Realtid > Ekonomi

Friday, 20 September, 10:15

Realtid - 12 sep 19 kl. 15:00

650 vill veta allt om hållbar finansDen 17:e upplagan av den årliga konferensen Finansdagen lockade 650 besökare som lyssnade på dragningar om hållbar finans och miglade i pauserna. Se vidare i Realtids stora bildspel..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Finansdagen, Realtids

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 650vill , vetaallt om , hållbar, finans
Supermiljöbloggen - 14 apr 14 kl. 16:02

Allt du behöver veta om IPCC-rapporten

 FN:s klimatpanel (IPCC) har släppt en ny rapport som handlar om hur utsläppen av växthusgaser kan minskas. Att hålla ökningen av världens medeltemperatur under 1,5 grader är svårt, men inte omöjligt. De mänskliga utsläppen av växthusgaser har ökat och de har aldrig varit så stora som på 2000-talet.

PrivataAffärer - 17 jul 19 kl. 14:45

På jakt efter långsiktigt hållbar överavkastning i svenska aktier

Vill du veta mer? Klicka här för att läsa mer om Danske Invest Sverige.  Svenska företag har historiskt sett gynnats av en stark hemmamarknad med politisk och finansiell stabilitet, hög grad av innovation och god tillgång till riskkapital på aktiemarknaden.

YLE - 23 nov 12 kl. 05:53

Östersundombarn blir experter i hållbar värme

Eleverna i Zachrisbackens skola får lära sig ABC i ekologiska värmelösningar. Deras skola ska byggas ut och i samband med det installeras solpaneler och 100 jordvärmepumpar som borras ner i skolans idrottsplan. Barnen lär sig om hållbar energi.

DI - 21 sep 15 kl. 18:17

New York: Finans och energi leder återhämtningen

På måndagen var köparna åter tillbaka vilket tog Wall Street högre, efter ett trist veckoavslut. Oron kring den globala tillväxten, efter torsdagens mjuka Fed-besked, hade minskat något vilket bidrog till uppgången. Vid 18-tiden noterades Dow Jones Industrial till plus 0,6 procent vid nivån 16.

Kristianstadsbladet - 07 jul 12 kl. 14:52

En hållbar politik sökes

Centern har bredden men saknar spetsen.
Centerpartiet vill vara det hållbara valet. Den profileringen lanserade partiet under Almedalsveckan.

Nya Wermlands Tidningen - 12 dec 14 kl. 06:00

Hjälp för en mer hållbar julhandel

Julhandeln ser i vanlig ordning ut att slå rekord. Samtidigt ökar medvetenheten om dess baksidor och allt fler vill ha en mer hållbar konsumtion, både till jul och vardags. Men det är inte alltid lätt att veta hur man konsumerar rätt.

Realtid - 09 aug 16 kl. 13:16

BlackRock tar in kapital till hållbar energi

650 miljoner euro går till en ny fond som investerar i europeisk vind- och solkraft..

Supermiljöbloggen - 04 dec 14 kl. 10:18

Framtidsministern: Vi vet det vi behöver veta. Nu är det bara att göra det.

Framtidsministern och socialdemokraten Kristina Persson har ett långt CV. Hon har tidigare varit riksdagsledamot, landshövding och vice riksbankschef, men de senaste åren har hon varit ordförande för tankesmedjan Global Utmaning. Hennes officiella titel är däremot inte framtidsminister, utan hon är minister för strategi och framtidsfrågor samt för nordiskt samarbete.

P3 - 06 okt 15 kl. 13:45

5 saker du behöver veta för att förstå snacket om "bostadsbubblan"

Under en tioårsperiod har bostadspriserna fördubblats i Sverige. Nu varnar Konjunkturinstitutet för att utvecklingen är ohållbar och att Sverige kan vara på väg in i en bostadsbubbla..

Skånskan - 19 jan 16 kl. 14:00

Ohållbar utveckling inom äldrevård

Opinion Det blir allt svårare att få plats på äldreboende. De boende blir äldre och sjukare innan de får komma in. Tråkigt nog innebär det för en del att det är för sent för att de ska kunna uppskatta social samvaro i gemensamma utrymmena eller trygghetskänslan det kan ge att veta att det finns personal som kan hjälpa precis utanför dörren.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Kinnevik omfamnar onoterat

Investmentbolaget Kinnevik byter strategi, Huawei övervakar driften av svenska nät och Fed tvingas till hjälpåtgärder för att tillföra likviditet till marknaden. Det är några av nyheterna i morgonsvepet. .

Realtid - 1 timme sedan

Fem finansbolag startar ett gemensamt hypoteksbolag

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo startar ett gemensamt hypoteksbolag. Finansieringen sker via säkerställda obligationer..

Realtid - 1 timme sedan

Erik Selin blir största ägare i Hoist Finance

Finansmannen Erik Selin fortsätter att öka sitt innehav Hoist Finance och blir största ägare i kredithanteringsbolaget..

Realtid - 1 timme sedan

Då tillträder Jens Henriksson som Swedbanks vd

Swedbanks nya vd Jens Henriksson tillträder sin tjänst den 1 oktober..

Realtid - 2 timmar sedan

Huawei övervakar driften av svenska nät

Huawei övervakar driften av svenska nät, Indien sänker bolagsskatten och Fed genomför overnightrepo-operation. Det är några av nyheterna i morgonsvepet denna fredagmorgon. .

Realtid - 3 timmar sedan

Nedåtgående trend för revisorsyrket bruten

Intresset för att skriva provet som kan leda till revisorsexamen är det högsta på sex år. “Låt oss hoppas att kåren nu stadigt växer” säger Per Johansson, chef vid Revisorsinspektionen. .

Realtid - 4 timmar sedan

Sverige behöver en finanspolitisk plan

Flera nyckeltal visar att Sverige är illa rustad för en kommande lågkonjunktur. Sverige behöver vakna och agera nu, skriver Sean Hamilton George, investeringschef på Strukturinvest Fondkommission..

Realtid - 9 timmar sedan

5 tips som optimerar din hälsa!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.