YLE > Svenskfinland

Saturday, 19 October, 17:01

YLE - 16 sep 19 kl. 07:45

Hus i Jakobstad totalförstördes i brand – ingen skadadesEtt hus i Jakobstad började brinna tidigt på måndagsmorgonen. Huset totalförstördes i branden och eftersläckningsarbetet pågår..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Jakobstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Husi , Jakobstad, totalförstördesi , brandingen skadades
Alingsås tidning - 15 okt 16 kl. 15:46

Hus totalförstördes i brand

Ett hus totalförstördes i en brand i Fåglavik på lördagsförmiddagen. Räddningstjänsten fick larmet vid 11-tiden på lördagen. När de kom till platsen brann det kraftigt i bygganden, och lågor slog ut ur fönster på både första och andra våning i huset.

Expressen - 23 jul 15 kl. 07:56

Hus totalförstördes i brand i Mariefred

Ett hus totalförstördes på torsdagsmorgonen i en brand söder om Mariefred. Den man som befann sig i huset när branden utbröt lyckades ta sig ut ur fastigheten på egen hand innan taket rasade in. Mannen fördes senare till sjukhus i Södertälje för vård av brandskador..

Dalarnas tidningar - 06 okt 13 kl. 17:08

Obebott hus totalförstördes vid brand

Ett mindre hus i Yttertänger totalförstördes vid en brand på söndagseftermiddagen..

UNT - 05 aug 15 kl. 05:07

Fyra hus totalförstördes i brand

Fyra byggnader totalförstördes i en stor brand i Vretstorp väster om Hallsberg..

YLE - 27 jun 19 kl. 06:06

Ödehus totalförstördes i brand i Virkby

Ett övergivet hus på Marthastugvägen i Virkby totalförstördes i en brand på onsdagskvällen..

Expressen - 04 sep 14 kl. 06:45

Kraftig bostadsbrand – hus totalförstördes

Ett bostadshus i Bräkne-Hoby, i Blekinge, totalförstördes vid en brand under natten till torsdagen. Polisen befarade först att det kunde vara personer kvar i byggnaden. – Men under morgonen har vi kunnat konstatera att ingen skadats, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl på polisen i Skåne/Blekinge..

LV - 26 jun 14 kl. 08:11

Familjens hus totalförstördes

En villa i Djursdala totalförstördes i en häftig brand i går.
– Huset var i princip övertänt redan när vi kom till platsen. Det var bara tur att det här hände under dagtid, när ingen i familjen var hemma, säger räddningsledare Roger Lindell.

GT - 16 okt 14 kl. 18:11

Brand tros vara anlagd – hus totalförstördes

Ett fritidshus brann på torsdagen ner på naturreservatet Getterön, i Varberg. Det är oklart vad som startat branden, men huset totalförstördes. Räddningstjänsten och polisen misstänker nu att den är anlagd.

BT - 28 feb 13 kl. 14:00

Lastbil totalförstördes i brand

En lastbil fattade eld och totalförstördes i en brand på Almenäsvägen tidigare i dag. Fordonet tros ha fått ett motorfel, vilket ska ha utlöst branden. Chauffören tog sig ur fordonet och klarade sig oskadd.

Västerbottens Folkblad - 16 okt 16 kl. 09:21

Ladugård totalförstördes i brand

En ladugård i Lillsele totalförstördes i en brand på lördagskvällen. Polisen har upprättat en anmälan om misstänkt skadegörelse. Strax efter 22-tiden på lördag kväll larmades SOS om en pågående brand i en ladugård i Lillsele i Vindelns kommun.

Fler nyheter från YLE

YLE - Igår: 16:08

Tvärminne zoologiska stations nya forskningsfartyg Augusta är färdigt

Augusta är Tvärminne zoologiska stations länge efterlängtade forskningskatamaran. Fartyget lämpar sig för kustnära Östersjöforskning och hemhamnen blir i Tvärminne i Hangö..

YLE - 8 timmar sedan

Hundratals haverier och tiotals vrak – fartygsöden utanför Märkets fyr visas nu som film i Österbotten

Under hundra års tid har Märket varit platsen för hundratals haverier och det slutliga ödet för tiotals fartyg och sjömän. För en del av fartygen känner man till vad som hände men för andra är det ännu ett mysterium..

YLE - 20 timmar sedan

Tony Sund gjorde poäng mot gamla klubben – TPS tappade stor ledning men lyckades sätta punkt för tunga sviten

5–1 till TPS och en betryggande ledning efter halva matchen blev 5–5 i den sista perioden. TPS säckade ihop fullständigt på bortaplan mot Sport men lyckades till slut vinna efter straffar. Samtidigt skickade man ner Vasalaget på jumboplatsen..

YLE - Igår: 16:08

Tvärminne zoologiska stations nya forskningsfartyg Augusta är färdig

Augusta är Tvärminne zoologiska stations länge efterlängtade forskningskatamaran. Fartyget lämpar sig för kustnära Östersjöforskning och hemhamnen blir i Tvärminne i Hangö..

YLE - Igår: 15:55

Mamman till en av de omkomna beväringarna i Skogbyolyckan: ”Jag önskar att den unga föraren skulle få fortsätta med sitt liv”

Att rättsprocessen mot beväringen som körde olycksfordonet fortsätter i hovrätten har väckt starka känslor. Biträdande riksåklagare, Jukka Rappe, säger att han fått mycket respons efter sitt val att överklaga den friande domen..

YLE - Igår: 04:44

Vasabo efterlyser bilister som vill konvertera sina bensinbilar till gasbilar: "Tillsammans kan vi kanske få ner kostnaderna"

Vasabon Sören Hedvik har startat ett initiativ på Facebook för att hitta bilägare som tillsammans vill konvertera sina bensinbilar till gasbilar. Responsen har varit positiv. I hela landet har knappt 200 personer nappat på statens konverteringsstöd på 1 000 euro..

YLE - Igår: 04:11

Tre orsaker till att nyhetsbyrån SPT är viktig: Din region, dina skattepengar och dina prenumerationsavgifter

Uppsägningarna vid nyhetsbyrån SPT var veckans stora finlandssvenska nyhet. SPT är en intressant institution eftersom den drivs med statsstöd och de finlandssvenska prenumeranternas pengar. Dessutom får SPT också generösa bidrag från de finlandssvenska fonderna..

YLE - I förrgår: 16:05

Skottlossning i Kurikka – de misstänkta har gripits

I centrum av Kurikka i Södra Österbotten har skott avfyrats på torsdag eftermiddag. Enligt polisen har man fått tag på de misstänkta gärningsmännen..

YLE - I förrgår: 16:05

Skottlossning i Kurikka – misstänkt gärningsman har gripits

I centrum av Kurikka har skott avfyrats på torsdag eftermiddag. Enligt polisen har man fått tag på den misstänkta gärningsmannen..

YLE - I förrgår: 16:05

Skottlossning i Kurikka – flera polispatruller på plats

I centrum av Kurikka har skott avfyrats på torsdag eftermiddag. Det skriver polisen i Österbotten på Twitter. Enligt polisen är det dock ingen fara för utomstående..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.