Sydöstran > Nyheter

Thursday, 19 September, 17:22

Sydöstran - 12 sep 19 kl. 12:04

Åtal: 16-åring angrep polisman
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtal, 16-åring, angrep, polisman
Kristianstadsbladet - 31 maj 16 kl. 18:00

25-tal personer angrep ungdomar utanför skola

Fyra ungdomar angreps utanför Dalaskolan södra av omkring 25 personer och fick ta emot slag och sparkar. Flera av förövarna ska också ha burit kniv..

FriaTider - 02 maj 15 kl. 08:47

Mordåtal mot svart polisman för Grays död

Skånskan - 15 aug 16 kl. 20:29

20-åring knivhögg sin tidigare kamrat

MALMÖ Fängelse i ett år och sex månader blev straffet för den 20-åring som knivhögg en tidigare klasskamrat me en mängd knivhugg på en restaurang vid Lilla Torg i mars i år.Malmö tingsrätt menar i din dom dock att åklagaren inte har kunnat bevisa att 20-åringen haft uppsåt att beröva sin kamrat livet. Därför fälls han för grov misshandel och inte mordförsök som åklagaren hade yrkat på i sitt åtal.

BT - 12 feb 14 kl. 11:46

Chockande bild tonar fram i mordåtal

En 34-årig man har nu åtalats efter dubbelmordet i Ljungsbro i höstas. Efter att grovt ha misshandlat flera personer slog han ihjäl en 15-åring och en 57-årig kvinna med järnrör. Mannen åtalas för mord, mordförsök, olaga frihetsberövande, hemfridsbrott och grov misshandel.

Barometern - 11 feb 19 kl. 16:10

Åtal: Dödshotande tonåring startade falsklarm – galleria fick utrymmas

En 18-årig yngling är misstänkt både för ett falsklarm i Gallerian i Hultsfred och för att ha dödshotat en polisman..

Skånskan - 21 sep 18 kl. 16:45

Ovisst tal­mans­val

Det blir vote­ring om tal­mans­posten i riks­dagen på mån­dag. Det står klart ef­ter att Alliansen pre­sen­terat sin kan­di­dat, An­dre­as Nor­lén (M), vid lunch­tid och Socialdemokraterna en dryg tim­me senare lan­serat Åsa Lin­de­stam som sin kan­di­dat.
Det är inte första gången som det blir vote­ring om talmanne, så det är inte så uppseendeväckande.

SR - 06 jul 11 kl. 22:00

Björklund angrep både S och MP i sitt tal

Jan Björklund angrep bland annat Socialdemokraterna och Miljöpartiet för att samarbeta med Sverigedemokraterna och anser att de försvårar för utländska arbetare att komma till Sverige och jobba..

NSD - 27 aug 11 kl. 15:40

Militanta afghaner angrep Pakistan

Flera hundra militanta afghaner gick över gränsen till Pakistan i lördagsgryningen och angrep militära posteringar och civila mål. Ett 30-tal personer dödades vid attackerna i Arandu i nordvästra delen av landet, nära den afghanska provinsen Nuristan..

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 11 kl. 15:43

Militanta afghaner angrep Pakistan

Flera hundra militanta afghaner gick över gränsen till Pakistan i lördagsgryningen och angrep militära posteringar och civila mål. Ett 30-tal personer dödades vid attackerna i Arandu i nordvästra delen av landet, nära den afghanska provinsen Nuristan. De flesta dödsoffer var pakistanska militärer och poliser som dödades vid anfall mot en militär förläggning vid gränsen..

UNT - 01 maj 12 kl. 20:03

Löfven angrep regeringen i sitt tal

I dag på första maj spred Socialdemokraternas toppar ut sig över landet. S-ledaren Stefan Löfven angrep, inför storpublik i Göteborg, regeringen för att ha misslyckats i kampen mot ungdomsarbetslösheten..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 minuter sedan

Fortsatt strid om buller från ungdomsfotboll

Sydöstran - 5 minuter sedan

De är årets innovatörer i Blekinge

Saleh Javadi är Årets innovatör och Emil Pettersson och Simon Hellgren är Årets unga innovatörer när Blekinges Skapa-priser 2019 delades ut under torsdagen..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Tunisiens exdiktator Ben Ali död

Sydöstran - 15 minuter sedan

Mer än politiska drivkrafter för Netanyahu

Att Israels premiärminister Benjamin Netanyahu föreslår en koalition med sin största rival Benny Gantz efter tisdagens jämna val har mer än bara politiska förklaringar. Landets riksåklagare planerar formella anklagelser om misstänkt korruption i tre fall mot Netanyahu – och nu ligger frågan om parlamentarisk immunitet i vågskålen..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Atwoods partner Graeme Gibson är död

Sydöstran - 15 minuter sedan

Nygammal damm invigs under skördemarknad

Det började efter invigningen av Svenmanska parken för fyra år sedan. Sedan dess har skördemarknaden växt för varje år. I år finns över 40 utställare på plats..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Fed vidtar krisåtgärder tredje dagen i rad

Dollarbrist i USA:s banksystem har för tredje dagen i rad fått USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) att vidta krisåtgärder som inte har använts sedan finanskrisen 2008..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Fin start av Stenson på Europatouren

Sydöstran - 30 minuter sedan

900 000 försvann – kommunanställd åtalas

Sydöstran - 30 minuter sedan

Misstänks ha förberett mord – ska genomgå psykiatrisk undersökning

Den kvinna som misstänks för att ha planerat att mörda sin far ska nu genomgå en större rättspsykiatrisk utredning. När den är klar ska tingsrätten ta ställning till påföljden och kommer därefter att meddela sin dom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.