Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 20 October, 05:58

Dagens Media - 16 sep 19 kl. 08:30

Analysbrevet 16 septemberStreamingkonkurrensen hårdnar + Dagens Næringsliv måste spara 40 miljoner + Brittiskt modemagasin läggs ned..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Næringsliv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analysbrevet16 , september
Dagens Media - 07 dec 15 kl. 15:23

Premiär för analysbrevet Digital Content Marketing

Nu lanserar Dagens Media analysbrevet som ger dig full koll på digital content marketing..

YLE - 01 jan 16 kl. 09:45

September: Tragedier på Medelhavet

En drunknad syrisk flyktingpojke och skandalen kring biltillverkaren Volkswagens fusk med avgastester dominerade nyheterna i september. 1 september Posten levererar för första gången ett paket med drönare. Det sker till Sveaborg.

YLE - 21 okt 14 kl. 12:42

September varmast på 135 år - också 2014 kan slå rekord

Temperaturerna till havs och lands i september var de högsta på jorden sedan man började mäta temperaturerna 1880. En färsk rapport visar också att 2014 håller på att bli det varmaste året hittills. Medeltemperaturen för hav och land i september var 15,72 grader, den högsta temperaturen sedan man började med mätningarna år 1880.

YLE - 10 sep 17 kl. 10:38

Sommargäster och lokalbefolkning njöt av September Open i Dalsbruk

Stämningen var fin under lördagen bland marknadsstånden på September Open. Då solen tittade fram på eftermiddagen kom det allt mer folk till Dalsbruk. Mycket folk i rörelse under September Open.

Nyheter 24 - 13 sep 13 kl. 08:20

Dyslexi, MSN och 11 september ? här är veckans hetaste tweets

10. Att vara ihop med Reinfeldt Imagine: You: "Reinfeldt what should I wear" Reinfeldt: "Nothing" You: "Reinfeldt what do you mean" pic.twitter.

Dagensanalys.se - 14 okt 16 kl. 14:49

MMS: TV-tittandet vände nedåt i september

Tittandet på TV minskade i september, både jämfört med OS-månaden augusti 2016 och med september 2015. Onlinevideotittandet ökade däremot något, med Paradise Hotel som det mest startade programmet. Det framgår av MMS månadsrapport för september 2016.

BT - 11 sep 11 kl. 08:59

Svenskhet i fokus efter 11 september

Flintastek, deckare och Melodifestivalen. Terrorattackerna den 11 september 2001 vände inte uppochner på svensk kultur. Men under ytan ser forskare ett nytt förhållningssätt till begreppet svenskhet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 händelser som visar att den elfte september är en riktig skitdag

1. Militärkuppen i ChileDen elfte september störtades den demokratiskt valda presidenten i Chile Salvador Allende i  den blodigaste kupp Latinamerika sett i modern tid. Allende mördas.

Cornucopia - 06 sep 16 kl. 08:21

Är september normalt en dålig börsmånad?

Är september normalt en dålig börsmånad? Nu när OMXS30 ser ut att ta fart uppåt börjar det genast muttra om att september normalt är en dålig månad? Gäller det verkligen sedan finanskrisen?

BT - 01 jul 11 kl. 07:47

BT:s recensent: September är tråkig och menlös

En konsert med September är ungefär lika spännande som att få en rotfyllning, skriver BT:s recensent. Jag ställer mig alltid skeptisk till artister som får sitt stora genombrott genom en cover. För även om Petra ?

YLE - 01 okt 14 kl. 12:25

September ovanligt varm och torr

Det var ovanligt varmt i september. Meteorologiska institutet rapporterar att medeltemperaturen varierade mellan drygt 12 grader vid kusten och i skärgården och knappt 7 grader i norra Lappland. Månadens högsta temperatur uppmättes den 8 september i Kumo i Satakunta - där var det 23,1 grader.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 15:15

SBAB hoppar på ljudtrenden

Banken lanserar bostadstjänster via röstassistans..

Dagens Media - Igår: 15:04

S-veteranens förslag: Tredubbla presstödet

Tredubbla presstödet och finansiera det med en ”Googleskatt”. Det föreslår S-veteranen Lars Engqvist i partiets tidning Aktuellt i Politiken..

Dagens Media - Igår: 14:43

Spotify ger sig in i striden om true crime-lyssnarna

Podden Olöst lanseras tillsammans med produktionsbolaget Banda..

Dagens Media - Igår: 11:13

”Branding är som tandborstning”

Efter flera års mässande av typer såsom Fields, Binet och Sharp så finns nu insikten hos annonsörer om vikten att lägga majoriteten av sin mediebudget på långsiktig varumärkesbyggnad. Dock är branschen fortfarande fast i gamla hjulspår, skriver Clear Channels Karl Höglund, som ger sina bästa tips för hur du triggar associationer till ditt varumärke..

Dagens Media - Igår: 11:17

Splay One massrekryterar

Splay One ökar sin medarbetarstyrka från 44 till 54 i och med tio rekryteringar..

Dagens Media - Igår: 09:54

Tre väljer ny mediebyrå

Tre, som tidigare har arbetat med Tre Kronor Media, inleder vid årsskiftet ett nytt samarbete med OMD..

Dagens Media - Igår: 08:02

Växtvärk på Playad

Playad rekryterar fem nya till sitt affärsteam: ”Här finns en otroligt stor potential och vi ska vi bli ännu bättre på att nå ut”, säger vd:n Mats Ståhl..

Dagens Media - Igår: 09:20

VK Media startar mediebyrå

VK Media rullar ut en ny mediebyrå: ”Vi är hungriga och riktigt peppade på den här resan”, säger byråledare Mattias Johansson, som startar upp VK Media Partner med tre kollegor..

Dagens Media - Igår: 09:25

Åsa Erlandsson till SvD

Åsa Erlandsson rekryteras till Svenska Dagbladet. ”Vi vill satsa ännu mer på granskande berättande, och jag är oerhört glad att Åsa Erlandsson nu blir en del av Svenska Dagbladet”, säger Anna Careborg..

Dagens Media - Igår: 08:47

Bonnier News utses till ”Årets Media”

Bonnier News kammar hem vinst i tävlingen Årets Marknadschef. ”Innovativa med nya smarta lösningar”, menade juryn som röstade fram mediekoncernen till ”Årets Media”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.