Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 19 October, 10:10

Affärsvärlden - 16 sep 19 kl. 07:54

De nordiska bankerna granskade för svindelDanske Bank, Nordea och SEB menar att det inte skett några fel dem veterligt..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Bank, SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De nordiska, bankerna, granskadeför , svindel
DN - 20 feb 19 kl. 22:08

Skandalen sprider sig bland de nordiska bankerna

Penningtvättskandalerna avlöser varandra bland de nordiska bankerna i Baltikum. En efter en pekas ut och alla kan hänga ihop via en röd tråd av pengar från ett enormt ryskt skattebedrägeri..

Dagens PS - 31 maj 18 kl. 11:54

Så ska bankerna avslöja ekobrott

Flera av de större nordiska bankerna inleder ett samarbete för att få bättre kännedom om sina kunder, i huvudsak stora och medelstora företag. Målet är att i förlängningen kunna upptäcka ekonomisk brottslighet. Meningen är att de stora bankerna ska bilda ett bolag som ska underlätta informationen runt främst medelstora företag.

DI - 12 mar 12 kl. 13:15

Nomura gillar nordiska banker

Nomura rekommenderar övervikt för nordiska bankaktier med hänvisning till bättre intjäningsutveckling. När marknadens fokus skiftar tillbaka till intjäning är de nordiska bankerna bättre förberedda, menar investmentbanken..

DI - 23 sep 11 kl. 19:24

Pilarna pekar nedåt för nordiska banker

De nordiska bankerna har begränsad exponering mot PIIGS-länderna efter att de fick sig en läxa i de baltiska länderna för några år sedan. Trots det kan de inte stå emot det kraftiga fallet inom den europeiska banksektorn, spår det norska analyshuset Investtech..

PrivataAffärer - 14 jan 16 kl. 14:30

Bankerna som väntas höja utdelningen

Danske Bank räknar med att de nordiska bankerna kommer att leverera stabila resultat för det fjärde kvartalet och att alla utom Swedbank ska höja sina utdelningar....

DI - 19 jun 17 kl. 10:43

Pinebridge håller sig borta från nordiska banker

De nordiska bankerna håller på att förlora sin lockelse som investeringsobjekt. Det säger Graeme Bencke, förvaltare på kapitalförvaltaren Pinebridge Investments, till Bloomberg..

DI - 31 maj 18 kl. 08:25

Nordiska storbanker samarbetar mot ekobrott

Flera av de större nordiska bankerna inleder ett samarbete för att få bättre kännedom om sina kunder, i huvudsak stora och medelstora företag..

SR - 31 maj 18 kl. 18:32

Nordiska banker i nytt samarbete

Flera av de större nordiska bankerna meddelade i dag att de inleder ett samarbete för att få bättre kännedom om sina kunder. Syftet är att på sikt motverka finansiell brottslighet..

Affärsvärlden - 12 dec 18 kl. 13:04

Starkt 2019 väntas för nordiska banker

De operativa förhållandena för de nordiska bankerna kommer att förbli stödjande under 2019 mot bakgrund av robust ekonomisk tillväxt..

Affärsvärlden - 02 jul 19 kl. 09:01

Analyshusens toppval i nordiska banksektorn

Deutsche Bank och Credit Suisse har båda gjort nya sektoranalyser och vaskat fram sina toppval bland de nordiska bankerna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Analytikerna om Atlas Copco-rapporten

Atlas Copco släpper sin delårsrapport för det tredje kvartalet vid lunchtid på måndag. Trots en del orosmoln på himlen i sektorn räknar analytiker överlag med ett relativt starkt kvartal från verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Premiär för Bokpodden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure begärt i konkurs

Pegrocos portföljbolag Flexenclosure har på fredagen lämnat in en konkursansökan vid Stockholms tingsrätt. Därmed avbryts den rekonstruktion som pågått sedan den 26 april i år, enligt ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Stark avslutning på börsveckan

Stockholmsbörsen lösgjorde sig från brexitoro och lägre kinesisk tillväxt och klättrade stadigt uppåt under fredagsförmiddagen. Rapporterande Volvo inledde dagen med en nedgång men stod vid lunchtid högre. Getinge lyfte rejält på sin rapport..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

”Business as usual”

Att sy ihop stora transaktioner under hot om en hård Brexit har blivit en vana för Lisa Göransson, delägare på den globala byrån Allen & Overy..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Stark rapport från Holmen

Holmen redovisar ett rörelseresultat på 541 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019, framgår det av bokslutsrapporten..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Sandvik toppar prognoserna

Verkstadsbolaget rapporterar ett rörelseresultat och en orderingång som kom in något öve förväntan..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Bakslag för Johnsons brexitavtal

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson söker desperat efter stöd för sitt nya brexitavtal. Men nordirländska DUP, vars röster kan bli avgörande, vägrar att vika sig..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Aktierna som rapportbackar

Stockholmsbörsen inledde fredagen lägre men var efter knappt en timmes handel upp en aning sedan marknaderna skakat av sig fortsatt osäkerhet på brexitfronten och att Kinas BNP-siffror visat den lägsta tillväxttakten på nära 30 år. Bland rapportbolagen sjönk Volvo medan Getinge lyfte rejält..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Handelsbanken sänker räntor på bundna bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med bindningstid mellan ett och tio år med 0,05-0,40 procentenheter från och med fredagen. Tremånadersräntan ändras däremot inte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.