Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 15 September, 20:16

Dagensanalys.se - 12 sep 19 kl. 19:39

Bilder från årets Huddle med MindshareHär är några bilder från årets Huddle med Mindshare. Temat var Riot or Rules. Anders Svensson från Twitch berättade om plattformens framfart både i Sverige och internationellt. Ett företag som varje dag visar att livestreaming slår allt. Snaphats nordiska säljteam var på plats för att visa hur nytänkande är slagkraftigt hos målgrupper som uppskattar allt fräscht.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Huddle, Mindshare, Riot, Rules, Svensson, Twitch, Sverige, Emma Lundgren, Anders Sarkisian, VR, Bilder, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilderfrån årets , Huddlemed , Mindshare
Dagens Media - 22 sep 17 kl. 11:16

Alla bilder från Huddle

Missade du Mindshares Huddle? Kolla in bilderna här..

Dagensanalys.se - 03 maj 17 kl. 12:51

Biohacking på Mindshare

Företaget Mindshare valde för ett drygt halvår sedan att titta närmare på biohacking. Jag fick chansen att prata med deras VD Kenneth Danielsson om implantat, möjligheter och hur vardagen förändrats på Mindshare sedan dess. I höstas genomförde Mindshare ett seminarium om Man vs.

Dagensanalys.se - 24 jul 17 kl. 13:31

Mindshare och POSSIBLE lanserar optimiseringslösning för Amazon

Företagen Mindshare och POSSIBLE går nu ihop i ett projekt för att hjälpa företag att optimera sina annonsinsatser på de många plattformar som Amazon förfogar över. Genom samarbetet kan företaget dra nytta av sina respektive styrkor. Mindshare har expertkompetens inom mediaplanering, annonsköp, dataanalys och annonsstrategi, medan POSSIBLE är experter på e-handel, dataanalys och kreativ intelligens.

Dagensanalys.se - 19 mar 19 kl. 01:13

Mindshare lanserar målgruppsverktyget DX

Mindshare har lanserat ett nytt verktyg för att hitta subtila påverkan inför köp. Verktyget har döpts till DX och rullas nu ut till lokala kontor. Mindshare förklarar att verktyget är ett svar på målgruppernas föränderliga beslutsprocesser.

Dagens Media - 21 sep 18 kl. 10:40

Här är alla bilder från Huddle

Spana in alla bilder från Mindshares inspirationsdag..

SVT - 3 timmar sedan

Se publikens bilder från ovädret

Höstovädret är på ingång och SMHI varnar under söndagen för mycket hårda vindbyar som dragit in över Västsverige. I bildspelet ovan kan du se bilder på ovädret från SVT:s tittare..

Dagens Media - 28 okt 13 kl. 11:06

Mindshare får ny tv-chef

Efter tre år som tv-chef lämnar Alexei Grinevski mediebyrån Mindshare. Ersätter gör Jenny Malm..

Resume - 28 okt 13 kl. 11:25

Mindshare får ny tv-chef

Jenny Malm går in som ny Broadcast Director på mediebyrån Mindshare. Hon tar över efter Alexei Grinevski, som slutar på sin tjänst efter tre år..

Dagens Media - 02 jan 14 kl. 09:24

Från Nyheter24 till Mindshare

Jonas Nyberg lämnar Nyheter24-Gruppen för mediebyrån Mindshare..

Resume - 02 jan 14 kl. 10:30

Jonas Nyberg till Mindshare


Jonas Nyberg från Nyheter24-Gruppen börjar på mediebyrån Mindshare i Stockholm..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Facebook satsar ännu mer på lokala nyheter

Facebook tänker verkligen gå både high och low när det kommer nyheter. Bland annat utökas satsningen på lokala nyheter. Återigen skriver vi här om USA, men du vet den vanliga frasen – om det fungera där kommer vi även få det hit till Sverige.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Nordicom lanserar researchportal

Nordicom som huserar på Göteborgs Universitet har lanserat en ny portal där man samlar alla olika undersökningar och forskningsrapporter. Den nya portalen heter NordMedia Network och ska hjälpa alla som vill få information och insikter i nordiska medier. Några funktioner som NordMedia Network utvecklat: En helt ny databas där du kan söka och få tillgång till researchers dvs individer som ingår i nätverket.

Dagensanalys.se - Igår: 09:10

Slutet för svensk media? – Kampen mot amerikanska drakar intensifieras

Mattias Strandberg och Mikael Karlsson diskuterar trender samt delger sina reflektioner om svenska medier och amerikanska drakar. I den här spaningen går vi både högt och lågt. Vi vågar tycka till samt dissar och hissar satsningar.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:06

Maximera försäljningen under fjärde kvartalet med Facebook-annonsering

Vi börjar närma oss fjärde kvartalet (Q4) vilket är den största försäljningsperioden på hela året. Här berättar Albin Stööp som är VD på Zalster – ett svenskt företag som är Facebook Marketing Partner och Instagram Partner –  hur du ska planera din Facebook-annonsering. Facebook-annonsering är ett av de mest kraftfulla verktygen för att nå ut och inspirera befintliga och potentiella kunder under denna hårt konkurrensutsatta, men lukrativa period.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:05

Vad ger ett hackathon?

Det blir allt vanligare med hackathon, där man samlar personer som ska programmera (hacka) under en begränsad tid och inom ett specifikt ämne. Men ibland kan man fråga sig vad ett sådant event faktiskt leder till. Vi fick nyligen svar på just den frågan!

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:09

Proof Analytics inleder samarbete med ProSales Consulting

Proof Analytics meddelar att de ingår samarbete med ProSales Consulting, som stödjer bolag i komplexa affärsutmaningar. Samarbetet innebär att ProSales Consulting kommer att representera Proof Analytics både i Sverige och övriga Norden. Proof Analytics erbjuder analysverktyg för marknadsinvesteringar baserat på Automatiserad Marketing Mix Modeling.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:07

Google rankar originalnyheter högre

Nu blir det jobbigt för medier som jobbar med rewrites. Google börjar nämligen ranka originalnyheten högre än välskrivna kopior. Tanken här är att lyfta fram originalet trots att alla andra försöker trumfa med klickvänliga rubriker.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:30

5 tips på hur du lyckas med din Amazon-satsning

I tisdags bjöd företagen Dash Retail och Omniarch in till ett exklusivt seminarium för att berätta om sitt nya samarbete och hur du lyckas med att sälja via Amazon. E-handelsjätten Amazon har visserligen inte gjort sitt intåg i Sverige ännu, men trots det är det många svenska och nordiska företag som säljer sina produkter på en global marknad via Amazons plattform. Amazon är däremot inte en helt enkel plattform att börja sälja genom, något som Markus Varsikko, grundare och VD […] Inlägget 5 tips på hur du lyckas med din Amazon-satsning dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - I förrgår: 20:37

SEO-strategier som ger resultat

Framgångsrik digital marknadsföring är starkt beroende av en väl planerad SEO-strategi. Faktum är att SEO är en av de mest effektiva strategierna som företag kan använda för att få en konkurrensfördel på marknaden. Den här gästartikeln är skriven av Abbe El-Madhoun från Buzzlemedia.

Dagensanalys.se - 12 sep 19 kl. 20:12

Varumärken måste våga mer och tänka som pirater

Intervju med Sam Conniff Allende, prisvinnande byråräv från London som sadlat om och nu TED Talkar samt författat boken Be More Pirate. Mycket intressant diskussion med Sam om hur varumärken måste våga mer och bli mer som pirater. Lyssna och bli inspirerad!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.