Barometern > Nyheter

Saturday, 19 October, 08:50

Barometern - 16 sep 19 kl. 12:01

Över tusen vill rädda Porten”Rädda Porten”, Facebookuppropet som vill att restaurangens Portens verksamhet blir kvar på teatervallen har samlat ihop 1 200 underskrifter sedan i torsdags. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Porten, Portens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över tusen vill rädda, Porten
Barometern - 12 sep 19 kl. 16:00

Hundratals skriver på för att rädda Porten: ”Handlar om upprättelse”

På bara några timmar har över 200 personer skrivit under en namninsamling som syftar till att rädda kvar Porten. Initiativtagaren Simon Simonsson är upprörd över hur Ulla Larsson behandlats av kommunen. .

Barometern - 02 okt 19 kl. 13:55

Här lämnas 2 000 underskrifter in – till stöd för Porten

Facebook-uppropet ”Rädda Porten” samlades ihop över 2 000 namnunderskrifter. På onsdagen överlämnades underskrifterna till Johan Persson (S) och Marianne Dahlberg (S). Bättre villkor för ett socialt företag på Teatervallen, alternativt en likvärdig lokal till Porten, är önskemålen..

Barometern - 26 sep 19 kl. 06:00

Kommunen måste rädda Porten

Kalmars troligen bästa integrationsfunktion tvingas läggas ned. Nu får det vara slut tramsat från kommunen.

YLE - 02 sep 13 kl. 14:59

Många slags missbrukare får hjälp vid Porten

All missbrukarvård i Karleby finns nu under ett och samma tak. Beroendecentret Porten är unikt eftersom det finns så många olika sorts hjälp att få där. Vid Porten kan man byta sprutor, nyktra till, få hjälp med spelberoende, besöka a-kliniken eller få sluten vård.

Skånskan - 23 mar 19 kl. 01:00

Rap­porten bara bör­jan för Swedbank

På fre­dagen of­fent­lig­gjordes en ”sta­tus­rap­port” från kon­sult­by­rån FRA om miss­tänkta penningtvättaffärer i Swed­banks bal­tiska dot­ter­bo­lag. En­ligt det som blev of­fent­ligt (slut­satserna men inte hela rap­porten) fram­går att Swedbank av­slu­tat hund­ra­tals kon­ton som ut­länds­ka kunder haft och att tu­sen­tals miss­tänkta trans­ak­ti­oner rap­por­terats till be­rörda myn­dig­heter. Med detta vill bank­led­ningen hävda att banken följt de lagar och regler som finns för att för­söka av­slöja och för­hindra pen­ning­tvätt.

Trelleborgs Allehanda - 14 jun 13 kl. 13:54

Porten slår igen - skänker klubbkassan

Foto: Sara Johari
Efter 25 år ska bowlingklubben BK Porten läggas ned. Sitt sista slag kommer klubben att slå för Cancerfonden, det är dit klubbkassan på knappt 10 000 kronor kommer att gå.
Beslutet att lägga ned fattades vid klubbens sista årsmöte i slutet av maj.

IDG - 27 jan 11 kl. 10:24

"Usb-porten går en säker död till mötes"


Seriellporten, död, parallellporten, död, vga-porten, död. Techworld har sett trenden och förutspår: Nu är Usb-porten på väg att gå samma öde till mötes..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tiggare bodde i porten – fastighetsägaren spikade upp väggAnders post

STOCKHOLM. Varje dag när Anders Mebius är på väg till jobbet promenerar han förbi porten till gamla Vasateatern på Vasagatan i centrala Stockholm. Vasateatern som varit stängd sedan årsskiftet 2009/2010.

Sydsvenskan - 08 dec 15 kl. 14:32

Påven öppnade porten till jubelår

Påve Franciskus har öppnat den katolska kyrkans jubelår. Han gjorde det bland annat genom att inträda genom den annars stängda Den heliga porten i Peterskyrkan. Omkring tio miljoner katoliker väntas vallfärda till kyrkan och följa påven genom porten under det kommande året — och redan på tisdagen följdes han av den förre påven, Benediktus, som närvarade vid ceremonin.

Helsingborgs Dagblad - 08 dec 15 kl. 14:32

Påven öppnade porten till jubelår

Påve Franciskus har öppnat den katolska kyrkans jubelår. Han gjorde det bland annat genom att inträda genom den annars stängda Den heliga porten i Peterskyrkan. Omkring tio miljoner katoliker väntas vallfärda till kyrkan och följa påven genom porten under det kommande året — och redan på tisdagen följdes han av den förre påven, Benediktus, som närvarade vid ceremonin.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Svenska barnböcker viktiga för Sverigebilden

Vid sidan om svenska deckare är svenska barnböcker hett eftertraktade. Men de ger inte lika mycket pengar..

Barometern - 45 minuter sedan

Körsbärsträden blommar för rugbyn

Japan har drabbats av rugby-feber. VM:s värdnation har skrällt sig till kvartsfinal, och de nya favoriterna läker såren efter tyfonen Hagibis. Att helgens motståndare heter Sydafrika och är storfavoriter bryr sig de nya supportrarna inte om..

Barometern - 45 minuter sedan

Turkisk offensiv hotar landets turism

Turkiets militära insats får konsekvenser för landets turism. Flera svenska resebolag uppger för TT att striderna i Syrien lett till ett minskat intresse för resor, bland annat i samband med stundande höstlov..

Barometern - 1 timme sedan

Ecuadors president föreslår skattereform

Efter att massiva protester tvingat honom att backa om slopade bränslesubventioner presenterar Ecuadors president Lenín Moreno nu i stället en skattereform som ska minska landets budgetunderskott..

Barometern - 1 timme sedan

Fler namn klara till Aretha Franklin-film

Barometern - 1 timme sedan

En man död efter bråk i Göteborg

Barometern - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

I Kalmar grips en man misstänkt för våldtäkt och i Kronoberg griper en civilperson en person som är i full färd med att köra bil. .

Barometern - 2 timmar sedan

Man gripen misstänkt för våldtäkt

Barometern - 2 timmar sedan

Svårt att ta farväl av älskade husdjur

Vad händer när ett älskat husdjur blir så gammalt eller sjukt att det måste avlivas? Att besluta över liv och död är svårt för alla djurägare. ”Många vill att vi ska hjälpa dem att ta beslutet”, säger veterinären Suzanne Sandquist..

Barometern - 2 timmar sedan

Starka bröder med stora hjärtan

Pierre Ståhle drog igång projektet Fet eller triatlet? för att visa att man kan träna utan att försaka familjen. När lillebror Niklas Claesson såg hur bra brorsan mådde hakade han på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.