Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 19 October, 09:37

Affärsvärlden - 13 sep 19 kl. 11:26

Danske: En ding ding ding ding världEuroparäntorna fortsätter uppåt i fredagens förmiddagshandel. Att de svenska räntorna drogs med upp efter ECB:s räntebesked är helt vansinnigt, enligt Danske Banks Michael Grahn..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
ECB, Danske Banks Michael Grahn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DanskeEn , ding, ding, ding, ding, värld
YLE - 10 maj 15 kl. 08:17

Montreal kämpar: ”Trött på ding, ding, ding”

Stolpe ut, stolpe ut, stolpe ut – stolpe in. Montreal Canadiens fick belöning för sitt slit och reducerade igen slutspelsserien mot Tampa Bay Lightning. Montreal låg redan under med 0–3 i matcher men har nu kravlat sig upp till 2–3.

Expressen - 21 feb 15 kl. 21:41

Anders Nunstedt: Det är en ding ding värld

ÖSTERSUND Heja? Eh, ja. En jojkande same gick rakt in i svenska folkets hjärtan.

Cornucopia - 04 dec 18 kl. 16:14

Danske Bank: Oförändrade lägenhetspriser i Stockholm i november

Danske Bank rapporterar om 0.5% lägre lägenhetspriser i Stockholm under november. Mer intressant är att man understryker att det föreligger en risk för förnyat prisfall nästa år.

DI - 10 nov 15 kl. 11:37

Danske Bank minskar i Björn Borg

Danske Bank minskar innehavet i Björn Borg till 4,7 procent av kapital och röster. Ägandet innehas av flera bolag inom Danske Bank, som Danske Capital/ Invest, Danica Pension och Danske Invest Management. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

Dagens PS - 04 okt 18 kl. 07:20

Danske Bank har en ny vd på gång

Danske Bank väntas inom kort utnämna Jacob Aarup-Andersen till ny vd, enligt uppgifter till Finans.dk. Källor till sajten uppger att styrelseordförande Ole Andersen bett Finansinspektionen att godkänna Aarup-Andersen som ny vd.

Opinionen.se - 01 aug 13 kl. 08:30

Danske bank sänker prognos

Danske bank sänker sin vinstprognos för 2013 trots att resultatet för andra kvartalet var bättre än väntat. Banken, som är Danmarks största, hade tidigare räknat med en nettovinst på 7,5?10 miljarder danska kronor, men i samband med rapporten för andra kvartalet justerades beloppet ned till 6,5?

Kristianstadsbladet - 01 aug 13 kl. 08:25

Danske bank sänker prognos


Danske bank sänker sin vinstprognos för 2013 trots att resultatet för andra kvartalet var bättre än väntat. Banken, som är Danmarks största, hade tidigare räknat med en nettovinst på 7,5-10 miljarder danska kronor, men i samband med rapporten för andra kvartalet justerades beloppet ned till 6,5-9 miljarder.För andra kvartalet redovisar Danske bank en vinst före skatt på 2,68 miljarder danska kronor, cirka 3,06 miljarder svenska kronor.

Trelleborgs Allehanda - 01 aug 13 kl. 08:25

Danske bank sänker prognos


Danske bank sänker sin vinstprognos för 2013 trots att resultatet för andra kvartalet var bättre än väntat. Banken, som är Danmarks största, hade tidigare räknat med en nettovinst på 7,5-10 miljarder danska kronor, men i samband med rapporten för andra kvartalet justerades beloppet ned till 6,5-9 miljarder.För andra kvartalet redovisar Danske bank en vinst före skatt på 2,68 miljarder danska kronor, cirka 3,06 miljarder svenska kronor.

BT - 01 aug 13 kl. 08:27

Danske bank sänker prognos

Danske bank sänker sin vinstprognos för 2013 trots att resultatet för andra kvartalet var bättre än väntat. Banken, som är Danmarks största, hade tidigare räknat med en nettovinst på 7,5-10 miljarder danska kronor, men i samband med rapporten för andra kvartalet justerades beloppet ned till 6,5-9 miljarder. För andra kvartalet redovisar Danske bank en vinst före skatt på 2,68 miljarder danska kronor, cirka 3,06 miljarder svenska kronor.

DI - 27 nov 14 kl. 09:36

Danske lyfter upp Kinnevik

Danske Bank höjer riktkursen för investmentbolaget Kinnevik till 255 kronor från tidigare 220 kronor. Rekommendationen lämnas samtidigt kvar på avvakta. Det framgår av dagens marknadsbrev från Danske Bank..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Analytikerna om Atlas Copco-rapporten

Atlas Copco släpper sin delårsrapport för det tredje kvartalet vid lunchtid på måndag. Trots en del orosmoln på himlen i sektorn räknar analytiker överlag med ett relativt starkt kvartal från verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Premiär för Bokpodden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure begärt i konkurs

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure har på fredagen lämnat in en konkursansökan vid Stockholms tingsrätt. Därmed avbryts den rekonstruktion som pågått sedan den 26 april i år, enligt ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Stark avslutning på börsveckan

Stockholmsbörsen lösgjorde sig från brexitoro och lägre kinesisk tillväxt och klättrade stadigt uppåt under fredagsförmiddagen. Rapporterande Volvo inledde dagen med en nedgång men stod vid lunchtid högre. Getinge lyfte rejält på sin rapport..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

”Business as usual”

Att sy ihop stora transaktioner under hot om en hård Brexit har blivit en vana för Lisa Göransson, delägare på den globala byrån Allen & Overy..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Stark rapport från Holmen

Holmen redovisar ett rörelseresultat på 541 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019, framgår det av bokslutsrapporten..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Sandvik toppar prognoserna

Verkstadsbolaget rapporterar ett rörelseresultat och en orderingång som kom in något öve förväntan..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Bakslag för Johnsons brexitavtal

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson söker desperat efter stöd för sitt nya brexitavtal. Men nordirländska DUP, vars röster kan bli avgörande, vägrar att vika sig..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Aktierna som rapportbackar

Stockholmsbörsen inledde fredagen lägre men var efter knappt en timmes handel upp en aning sedan marknaderna skakat av sig fortsatt osäkerhet på brexitfronten och att Kinas BNP-siffror visat den lägsta tillväxttakten på nära 30 år. Bland rapportbolagen sjönk Volvo medan Getinge lyfte rejält..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Handelsbanken sänker räntor på bundna bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med bindningstid mellan ett och tio år med 0,05-0,40 procentenheter från och med fredagen. Tremånadersräntan ändras däremot inte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.