varnar branschen och polisen för att kunder luras att betala tiotusentals kronor - utan att ens få låset fixat.– Jag måste medge att jag inte är smartare än en simpel bedragare, säger Torbjörn Tännsjö, professor i praktisk filosofi, och en av de lurade..

NSD - 25 apr 18 kl. 11:05

Polisen varnar för falska piller

Polisen varnar – falska tabletter är i omlopp..

Expressen - 27 jul 18 kl. 18:23

Polisen varnar: Falska sedlar i omlopp

Falska 500-lappar cirkulerar, varnar polisen.Utrustning för tillverkning har beslagtagits – och flera ungdomar är nu misstänka för penningförfalskning..

Sydöstran - 23 jan 19 kl. 07:29

Polisen varnar: Falska sedlar i omlopp

Vid en försäljning av en mobiltelefon i Sölvesborg betalades säljaren med falska 500-lappar. Polisen går nu ut med en varning för falska sedlar..

Expressen - 24 jan 17 kl. 12:56

Polisen varnar: Falska Iphone 7 är i omlopp

Polisen har fått in flera larm om falska Iphone 7 under de senaste veckorna – som sålts i verklighetstrogna kartonger och med kvitto. Nu går polisen ut med en varning för bluffen. – Det är antagligen några personer som har det som en egen affärsidé, säger Björn Seth vid polisens bedrägericenter..

GT - 23 dec 13 kl. 15:02

Polisen varnar: Falska el-avläsare i farten

STORA HÖGA. I helgen har två män ringt på dörrar och sagt att de kommer från ett elbolag. Nu varnar polisen för att släppa in dem.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

60-talshus på 96 kvadratmeter sålt i Harlösa

Harlösa 943 000 kronor fick Stig Georg Christian Sjöström, 54, ge för huset på Nya Vägen 18 i Harlösa. Huset är byggt 1963 och har en boyta på 96 kvadratmeter. Köpet från säljaren Kenth Åke Säterhag blev klart i oktober 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Brexitdramat avgörs i dag

Storbritannien I dag, lördag, röstar Storbritanniens parlament om brexit för fjärde gången. Nordirländska DUP har sagt att de inte tänker stödja avtalet. Det hänger därmed på Labourparlamentarikerna om premiärminister Boris Johnson ska lyckas få igenom sitt brexitavtal.

Skånskan - 1 timme sedan

Positiv och hästroulette

Webb-TV Vårt Skåne-gänget besöker det privata Johannamuseet vid Sandåkra i Skurup..

Skånskan - 4 timmar sedan

Familjevandring till offentlig konst

Kävlinge I samband med höstlovet fokuserar Bästa Bienalen på offentlig konst. I dag lördag klockan 13 kan familjen följa med och utforska kommunens offentliga konst. Fler vandringar hålls i veckan för vuxna.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nytt konstmuseum åter i nämnden

Malmö Som brukligt efterlyser kulturförvaltningen lokaler till att etablera ett nytt konstmuseum så att Malmö Konstmuseum kan utveckla verksamheten.
Sedan 2018 utreds tre möjliga placeringar.
– Vi hoppas nu att kommunfullmäktige ger oss ett fördjupat uppdragunder våren, säger kulturdirektör Pernilla Conde Hellman.

Skånskan - 4 timmar sedan

”Ren plakatpolitik från SD”

HÖRBY Socialdemokraterna och Centerpartiet tycker att kommunstyrelsens beslut att införa integrationsplikt för nyanlända är överflödigt.
– Det fungerar så redan i dag. Det här är bara plakatpolitik från SD som slår mot våra hårt belastade tjänstemän, säger S-ordföranden Renaldo Tirone.

Skånskan - 13 timmar sedan

IFK Malmö får kvala på Malmö IP

FOTBOLL Nu står det klart att IFK Malmös avgörande kvalmatch till division 2 mot Laholms FK kommer att spelas på Malmö IP den 26 oktober.
Malmö stadion blir inte färdig i tid.– Omläggningen av löparbanorna har blivit försenad och vi tycker trots allt att det är den bästa lösningen utifrån förutsättningarna, konstaterar tränaren Nils-Erik ”Nisse Bagare” Persson.

Skånskan - 13 timmar sedan

Tar in konsult för att driva på besparingar

Skurup Skurups kommun har anställt en konsult på 50 procent i väntan på att en ny förvaltningschef ska rekryteras till individ- och omsorgsförvaltningen. Det är före detta kommundirektören i Svedala kommun, Elisabeth Larsson, som går in.Anna Palmgren är biträdande förvaltningschef för individ- och omsorgsförvaltningen i Skurup och tillförordnad förvaltningschef i väntan på att en ny förvaltningschef ska rekryteras.

Skånskan - 13 timmar sedan

Marknader ses över

SJÖBO Sjöbo marknad och Mikaeli marknad gick i år med ett överskott för första gången på flera år.
Kanske kommer vinsten att öka ytterligare. Avtal ska ses över samtidigt som Sjöbobor ska få komma med förslag på hur marknaderna kan bli ännu bättre.

Skånskan - 14 timmar sedan

Knivhuggen man hittad i källare

Strax efter klockan fem slår en person larm till polisen om att en skadad man hittats i en källare på Bennets väg i Malmö.Larmet kom in till polisen 17:10. Mannen som är i 20-årsåldern ska blivit huggen med ett knivliknande föremål.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.