Aftonbladet > Sport

Thursday, 24 October, 03:39

Aftonbladet - 16 sep 19 kl. 11:06

Ljög i förhör – ville ut ur häktet för att jobba
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ljögi , förhörville ut ur , häktetför att , jobba
Sydsvenskan - 04 nov 15 kl. 04:00

Visselblåsare får inte jobba kvar på häktet

Två av de timanställda som berättat om den tuffa situationen på häktet i Malmö får inte jobba kvar efter klagomål på opassande klädsel och brist på lojalitet. Nu ska en jurist på Malmö mot Diskriminering och Justitieombudsmannen utreda saken..

SR - 29 nov 18 kl. 04:00

Ung man dog av törst på häktet – åtalad chef fick jobba kvar

En chef inom Kriminalvården har åtalats för vållande till annans död efter att en ung man dött av törst på häktet. Ekot kan nu avslöja att chefen har fått jobba kvar och vara arbetsledare över personal som ska vittna mot honom..

Skånskan - 08 feb 16 kl. 15:30

Häktet stäms för sextrakasserier

Malmö Den kvinna som ska ha blivit sextrakasserad av kollegor på häktet i Malmö har stämt Kriminalvården.
Dessutom har en manlig anställd, som tagit kvinnans parti och därefter anser sig ha blivit ”systematiskt utfrusen”, anmält Kriminalvården till Diskrimineringsombudsmannen (DO).Kvinnan lämnade in sin stämningsansökan till Malmö tingsrätt strax före jul.

DN - 29 nov 18 kl. 10:43

Man dog av uttorkning i häktet – åtalad chef fick jobba kvar

Den chef inom Kriminalvården som åtalats för vållande till annans död har fått jobba kvar under utredningen, rapporterar Ekot. Han har även varit arbetsledare för personal som ska vittna mot honom..

SR - 29 nov 18 kl. 16:45

Häkteschef får jobba kvar – även om han döms för vållande till annans död

Chefen på häktet i Sollentuna som åtalats för vållande till annans död och tjänstefel kommer att få jobba kvar inom Kriminalvården även om han döms. Det har Kriminalvårdens personalansvarsnämnd beslutat..

BT - 15 dec 14 kl. 18:23

Mjuka gåvan till häktet i Borås

En låda med nallebjörnar passerade felfritt säkerhetskontrollen in till häktet i Borås i dag. – Det ska bli kul att lämna över nallarna här, säger Ted Tennung, övermästare i odernsällskapet Odd Fellow. Odd Fellow har fyra grupper, så kallade loger, i Borås.

Trelleborgs Allehanda - 18 jul 14 kl. 21:10

Musik och mys vid gamla häktet

Foto: Mattias Bolin
Alla 100 gratisbiljetterna gick åt på tre dagar när Klagstorps Eldsjälar annonserade om "Fredagsmys i finkan". Det gamla häktet intill brandstationen har nu för andra gången blivit rum för kulturella initiativ.
Sakta men säkert fylldes på fredagskvällen den lilla gräsplätten på häktets baksida av människor med picknickkorgar, filtar och solstolar.

Skånskan - 15 feb 17 kl. 17:18

18-åringen släpptes ur häktet

HÖRBY Den 18-åring som står åtalad för grov våldtäkt i Hörby i slutet av juli i fjol släpptes på onsdagen ur häktet. Domen i målet faller först nästa vecka, men mannens försvarsadvokat Anders Elison tror att det finns ”mycket goda förutsättningar” för att hans klient frias helt från anklagelserna. ERWP.

Skånskan - 22 mar 18 kl. 16:46

Advokaten tog inte knarkkarta på häktet

MALMÖ Advokaten som stått åtalad för att ha smugglat ut en knarkkarta från häktet i Malmö har nu friats.
Hans klient satt frihetsberövad. Men försvaren hamnade själv i fokus när han misstänktes ha hjälpt till att få ut brevet.

Barometern - 07 sep 13 kl. 11:17

Dråpmisstänkt mamma stannar i häktet

Den kvinna i yngre medelåldern, som sitter häktad misstänkt för barnadråp, får stanna kvar i häkte åtminstone till 20 september. Det beslutade Kalmar tingsrätt under fredagen då omhäktningsförhandling hölls med kvinnan.
?

SVT - 23 mar 16 kl. 15:00

Yahya Hassan skriver dikter i häktet

I söndags greps Yahya Hassan och nu använder han sin tid åt att jobba på sin nya bok..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.