Barometern > Nyheter

Monday, 16 September, 12:30

Barometern - 12 sep 19 kl. 16:24

Tre begärs häktade efter narkotikafynd
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, begärs, häktadeefter , narkotikafynd
Barometern - 09 jan 14 kl. 16:53

Tre begärs häktade för klädstöld

Tre män i 20-årsåldern begärs nu häktade för klädstölden på Nybro kommissionsaffär tidigare i veckan. Det var under natten mot tisdag som tre män bröt sig in i Nybro kommissionsaffär genom att krossa en ruta med ett brunnslock. De tre greps av polis under natten efter en biljakt på E 22 och anhölls några timmar senare.

Skånskan - 19 apr 18 kl. 15:00

Tre begärs häktade i bedrägeriutredning

Södra Sverige Tolv män anhölls under tisdagen på olika platser i södra Sverige i en omfattande bedrägeriutredning.
Nu begärs tre av dem häktade.Av de tolv som greps i tisdags sitter sju fortfarande anhållna och tre av dem har begärts häktade.

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 18 kl. 09:26

Tre begärs häktade för terrorförberedelser

De tre personer som greps i måndags misstänkta för förberedelse av terroristbrott begärs häktade, meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelade. De begärs häktade på sannolika skäl, vilket är den starkare misstankegraden. Minst en av personerna har h.

Sydöstran - 03 maj 18 kl. 09:39

Tre begärs häktade för terrorförberedelser

De tre personer som greps i måndags misstänkta för förberedelse av terroristbrott begärs häktade, meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelade. De begärs häktade på sannolika skäl, vilket är den starkare misstankegraden.(TT).

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 10:33

Tre begärs häktade för rånet i Sösdala

Foto: JESSICA GOW / TT
Tre män från mindre orter i Hässleholms kommun begärs häktade i dag, misstänkta för att ha begått rånet mot bensinmacken i Sösdala den 28 januari.
Det var på vid åttatiden på kvällen den 28 januari som två maskerade män rånade Preemmacken vid Hansåvägen i Sösdala. Enligt polisen hotade de med ett "vapenliknande" föremål.

DN - 22 feb 19 kl. 17:19

Kvinna hölls fången – tre begärs häktade

Två kvinnor och en man begärs häktade efter att ha hållit en kvinna fången i en lägenhet i Surahammar. De två kvinnorna begärs häktade på sannolika skäl misstänka för grov misshandel, olaga frihetsrövande och olaga tvång, enligt häktningsframställan. Mannen begärs häktad på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och olaga frihetsberövande..

BT - 28 nov 13 kl. 17:18

Tre begärs häktade för bilrån - offret sparkat och slaget

Tre unga män kommer att begäras häktade som misstänkta för rånet vid Ica Maxi i Borås då en man tvingades lämna ifrån sig bil och mobiltelefon. Offret misshandlades med sparkar och slag och rånarna hotade också med att de var beväpnade.
De förhörs även som misstänkta för ett inbrott i kiosken i Tvärred, som kan ha inträffat senare samma kväll eller påföljande natt.

GT - 24 jul 15 kl. 09:43

Tre begärs häktade för terrorbrott

Tre personer har begärts häktade misstänkta för terroristbrott genom mord i Syrien respektive medhjälp till terroristbrott, enligt Göteborgs tingsrätt. Förutom de båda männen som greps i går har en 26-årig man begärts häktad. Han är fortfarande på fri fot..

Sydsvenskan - 22 feb 19 kl. 16:45

Kvinna hölls fången – tre begärs häktade

Två kvinnor och en man begärs häktade efter att ha hållit en kvinna fången i en lägenhet i Surahammar. De två kvinnorna begärs häktade på sannolika skäl misstänka för grov misshandel, olaga frihetsrövande och olaga tvång, enligt häktningsframställan. Ma.

Blekinge Läns tidning - 22 feb 19 kl. 16:45

Kvinna hölls fången - tre begärs häktade

Två kvinnor och en man begärs häktade efter att ha hållit en kvinna fången i en lägenhet i Surahammar. De två kvinnorna begärs häktade på sannolika skäl misstänka för grov misshandel, olaga frihetsrövande och olaga tvång, enligt häktningsframställan.(TT).

Sydöstran - 22 feb 19 kl. 16:45

Kvinna hölls fången - tre begärs häktade

Två kvinnor och en man begärs häktade efter att ha hållit en kvinna fången i en lägenhet i Surahammar. De två kvinnorna begärs häktade på sannolika skäl misstänka för grov misshandel, olaga frihetsrövande och olaga tvång, enligt häktningsframställan.(TT).

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Karim och Sarri i konspirationskomedi

Barometern - 15 minuter sedan

EU till ny attack mot otillåtet statsstöd

Barometern - 15 minuter sedan

Sjöbergs ungdomshall förstörd i brand

Barometern - 15 minuter sedan

Riksgälden vill stoppa valutaaffärer

Ett förslag om stopp för Riksgäldens valutaaffärer för att minska statsskulden har klubbats av myndighetens styrelse. Beskedet kommer efter en tid präglad av interna konflikter på myndigheten om frågan..

Barometern - 30 minuter sedan

Dubbla SM-silver till Nybroåkare

Dubbla silver till Nybro Ski. Med mycket gulddoft. –  Klart att det gnager lite att det var så nära, säger Lars Ericsson..

Barometern - 30 minuter sedan

Spansk domstol: Spionchef bör inte lämnas ut

Barometern - 30 minuter sedan

Över tusen vill rädda Porten

”Rädda Porten”, Facebookuppropet som vill att restaurangens Portens verksamhet blir kvar på teatervallen har samlat ihop 1 200 underskrifter sedan i torsdags. .

Barometern - 1 timme sedan

Mörbylånga efterlyser ambassadörer

Mörbylånga kommun är på jakt efter officiella ambassadörer med anknytning till kommunen. .

Barometern - 1 timme sedan

Ingen gripen efter explosionen i LundOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.