Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 17 October, 12:04

Sydsvenskan - 16 sep 19 kl. 10:42

Engqvist avslutar karriärenDjurgårdenstjärnan Andreas Engqvist har knappt spelat ishockey på ett och ett halvt år på grund av sviterna från två hjärnskakningar som han har ådragit sig sedan återkomsten till Stockholmsklubben 2017. Nu meddelar 31-åringen, via Djurgårdens webbplats.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Andreas Engqvist, Stockholmsklubben, Djurgårdens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Engqvist, avslutar, karriären
SVT - 16 sep 19 kl. 10:47

Bekräftat: Andreas Engqvist avslutar karriären

Det kom knappast som en överraskning. Men under måndagsmorgonen bekräftar Djurgården att Andreas Engqvist tvingas avsluta ishockeykarriären. Han har inte lyckats ta sig tillbaka till isen efter flera upprepade hjärnskakningar..

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 19 kl. 10:42

Engqvist avslutar karriären

Djurgårdenstjärnan Andreas Engqvist har knappt spelat ishockey på ett och ett halvt år på grund av sviterna från två hjärnskakningar som han har ådragit sig sedan återkomsten till Stockholmsklubben 2017. Nu meddelar 31-åringen, via Djurgårdens webbplats.

DN - 16 sep 19 kl. 11:00

Efter hjärnskakningarna: Engqvist avslutar karriären

Djurgårdsstjärnan Andreas Engqvist har knappt spelat ishockey på ett och ett halvt år på grund av sviterna från två….

YLE - 10 jun 17 kl. 13:29

Kapanen avslutar karriären – "Att ha fått representera Finland i OS väger tyngst"

Efter 22 säsonger på elitnivå var Kapanen tvungen att lyssna på kroppen. 39-åringen som hann vinna åtta medaljer i landslaget avslutar karriären i HPK, samma klubb som karriären i mitten på 90-talet tog fart. – Jag lyssnade på familjen och kroppen när jag fattade beslutet.

YLE - 07 apr 15 kl. 12:04

Kinesisk OS-vinnare avslutar karriären

OS-guldmedaljören och den forne världsrekordhållaren på 110 meter häck, Liu Xiang, meddelar på sin blogg att han avslutar sin karriär. - Jag avslutar karriären. Jag vill påbörja en ny resa, skriver Liu enligt BBC i sin blogg.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 15 kl. 13:34

Tyska stjärnan avslutar karriären

Den tyska fotbollsspelaren Celia Sasic avslutar karriären, bara 27 år gammal. Detta meddelar hon via sin Facebooksida."Fotboll är min passion.

Sydsvenskan - 16 jul 15 kl. 13:34

Tyska stjärnan avslutar karriären

Den tyska fotbollsspelaren Celia Sasic avslutar karriären, bara 27 år gammal. Detta meddelar hon via sin Facebooksida."Fotboll är min passion.

YLE - 24 nov 16 kl. 12:25

Gerrard har funderat färdigt – avslutar karriären

Steven Gerrard meddelade förra veckan att han inte fortsätter i Los Angeles Galaxy. Nu kommer beskedet att han avslutar karriären. – Jag kan bekräfta att jag avslutar min proffskarriär.

YLE - 18 apr 17 kl. 07:35

Nya slutliga beskedet: Sami Jauhojärvi avslutar karriären trots allt

Efter många om och men så kom det slutliga beskedet på tisdagen: Sami Jauhojärvi avslutar karriären. Tävlingsdriften har försvunnit, säger ”Musti” i ett pressmeddelande från skidförbundet. För två veckor sedan blev det ytterst stökigt.

Skånskan - 14 sep 18 kl. 16:29

Legendaren avslutar karriären

Ishockey Ryggen sätter stopp för Henrik Zetterbergs karriär. Det bekräftar nu hans klubb Detroit Red Wings.Det kommer knappast som en överraskning att ”Zäta” lägger av.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Skolpengar gick till att starta islamisk bank

Även Svea hovrätt dömer fyra tidigare ledamöter i den muslimska friskolekoncernen Al-Azhar för grova ekobrott. Den 51-årige grundaren av stiftelsen döms till 4,5 års fängelse för flera fall av grov trolöshet mot huvudman, grova bokföringsbrott och grovt.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Efter protesterna: HVB-hemmet Tonårsboendet räddas

Lundakvintettens förslag stoppades – SD hade den avgörande rösten.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bombhotaren i Malmö kan dömas till fängelse

Socialstyrelsens rättsliga råd instämmer i slutsatser från en tidigare undersökning..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Norske golftalangen historiskt jämn

Norske golftalangen Viktor Hovlands jämnhet har gjort honom historisk. 22-åringen är den förste på PGA-touren att gå 18 ronder i följd under 70 slag sedan den statistiken blev officiell 1983. Hovlands bästa tävlingsresultat under sviten är en fjärdeplat.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Man höll fast och kysste flicka – döms för sexuellt ofredande

46-åring man döms för brott mot tonårsflicka..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tomgång borde vara förbjudet även för fartyg

Erik Kjellner gillar inte doften av svavel i sina hemkvarter..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Carrie Lam häcklad igen i parlamentet

Demokrativänliga ledamöter i Hongkong släpades ut från parlamentet i Hongkong av säkerhetsvakter efter att de häcklat ledaren Carrie Lam för andra dagen i rad. Lam möttes av omfattande protester på onsdagen, då hon öppnade parlamentet. Hon försökte då h.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Tele2 i linje med förväntningarna

Mobiloperatören Tele2 redovisar en vinst före skatt på 1,3 miljarder kronor för tredje kvartalet 2019. Det kan jämföras med en vinst på 0,9 miljarder kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1,3 miljarder kro.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Minskad vinst för Telia

Telia redovisar en vinst före skatt på 2 904 miljoner kronor för tredje kvartalet, jämfört med vinsten på 3 234 miljoner kronor motsvarande period förra året. Omsättningen uppgick till 21 180 miljoner kronor, jämfört med 20 685 miljoner kronor ett år ti.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Paradox vampyrspel försenas

Svenska utgivaren Paradox intåg i actionrollspelsgenren får vänta. "Vampire: The masquerade – Bloodlines 2" kommer nämligen inte att bli klart i tid. Tidigare var spelet tänkt att släppas under första kvartalet nästa år, men nu kommer det Hardsuit Labs-.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.