UT > Nyheter

Friday, 20 September, 09:42

UT - 12 sep 19 kl. 20:12

Matthijs insändare är UT:s mest lästa: ”Inget behov av att vinna debatten”När tidigare polisområdeschef Lena Matthijs läste SD-politikern Niclas Sundings insändare om invandring ville hon inte låta hans formuleringar stå oemotsagda. Hennes svar är numera den mest lästa texten på UT:s sajt. – Hoppas att det leder till att fler reagerar och bemöter sådant här på debattsidorna..
Läs mer på UT
Läs mer om:
UT, Lena Matthijs, SD, Niclas Sundings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Matthijs, insändareär , UT:s, mest, lästa, Inget, behovav , att vinna debatten
Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 11:55

Delad insändare fick många klick

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
En insändare om ridskolornas framtid delades över 300 gånger och hamnade på topp tio-listan förra veckan.
Följande tio artiklar eller insändare är de mest klickade på trelleborgsallehanda.se förra veckan: 1.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

YA - 08 sep 18 kl. 01:01

Insändare: Vi ska vara rädda om varandra

Svar på Sara Carlbergs insändare i YA 6 september ”Jag är kvinna – och mest rädd för SD)”. .

YA - 17 okt 18 kl. 03:03

Insändare: Den som skriker högst övertygar inte mest

Nu, Leif Möller, har du spårat ur totalt. Du skriver i din insändare den 8 oktober om kina-puffar och ”ordnung muss sein” och ”ariskt blod” om vartannat. Vilken röra.

BT - 27 dec 18 kl. 18:48

Här är årets mest lästa insändare

Svårt att minnas vad som i år fått folk att höja rösten? När 2018 nu lider mot sitt slut summerar BT de som uppmärksammades mest. Här är de tio mest lästa insändarna och debattartiklarna..

DalaDemokraten - 12 sep 14 kl. 15:45

Insändare: Gagnefs medborgare förtjänar bättre

Valrörelsen i Gagnef har tyvärr varit allt utom konstruktiv och informativ utan mest handlat om smutskastning och negativ kampanj i olika former..

DalaDemokraten - 12 sep 14 kl. 15:45

Insändare: Vi gillar valfrihet

De senaste åren har ett antal valfrihetsreformer genomförts vilka samtliga haft som mål att flytta makt från stat till individ. Att vi själva ska få bestämma över vår egen vardag, att vi ska få fatta de beslut som berör våra liv allra mest, ja det genomsyrar dessa reformer. I praktiken handlar det om att finna en mer passande skola för ens barn, att hitta vårdcentralen med det där kära bemötandet samt att slippa den känsla av ensamhet och maktlöshet då man inget val har.

DalaDemokraten - 29 sep 14 kl. 17:39

Insändare: Ät dig miljösmart – handla ekologiskt

Att välja vad vi lägger på tallriken är en av de största insatserna vi kan göra för miljön. Det är framförallt användningen av kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel och att en enda gröda odlas på enorma ytor som orsakar problemen. Att välja ekologiskt gör stor skillnad för både miljö och människor.

DalaDemokraten - 06 okt 14 kl. 17:07

Insändare: Äter du schyssta bananer?

Äter du ganska ofta en banan? Vi i Sverige äter 17 kilo bananer per person och år. Vi tillhör faktiskt ett av de länder i världen där det äts mest bananer.

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Insändare: Agera efter egna riktlinjer!

I tisdagens UT ställde sig kommunstyrelsens ordförande Roland Karlsson (C) bakom riktlinjerna för kommunal kommunikation. Tydligen gäller "kundens fokus styr val av utformning och kanal”..

UT - 5 timmar sedan

Aktuella Emil och folkfesten spelar på after work

På fredagskvällen firas helgen och på Din deli är man igång med höstens alla after work. Just den här fredagen uppträder Emil och folkfesten. – Man kan förvänta sig en jäkligt skön kväll, säger Emil Gullhamn, som är dubbelt aktuell med nya låtar.

UT - 14 timmar sedan

Ny disk i ryggen för Viktor Thorn: ”Den kommer att hålla längre än vad jag gör”

I maj fick Viktor Thorn lägga sig på operationsbordet för första gången. Något som inte hjälpte mot hans krånglande disk i ryggen. I veckan var det dags igen.

UT - 18 timmar sedan

Köpte hotellnätter med någon annans kort – åtalas för bedrägeri

En man från Ulricehamn och en kvinna från Borås misstänks ha bott på hotell för flera tusen kronor och betalat med någon annans bankkortsuppgifter via internet. .

UT - 21 timmar sedan

JUST NU: Larm om trafikolycka med flera fordon

Räddningstjänsten larmad till adress i Ulricehamn..

UT - 22 timmar sedan

Kommunen: Skottek går inte att jämföra med andra ärenden

Att lovpliktiga ärenden läggs på is inför ny detaljplan för Skotteks camping går inte att jämföra med fallet i Marbäck där en privatperson fick plocka bort sin nybyggda altan i väntan på att ny detaljplan görs för området. .

UT - 22 timmar sedan

Avslappnat Nittorp tar emot spänt Sjömarken

Nittorp har en lång skadelista men kan spela avslappnat i fredagskvällens derby på Dalshov. För gästande Sjömarken gäller matchen desto mer. .

UT - Igår: 09:00

Insändare: Eller tycker Sunding annorlunda?

På UT:s sidor har återigen debatten om SD blossat upp, bra!.

UT - Igår: 08:00

Ivo påpekar brister vid boenden

En verksamhet kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg efter att tjänstemän gjort besök vid två av verksamhetens boenden i Ulricehamns kommun. .

UT - Igår: 05:56

RV40: Hästtransport i kollision med älg

En personbil med ett hästsläp krockade under natten med en älg på riksväg 40 utanför Ulricehamn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.