Nyan > Svenskfinland

Saturday, 19 October, 04:31

Nyan - 16 sep 19 kl. 09:13

EU-ambassadörer på Åland i dagI dag besöker nästan alla av de 28 EU-ländernas ambassadörer i Bryssel Åland när EU-rådets kommitté för utrikes- och säkerhetspolitik (Kusp) träffas. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland, EU, Bryssel Åland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-ambassadörer, Ålandi , dag
Skånskan - 03 nov 16 kl. 12:00

De är publikens ambassadörer under Musikhjälpen

Fakta: Musikhjälpen 2016 – Barn i krig har rätt att gå i skolan
Årets tema för Musikhjälpen 2016 är ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”. Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Skolor attackeras och ockuperas varje dag.

Regeringen - 15 mar 16 kl. 09:15

Nya ambassadörer till Sverige

Fyra ambassadörer överlämnade tisdagen den 15 mars 2016 sina kreditivbrev till H.M. Konungen i högtidlig audiens på Stockholms slott.

Regeringen - 02 jun 16 kl. 09:38

Nya ambassadörer till Sverige

Fyra ambassadörer överlämnade torsdagen den 2 juni 2016 sina kreditivbrev till H.M. Konungen i högtidlig audiens på Stockholms slott.

Regeringen - 30 mar 17 kl. 15:00

Nya ambassadörer från Ecuador, Vietnam, Serbien och Norge

Fyra ambassadörer överlämnade torsdagen den 30 mars 2017 sina kreditivbrev till H.M. Konungen i högtidlig audiens på Stockholms slott.

Regeringen - 27 apr 17 kl. 12:00

Nya ambassadörer från Mongoliet, Italien, Spanien och Turkmenistan

Fyra ambassadörer överlämnade torsdagen den 27 april 2017 sina kreditivbrev till H.M. Konungen i högtidlig audiens på Stockholms slott.

Regeringen - 07 sep 17 kl. 13:51

Nya ambassadörer till Sverige

Fyra ambassadörer överlämnade torsdagen den 7 september 2017 sina kreditivbrev till H.M. Konungen i högtidlig audiens på Stockholms slott.

Regeringen - 28 sep 17 kl. 11:56

Nya ambassadörer till Sverige

Fyra ambassadörer överlämnade torsdagen den 28 september 2017 sina kreditivbrev till H.M. Konungen i högtidlig audiens på Stockholms slott.

Regeringen - 09 nov 17 kl. 11:30

Nya ambassadörer till Sverige

Fyra ambassadörer överlämnade torsdagen den 9 november 2017 sina kreditivbrev till H.M. Konungen i högtidlig audiens på Stockholms slott.

Regeringen - 07 dec 17 kl. 14:07

Nya ambassadörer till Sverige

Fyra ambassadörer överlämnade torsdagen 7 december 2017 sina kreditivbrev till H.M. Konungen i högtidlig audiens på Stockholms slott.

Regeringen - 25 jan 18 kl. 11:30

Nya ambassadörer till Sverige

Fyra ambassadörer överlämnade torsdagen 25 januari 2018 sina kreditivbrev till H.M. Konungen i högtidlig audiens på Stockholms slott.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 9 timmar sedan

Dahlmans inviger energieffektivt lager

W. J. Dahlmans nya lager på Karlbergsvägen är nu färdigställt.

Nyan - 10 timmar sedan

Green Key till Rundbergs stugor

Rundbergs stugor i Jomala har som första stugby på Åland beviljats hållbarhetsmärkningen Green Key. ”Hållbarhetsarbetet blir en allt viktigare del av turismen. För några år sedan var det främst hotell som valde att bli miljömärkta.

Nyan - 11 timmar sedan

Två sökande till kaplantjänst i Mariehamn

Alexandra Äng, församlingspastor i Finström-Geta församling, och Jessica Bergström-Solborg, kaplan i Korsholms svenska församling har sökt kaplantjänsten i Mariehamns församling. Det meddelar domkapitlet i Borgå stift. De sökandes behörighet kontrolleras vid domkapitlets sammanträde den 22 oktober.

Nyan - 14 timmar sedan

Lukas Syberyjski blir IFK Mariehamns huvudtränare.

IFK Mariehamns nya huvudtränare heter Lukas Syberyjski.
Han efterträder Peter Lundberg som lämnar IFK Mariehamn för U-19-landslaget. - Jag är mycket nöjd över att vi kunnat göra klart med Lukas som vår nya tränare.

Nyan - 15 timmar sedan

Satsningen på sjöfartsakademi förnyas

De åländska sjöfartsutbildningarnas anseende och popularitet måste höjas. Nu nysatsar landskapsregeringen. .

Nyan - 17 timmar sedan

Grönt ljus om du spelar rätt

Yrkeshögskolan Novia i Jakobstad, Åbo Akademi i Vasa och New York University samarbetar sedan en tid tillbaka inom ramen för forskningsprojektet ”Musikteori i praktiken”, där man utvecklar nya pedagogiska metoder för musikteoriundervisningen. .

Nyan - 18 timmar sedan

Ännu inget beslut om flygtrafiken

Den 15 september gick landskapsregeringens anbudstid ut för flygtrafiken mellan Mariehamn och Stockholm. Inget tilldelningsbeslut har ännu kunnat göras eftersom landskapsregeringen väntar på förtydliganden. – Det har tagit onormalt lång tid, säger Per-Erik G.

Nyan - 19 timmar sedan

Ålandsminister är förhoppningsfull”

Anna-Maja Henriksson ser nu att det finns de ingredienser som krävs för att man ska hitta en lösning på hur det politiska löftet om mer pengar till Åland ska infrias. .

Nyan - 20 timmar sedan

Marsundsbron ska nu rivas

Landskapet begär nu in anbud på rivning av gamla Marsunds bro, invid landsväg 1, som går över Marsund i Hammarlands kommun. Det konstateras att den gamla bron är i dåligt skick och behöver avlägsnas innan den blir en säkerhetsrisk. En ny bro färdigställdes i början 2000-talet och den gamla bron revs inte i samband med att den nya bron togs i bruk.

Nyan - 22 timmar sedan

Nya prover avslöjar hög oljehalt i gruset

Resultatet från det prov som tagits på gruslagret närmast botten nere i bränslegrottan visar på mycket höga halter av oljeföreningar. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.