SVT > Utrikes

Thursday, 17 October, 13:20

SVT - 16 sep 19 kl. 10:36

”Oljepriset påverkar inte bränslet i den utsträckning man kan tro”Efter attacken mot de saudiska oljeanläggningarna steg oljepriserna i världen drastiskt. Men det behöver inte betyda att det blir dyrare att tanka i Sverige, förklarar SVT:s ekonomikommentator Johanna Cervenka..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SVT, Johanna Cervenka

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljepriset, påverkarinte , bränsleti den , utsträckningman , kan tro
Smslan247.com - 18 mar 16 kl. 10:03

Prognos för Sveriges ekonomi under 2016

Det är välbekant att Sveriges ekonomi har varit en lågkonjunktur sedan år 2009 men vad alla inte vet är att det sägs att Sverige komer att ta sig ur lågkonjunkturen under 2016. Det förutspås att vårt lands BNP kommer att växa med ca. 3.

DI - 30 jun 14 kl. 13:42

Råvaror: Oljan fortsätter ned

Oljepriset fortsätter att visa nedgångar på måndagseftermiddagen, efter att investerare verkar bli allt mer säkra på att oroligheterna i Irak inte kommer att drabba oljeproduktionen i någon större utsträckning. Även ädelmetallerna visar lägre nivåer, medan basmetallerna är mer blandade..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

SVT:s utrikesreporter om brexit: Långt ifrån klart

EU och Storbritanniens regering har nått en uppgörelse om brexit. Men det återstår flera hinder, enligt SVT:s utrikesreporter Anna-Maja Persson..

SVT - 1 timme sedan

Brexitavtal klart mellan Storbritannien och EU

Ett brexitavtal är klart, meddelar Jean-Claude Juncker på Twitter..

SVT - 4 timmar sedan

Expertens tips till brexitförhandlarna: Så borde de ha gjort

Brexitförhandlingarna är inne i en intensiv fas – och ett nytt avtal kan vara nära. Men både Storbritannien och EU hade kunnat agera annorlunda. – Båda parter hade möjlighet att föregå med gott exempel.

SVT - 4 timmar sedan

Bakslag för Johnson – parti nobbar hans avtal

Ett nytt brexitavtal kan bli klart i Bryssel under torsdagen. EU och Storbritannien uppges vara nära, men hemma i London ser det tuffare ut. Nordirländska DUP säger att partiet inte stödjer premiärministerns nuvarande förslag och Labourledaren vill sätta krokben för brexit inom några veckor..

SVT - 6 timmar sedan

USA:s kongress fördömer Trumps Syrienbeslut

Under onsdagen röstade representanthuset i USA för att fördöma president Donald Trumps beslut om att dra tillmaka amerikansk militär i Syrien. Det var både demokrater och republikaner som stod bakom beslutet. – En tredje klassens politiker, säger president Trump om Demokraternas ledare i kongressen, Nancy Pelosi..

SVT - 15 timmar sedan

Första kurdiska flyktingarna anländer till Irak

Syriska kurder som flyr undan den turkiska militäroffensiven anländer nu till Irak. SVT:s Mellanösternteam var på plats när några av de första flyktingarna kom över gränsen..

SVT - 16 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Brexit kan skjutas upp”

Statsminister Stefan Löfven kommer att träffa EU-nämnden under onsdagen och ska då bland annat diskutera Storbritanniens utträde ur EU. Under en presskonferens före mötet öppnade han för att brexit kan skjutas upp – igen..

SVT - 16 timmar sedan

BBC-källor: Inget avtal idag

Ett nytt brexitavtal mellan EU och Storbritannien kan bli klart på torsdagen efter intensiva förhandlingar i både Bryssel och London..

SVT - 17 timmar sedan

Belgiske seriemördaren Marc Dutroux kan få psykiatrisk utvärdering

Belgisk domstol ska nu pröva om man ska låta göra en psykiatrisk utvärdering av den dömda pedofilen och seriemördaren Marc Dutroux. Torsdagens förhandling ska hållas i fängelset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.