Skånskan > Nyheter

Thursday, 17 October, 12:07

Skånskan - 16 sep 19 kl. 11:41

Skadegörelse på skolaVOLLSJÖ Under natten till måndag har Vollsjö skola utsatts för skadegörelse. Två rutor har krossats på en ytterdörr, samt en larmdisplay som har slagits sönder. Polisen har i nuläget ingen misstänkt för skadegörelsen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VOLLSJÖ Under, Vollsjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelse, skola
Expressen - 21 dec 15 kl. 14:18

Massiv skadegörelse – skola tvingad stänga

Elever i Tystberga tvingades vända i dörren på måndagen. Anledningen: Hela skolan är vandaliserad. – Vi har vadat i glassplitter.

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

YLE - 15 sep 17 kl. 11:54

Möte om skadegörelse i Sundom i Vasa lockade få föräldrar

Ingen stor uppslutning till mötet, men bra diskussioner. Så kan man sammanfatta det möte som man hade på torsdag kväll om skadegörelsen i Sundom i Vasa. Juha Hartvik från Hem och Skola var nöjd även om han önskar att fler föräldrar hade mött upp.

Skånskan - 15 feb 16 kl. 11:00

Krafttag mot dyr skadegörelse på skola

Blentarp Storskolan har haft problem med skadegörelse i flera år, och på senare tid har den ökat igen. Nu tar skola, polis och kommun till krafttag för att vända den negativa trenden.Under de senaste åren har skadegörelsen på Storkskolan i Blentarp kostat kommuninvånarna mycket pengar.

YA - 11 okt 13 kl. 06:30

Ökad skadegörelse kan kosta en miljon

Foto: Torun Börtz
Rekordmycket skadegörelse under sommaren leder till höga kostnader för kommunen. Notan kan komma att hamna på närmare en miljon kronor vid årets slut.
?

Magazin24 - 08 aug 12 kl. 08:58

Skadegörelse på skola under sommaren

Götlunda skola har utsatts för skadegörelse under sommaren. Mellan den 2 juli och den 6 augusti har någon eller några personer grävt upp saker på skolgården, kastat omkring stolar och bord med mera. Händelserna rubriceras som skadegörelse..

Expressen - 22 jul 16 kl. 17:30

Skadegörelse på skola fjärde natten i rad

Ungdomar krossade glasrutor och tände eld i ett soprum. Körfältsskolan i Östersund har drabbats av skadegörelse – för fjärde natten på en vecka. – Det har varit en hel del skadegörelse och olaga intrång på en och samma skola, säger tf rektor Staffan Åsberg..

SmålandsPosten - 09 aug 13 kl. 06:43

Skadegörelse på skola och förskola

I helgen skedde skadegörelse på Hackebackeskolan och förskolan Violen i Lessebo. ? En ruta krossades inne i en atriumgård på skolan.

Dalarnas tidningar - 20 okt 16 kl. 09:54

Skola sätter in bevakning efter skadegörelse

Skadegörelse och äggkastning – efter flera fall av skadegörelse kring Mora gymnasiums elevbostäder sätter man nu in bevakning av fastigheterna..

Skånskan - 05 apr 19 kl. 08:01

Skadegörelse bakom dieselläckage vid skola

Skurup Polisen misstänker att diesel läckt ut från ett fordon som följd av en skadegörelse. Det var vid 05-tiden som en polis och räddningstjänst skickades till Nils Holgerssongymnasiet efter ett larm om att diesel läckte ut från en större kranbil. Polisen tror nu att läckaget orsakats av skadegörelse.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Hus på 155 kvadratmeter i Röstånga har fått ny ägare

Röstånga Försäljningen av fastigheten på adressen Marieholmsvägen 21 i Röstånga är nu klar. Ny ägare är Margit Maria Hagström, 58 år, och säljare är Helena och Jan Edberg. Huset är byggt 1935 och har en boyta på 155 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Polisens högtalarsatsning fortsätter på Stortorget

Malmö Nu kan polisens myndiga röst också stoppa pågående bråk på Stortorget.
Polisens satsning på att sätta upp högtalare på centrala platser för att förebygga brott fortsätter därmed.
Sedan tidigare sitter högtalare på Möllevångstorget.

Skånskan - 1 timme sedan

Man bankade på fönstret

HÖRBY Polisen har fått in en anmälan om ofredande i centrala Hörby. En kvinna i 50-årsåldern uppger att en 42-årig man stod och bankande på en fönsterruta till hennes bostad den 12 oktober. Kvinnan kände obehag och rädsla, framgår det av polisanmälan..

Skånskan - 1 timme sedan

Skruvade loss hjulbultarna

HÖRBY Någon skruvade loss bultarna på höger framhjul på en bil som stod parkerad på Slagtoftavägen mellan den 10 och 16 oktober. En 25-årig kvinna körde iväg med bilen den 16 oktober och redan efter en kort körsträcka märkte hon att något inte stämde och att bilen uppförde sig konstigt. Hon kontrollerade vad som var fel och såg då att bultarna hade lossats.

Skånskan - 1 timme sedan

Bilförare saknade körkort

HÖRBY En 18-årig bilförare stoppades av polisen när han kom körande inne i Hörby vid 19-tiden den 16 oktober. Det visade sig att han saknade körkort. Under samtalet uppkom dessutom misstankar om att 18-åringen var narkotikapåverkad och han medtogs därför till polisstationen för kroppsbesiktning.

Skånskan - 1 timme sedan

41-årig skäligen misstänkt för mord

TRELLEBORG
En 41-årig man är anhållen skäligen misstänkt för mordet på en 25-årig kvinna i Trelleborg.
Ett inledande förhör har hållits och polisen har genomfört dörrknackning i området i jakt på iakttagelser under onsdagen då kvinnan hittades död i en bostad.– Vi ska hålla förhör med den misstänkte mannen så snart han fått en försvarare, säger åklagare Klas Norelius, som på torsdagens förmiddag.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya ägare till dyraste huset i Löberöd hittills i år

Löberöd Huset på Rolsberga Smedkullen 201 i Löberöd är det dyraste huset som sålts i Löberöd i år. Köpet blev klart i september 2019 och priset blev 4 850 000 kronor. Köpare är Jonna Linnéa Jansdotter Svensson, 32, och John Fredrik Svensson, 40, och säljare var Anna och Dennis Sandberg.

Skånskan - 3 timmar sedan

Boxare avled efter att ha knockats

Sport Proffsboxaren Patrick Day har avlidit efter att ha knockats av motståndaren under en match i lördags. Det var under en match i Chicago som amerikanen ådrog sig svåra hjärnskador i matchen mot Charles Conwell, rapporterar amerikanska medier. Boxaren fördes akut till sjukhus för vård men hans liv gick inte att rädda.

Skånskan - 3 timmar sedan

Två gripna efter inbrott

Tidigt på onsdagsmorgonen larmades polis till ett inbrott på Frans Malmrosgatan i Trelleborg.– Det kom in ett larm vid 04.25 från Securitas, säger Patric Fors, polisens presstalesperson.

Skånskan - 3 timmar sedan

Misstänkt våldtäkt vid skola

På onsdagskvällen larmades polisen till Västervångskolan i Trelleborg efter en misstänkt våldtäkt.Larmet kom 20.48.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.