Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 19 September, 16:43

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 12:15

Bonnierförlagen får ny vdSara Börsvik tar över Bonnierförlagen efter Håkan Rudels..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Börsvik, Bonnierförlagen, Håkan Rudels

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonnierförlagenfår ny vd
PrivataAffärer - 21 aug 19 kl. 08:32

Storytel i nytt avtal med Bonnierförlagen

Det var i våras det blev känt att parterna inte kunde komma överens och Storytel har sedan början av april inte kunnat erbjuda nya titlar från Bonnierförlagen. ”Jag gläds enormt åt att Storytels kunder åter kan läsa och lyssna på hela Bonnierförlagens katalog, inklusive alla nya böcker. Storytel och Bonnierförlagen har haft intensiva förhandlingar under sommaren som slutligen utmynnade i att vi kunde ingå avtalet i dag”, säger Storytels vd Jonas Tellander via ett pressmeddelande.

SVT - 29 nov 17 kl. 17:23

Författarförbundet avråder från att ingå avtal med Bonnierförlagen

Bonnierförlagen har tagit fram ett nytt översättaravtal. Något som Sveriges Författarförbund ”beklagar” och vänder sig emot. Författaförbundet avråder också översättare från att ingå avtal med Bonnierförlagen.

Resume - 01 okt 14 kl. 10:28

23 bort från Bonnierförlagen

Den snabbt fallande bokförsäljningen hittills i år får konsekvenser.Nu säger Bonnierförlagen upp 23 personer i det andra sparpaketet på två år, skriver Svensk Bokhandel..

Resume - 08 okt 14 kl. 13:19

Bonnierförlagen stämmer distributör – på 18 miljoner

Bonnierförlagen stämmer den konkursade distributören Popcketstället – på 18 miljoner kronor..

SR - 01 sep 15 kl. 11:04

Bonnierförlagen och Sveriges Författarförbund överens om nytt avtal

Efter ett års förhandlingar så har Bonnierförlagen och Sveriges Författarförbund kommit överens om ett nytt avtal. Det blir första gången på nästan 20 år..

Dagensanalys.se - 26 apr 16 kl. 11:01

Bonnierförlagen söker en Junior Projektledare inom digitala produkter

Vill du jobba hos en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare? Då ska du läsa den här annonsen! Bonnierförlagen söker nu en junior projektledare till deras digitala affärsutvecklingsteam.

SR - 30 nov 17 kl. 14:56

Författarförbundet riktar hård kritik mot Bonnierförlagen

I tisdags gick Författarförbundet ut och avrådde alla översättare till att ingå avtal med alla Bonnierförlagen. Gunnar Ardelius är förbundsordförande och menar att detta kan påverka den svenska litteraturen negativt.   Eric Thorlineric.

DI - 10 apr 19 kl. 12:33

Bonnierförlagen stoppar nya titlar till Storytel efter avtalsbråk

Ljudboksbolaget Storytel och Bonnierförlagen kommer inte överens om ersättningsnivåerna. Det rapporterar branschtidningen Svensk Bokhandel..

DN - 04 jun 19 kl. 09:48

Bonnierförlagen startar nya förlaget Romanus & Selling

Bonnierförlagen startar nya förlaget Romanus & Selling. Det nya förlaget kommer att ha fokus på skönlitteratur, romaner och spänning – samt feministisk facklitteratur..

DI - 21 aug 19 kl. 08:22

Storytel och Bonnierförlagen skriver avtal på tre år

Efter bråket mellan ljudboksföretaget Storytel och Bonnierförlagen har parterna nu kommit överens om ett treårigt avtal..

SVT - 21 aug 19 kl. 09:00

Efter bojkotten: Bonnierförlagen överens med Storytel

Efter flera månaders bojkott har Bonnierförlagen nu kommit överens med Storytel. Från och med den 1 september kommer man åter igen att kunna läsa och lyssna på förlagets böcker på strömningstjänsten..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Expressen skrotar två chefstjänster

Två chefstjänster inom Expressen TV försvinner i samband med Expressens sparpaket..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Få spelbolag köper sökord – trots massiva medieköp

Enbart fem spelbolag återfinns på listan över Sveriges 100 största sökordsköpare. En ökning är att vänta..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Bilvarumärkena ratar adwords

Inför ett bilköp väljer de flesta konsumenter att vända sig till Google. Men bilbolagen ligger långt ner på listan över Sveriges största sökordsannonsörer..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Här är Sveriges 100 största adwords-köpare

Resor och finansiering ligger i topp och kasino- och bilbolag ligger långt ned på listan över Sveriges 100 största sökordsannonsörer. Här hittar du den fullständiga topplistan..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Avod tappar mark till förmån för SVT Play

MEDIEFAJTEN. SVT tar andel av det digitala tittandet på bekostnad av de kommersiella aktörerna. Samtidigt ökar tittandet totalt sett.

Dagens Media - 3 timmar sedan

Det har e-handlarna att vinna på att möta kunderna IRL

Allt fler e-handlare startar popupbutiker. Målet är att den personliga kontakten med kunderna ska öka försäljningen – och det även online. Rasmus Solholm, vd på Gigstr, ser popupbutikerna mer som en marknadskanal än en traditionell säljkanal..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Svenskans största satsning på tio år – här är planen

Publishern Anna Careborg om SvD:s storsatsning: ✓ Sajten som huvudprodukt ✓ Rekryteringsoffensiven ✓ Nya intäktsområden ✓ Fokus på digitalt ✓ Engagerade prenumeranter.

Dagens Media - 5 timmar sedan

Thomas Arnroth om tiden på Kit

Nyligen rapporterade Dagens Media att Kit slutar med journalistik. Den prisbelönte journalisten Thomas Arnroth, som lämnade i förra veckan, tycker att det är sorgligt. Men för Dagens Media berättar han att beslutet att lämna grundar sig på annat..

Dagens Media - 7 timmar sedan

”AI - din nya medicin?”

Att ta fram nya läkemedel kan ta upp till tio år och kosta miljarder. Men med hjälp av AI har ett forskningsteam lyckats klara det på bara 46 dagar. Det och fler nyheter inom AI hittar du i nya avsnittet av AI-podden..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Här är vinnarna av Guldörat

Della Q, Spår och Hasse Aro bland vinnarna när Radioakademin igår delade ut priser vid den årliga Radio -och poddagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.