DN > Ekonomi

Thursday, 24 October, 03:34

DN - 16 sep 19 kl. 11:26

Förnuftig återhållsamhet i nya Hyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq Electric är en smart paketerad elbil till bra pris. Att den nu tar dig 311 km på fulladdat batteri gör. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hyundai Ioniq Electric, Ioniq Electric

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förnuftig, återhållsamheti nya , Hyundai, Ioniq, Electric
Kristianstadsbladet - 10 jul 14 kl. 11:58

Ukraina lovar återhållsamhet


Ukrainas president Petro Porosjenko lovar att vara återhållsam samtidigt som ukrainska regeringsstyrkor närmar sig städerna Luhansk och Donetsk.Under ett telefonsamtal med Frankrikes president François Hollande och Tysklands förbundskansler Angela Merkel lovade Porosjenko att utöva "återhållsamhet" för att skona civila i den ukrainska militärens offensiv för att återta de områden som fortfarande hålls av proryska separatister.Regeringsstyrkor lyckades i helgen återta kontrollen över rebellfästet Slovjansk och enligt uppgifter samlades ukrainska bepansrade fordon på torsdagen kring städerna Donetsk och Luhansk dit separatisterna dragit sig tillbaka.

BT - 10 jul 14 kl. 11:58

Ukraina lovar återhållsamhet

Ukrainas president Petro Porosjenko lovar att vara återhållsam samtidigt som ukrainska regeringsstyrkor närmar sig städerna Luhansk och Donetsk. Under ett telefonsamtal med Frankrikes president François Hollande och Tysklands förbundskansler Angela Merkel lovade Porosjenko att utöva "återhållsamhet" för att skona civila i den ukrainska militärens offensiv för att återta de områden som fortfarande hålls av proryska separatister.Regeringsstyrkor lyckades i helgen återta kontrollen över rebellfästet Slovjansk och enligt uppgifter samlades ukrainska bepansrade fordon på torsdagen kring städerna Donetsk och Luhansk dit separatisterna dragit sig tillbaka.

Newsmill - 17 apr 13 kl. 13:54

Återhållsamhet i sociala medier kring Boston-bomberna

http://www.newsmill.se/trackback/50303Forskare: Några dygn har gått sedan två bomber exploderade vid målgången av Boston maraton.

UNT - 10 jul 14 kl. 11:58

Ukraina lovar återhållsamhet

Ukrainas president Petro Porosjenko lovar att iaktta återhållsamhet i offensiven mot de proryska separatisterna för att skona civila..

UNT - 10 jul 14 kl. 12:05

Ukraina lovar återhållsamhet

Ukrainas president Petro Porosjenko lovar att iaktta återhållsamhet i offensiven mot de proryska separatisterna för att skona civila..

YA - 24 jul 14 kl. 16:12

Maning till återhållsamhet med vattnet

Foto: Sprisse Nilsson

VA-enheten i Tomelilla uppmanar nu till återhållsamhet när det gäller vattenanvändandet, framför allt för hushåll anslutna till Tomelilla vattenverk, det vill säga Tomelillatrakten, Benestad, Lunnarp, Onslunda, Spjutstorp och Skåne Tranås. Vattning av gräsmattor, biltvätt och liknande bör undvikas, och poolpåfyllning enbart kvälls- och nattetid och då sakta. När förbrukningen är störst hinner systemet inte riktigt med, meddelar VA-enheten..

YA - 21 aug 14 kl. 13:06

Oppositionen rasar mot "återhållsamhet"

Nedskärningar, ett näringsliv i fritt fall och skolbyggnader som håller på att ramla ihop. Så sammanfattar Pierre Esbjörnsson (S) den gångna mandatperioden.– Extrem ekonomisk återhållsamhet är Moderaternas mantra, och då blir det så här, säger han.

BT - 01 dec 14 kl. 23:43

USA: Visa återhållsamhet, Hongkong

USA uppmanar på måndagen till en fredlig lösning på de politiska motsättningarna i Hongkong, efter fortsatta oroligheter och en varning från stadens ledare att polisens tålamod tryter. - Vi fortsätter att uppmana demonstranter att uttrycka sina åsikter fredligt och att Hongkongs myndigheter visar återhållsamhet, säger amerikanska utrikesdepartementets talesperson Jen Psaki.USA ska ha framfört sina åsikter till både kinesiska myndigheter i Peking och till det lokala styret i Hongkong, där demonstranter sedan drygt två månader krävt friare val..

Helsingborgs Dagblad - 01 dec 14 kl. 23:56

USA: Visa återhållsamhet, Hongkong

USA uppmanar på måndagen till en fredlig lösning på de politiska motsättningarna i Hongkong, efter fortsatta oroligheter och en varning från stadens ledare att polisens tålamod tryter. — Vi fortsätter att uppmana demonstranter att uttrycka sina åsikter fredligt och att Hongkongs myndigheter visar återhållsamhet, säger amerikanska utrikesdepartementets talesperson Jen Psaki..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 17 kl. 00:44

Kvartetten manar till återhållsamhet

Den så kallade kvartetten – FN, EU, USA, Ryssland – är oroad över det eskalerande våldet i Jerusalem och uppmanar alla sidor att "visa maximal återhållsamhet". De fyras diplomatiska sändebud "fördömer starkt terrorhandlingar, beklagar förlusten av alla.

Fler nyheter från DN

DN - 18 timmar sedan

Läsarbilden: Första bilen fick kunglig glans

DN-läsaren Björn Lincoln berättar här om sin första bil – en Austin A60 köpt i en källare i Vasastan i Stockholm 1971..

DN - Igår: 05:07

Därför hycklar vi om att hata möten

Vi säger att vi hatar möten, trots att vi egentligen tycker om dem. Dessutom får de oss att känna oss viktiga..

DN - Igår: 13:27

Stockholmsbörsen på ny rekordnivå

Stockholmsbörsen fortsatte upp på nya rekordnivåer på tisdagen. Vid 13-tiden hade det breda OMXS-index gått upp 0,2….

DN - I förrgår: 14:27

Bakslag för Vattenfalls vindkraftprojekt i Sölvesborg

En vindkraftspark som planerades utanför Sölvesborg har stoppats. Kommunstyrelsen i Sölvesborg ska nu analysera vad det….

DN - I förrgår: 10:44

Dieselbilen gör comeback– rekordstort intresse

När frågan om miljözoner för personbilar var högaktuell förra året dök intresset i Sverige för att äga en dieseldriven….

DN - 20 okt 19 kl. 21:08

”Hur sjutton är det ens rimligt”

Bilköpare Peter Witasp har väntat på sin elbil Hyundai sedan i våras..

DN - 20 okt 19 kl. 15:06

Wework – miljardsuccén som blev en katastrof

Företaget var riskkapitalets favorit – men på bara några månader kraschade allt..

DN - 18 okt 19 kl. 21:42

Solmacken har blivit ett världsfenomen

Här tankas elbilar på ­minuter: ”Vi har byggt en vätgasstation innan det finns bilar.”.

DN - 18 okt 19 kl. 21:42

Stationen kan erbjuda elenergi till bilar

Vätgasstationen hämtar all energi som behövs från solpaneler..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.