SVT > Ekonomi

Thursday, 19 September, 16:54

SVT - 12 sep 19 kl. 12:02

Angry Birds-företag dyker på börsen – rasar över 20 procentFöretaget bakom det populära mobilspelet Angry Birds tappar nästan 24 procent på börsen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Birds, Angry Birds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Angry, Birds-företag, dyker, börsen, rasaröver 20 procent
GöteborgsPosten - 12 sep 19 kl. 10:55

Angry Birds-företag dyker på börsen

Finländska spelutvecklaren Rovio rasar på Helsingforsbörsen efter att vinstvarnat under morgonen. Efter ett par timmars handel har akten rasat nästan 24 procent och är nere på den lägsta nivån sedan årsskiftet..

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

Fler nyheter från SVT

SVT - Igår: 06:19

Så fördelas Sveriges pengar – Alexander Norén förklarar med tårtor

Hur fördelas alla Sveriges pengar? SVT:s Alexander Norén tar hjälp av bakverk – och politikreporter Elisabeth Marmorstein – för att förklara statens budget..

SVT - I förrgår: 11:20

Systemskifte skapar stora förseningar hos Kronofogden

Den som vill ha Kronofogdens hjälp med att kräva in en skuld kan just nu behöva vänta mycket länge. Uppemot 30 000 ärenden ligger och väntar på att bli registrerade och väntetiden är 80 dagar. Myndigheten råder missnöjda drabbade att försöka få betalt på frivillig väg – eller sälja skulden till ett inkassobolag..

SVT - I förrgår: 10:31

Jättehöjning av bensinpriset med 40 öre litern

De ledande drivmedelsbolagen höjer bensinpriset med 40 öre litern. Dieseln höjs med 30 öre..

SVT - I förrgår: 08:39

Swedbank medger brister kring arbetet mot penningtvätt

Swedbank bekräftar att det funnits och fortfarande finns brister i bankens arbete mot penningtvätt. Det skriver banken i ett pressmeddelande apropå svaret till tillsynsmyndigheternas granskning i Sverige och Estland..

SVT - 12 sep 19 kl. 13:51

ECB sänker inlåningsräntan

Europeiska centralbanken sänker inlåningsräntan till rekordlåga minus 0,50 procent och lanserar ett nytt stödköpsprogram..

SVT - 11 sep 19 kl. 10:16

Kina lättar på USA-tullar

Kina plockar bort 16 kategorier av produkter från listan av tullbelagda USA-varor, meddelar de kinesiska myndigheterna..

SVT - 10 sep 19 kl. 21:24

Hajpen avtar inför Apples Iphone-släpp

I kväll presenterade mobiljätten Apple årets nya Iphonemodeller. Men den tidigare hajpen som omgärdat teknikpionjärens produktsläpp har lyst med sin frånvaro. Under andra kvartalet i år tappade den amerikanska techjätten dessutom mest på den globala mobilmarknaden, medan kinesiska Huawei ökade snabbast..

SVT - 07 sep 19 kl. 08:39

Tre viktiga orsaker till den svaga kronan

Den svenska kronan har försvagats kraftigt mot bland annat euron och dollarn. Men vad beror det på? SVT tog hjälp av Carl Hammer, valutastrateg på SEB, för att sammanställa tre av de viktigaste förklaringarna..

SVT - 07 sep 19 kl. 04:04

H&M stoppar inköp av brasilianskt läder

Svenska H&M, världens näst största modeföretag, slutar köpa läder från Brasilien. Bakgrunden till inköpsstoppet är de skogsbränder som härjar i Amazonas och kopplingen till boskapsuppfödningen, skriver nyhetsbyrån Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.