YLE > Finland

Friday, 20 September, 06:04

YLE - 12 sep 19 kl. 11:01

Två män i rasande fart genom ryska gränsen - dömdes till fem år i fånglägerTvå - möjligen - finländska medborgare har dömts till fem års fångläger i Ryssland. Enligt domen gjorde männen våldsamt motstånd mot tjänsteman då de i december 2017 försökte ta sig förbi tullgranskningen på den ryska sidan av gränsstationen Vaalimaa..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Ryssland, Vaalimaa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, mäni , rasande, fartgenom , ryska, gränsen, dömdes, till fem år i fångläger
Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 09:33

Utvecklingen går i en rasande fart

Foto: Lasse Ottosson
Östra Göinge har genomgått en rad positiva förändringar de senaste fyra åren, skriver kommunalrådet Patric Åberg (M), som hoppas att kommunens väljare ska ge honom och femklövern fortsatt förtroende.
För fyra år sedan bröt vi äntligen S gamla maktmonopol i Östra Göinge. Tillsammans med mina kollegor i femklövern (M, FP, KD, C, MP) satte jag högsta fart från första dagen.

Västerbottens Folkblad - 19 feb 11 kl. 00:25

Rasande fart mot superstat

 LEDARE: EU förbereder en ökad styrning och samordning av den ekonomiska politikenEN ÖKAD?styrning och samordning av den ekonomiska politiken är på gång med rasande fart inom EU. På Europeiska rådet i december 2010 enades stats- och regeringscheferna om att fördraget ?

Västerbottens Folkblad - 17 maj 13 kl. 08:08

Klicken på hemsidan ökade i rasande fart

Vid lunchtid i onsdags fullkomligt exploderade besökarantalet på folkbladet.nu. Artikeln om våldtäktsdomen spreds i rasande fart bland sociala medier.

YLE - 15 okt 14 kl. 04:00

Designdroger ökar i rasande fart

Statistik från tullen visar att designdrogerna ökar i rasande fart i Finland. I fjol hittade tullaboratoriet designade droger i snitt fyra gånger varje dag, vilket är 50 gånger mer än för fem år sedan. Designade droger, så som t.

YLE - 15 okt 14 kl. 04:00

Designade droger ökar i rasande fart

Statistik från tullen visar att de designade drogerna ökar i rasande fart i Finland. I fjol hittade tullaboratoriet designade droger i snitt fyra gånger varje dag, vilket är 50 gånger mer än för fem år sedan. Designade droger, så som t.

YLE - 15 okt 14 kl. 04:00

Syntetiska droger ökar i rasande fart

Statistik från tullen visar att de syntetiska drogerna ökar i rasande fart i Finland. I fjol hittade tullaboratoriet syntetiska droger i snitt fyra gånger varje dag, vilket är 50 gånger mer än för fem år sedan. Syntetiska droger, så som t.

Sydöstran - 10 okt 17 kl. 18:00

Deras nya hem byggs i rasande fart

Lägenhetsbygget vid Blå Port går i en rasande fart. Under tisdagen samlades många av dem som ska flytta in - nyfikna på sina nya hem..

Kristianstadsbladet - 02 jul 13 kl. 09:53

Barberaren i Sevilla körs i rasande fart

Foto: Tom Wall
När Skånska operan fyller 20 år firar man med en springa-i-dörren-fars signerad Rossini. En rasande snabb historia där sång blandas med dialog är att vänta.
Redan innan sångarna står på scenen märks det att det kommer gå fort i årets uppsättning av Skåneoperan.

Aftonbladet - 14 sep 11 kl. 13:47

Här söker bönderna kärlek i rasande fart

Hela Gotland - 04 jan 12 kl. 04:00

Rasande fart från start

ISHOCKEY: Tre matcher på fem dagar.Det är vad som väntar Visby Roma i allettan som drar igång i kväll.- Det gäller att hänga med direkt, säger poängkungen Emil Wahlberg..

Hela Gotland - 29 maj 12 kl. 04:00

Rasande fart sista dagen

FOTBOLL: Ola Toivonen vägrade åka med Zlatan som chaufför."Chippen" Wilhelmsson intog passagerarsätet i stället, när EM-laget avslutade sitt läger på Gotland ring.- De var heltaggade och ville bara ut och köra, berättar eventkoordinatorn Karin Mehler..

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Morgonkollen: Finland får rapportör för våld mot kvinnor, inget eldupphör i Syrien, Rinne träffar Googles vd

Våld mot kvinnor är fortfarande ett stort problem i Finland. Kina och Ryssland satte stopp då FN:s säkerhetsråd röstade om eldupphör i Syrien. Teknologijätten Google planerar att investera 600 miljoner euro i en ny servercentral i Fredrikshamn..

YLE - 1 timme sedan

Våld mot kvinnor är fortfarande ett av Finlands största problem - nu ska nationell rapportör ge frågan mera tyngd

Finland kommer att få en nationell rapportör för våld mot kvinnor. Det här för att komma åt ett av Finlands största samhällsproblem. Rapportörens uppgift är att rapportera direkt till makthavarna för att hitta lösningar på problemet..

YLE - 1 timme sedan

Har Lovisa en framtid? Staden vill provocera invånarna till att komma med kreativa idéer för hur verksamheten kan förbättras

På torsdag kväll fick Lovisas invånare säga sitt om stadens framtid. Ett diskussionsmöte vid namn “Lovisa har ingen framtid” ordnades i Kuggom och närmare 60 invånare tog tillfället i akt för att komma med sina idéer..

YLE - 1 timme sedan

Nu finns miljarder att hämta inom fartygsbygge i Ryssland - finländska företag flyttar tillverkningen till Ryssland för att få beställningar

Finländska firmor är världsbäst då det gäller att bygga isbrytare och tankfartyg. Inom de närmaste tjugo åren planeras omkring 800 nya fartyg. Det ska byggas allt från fartyg för krabbfiske i fjärran östern till världens största isbrytare..

YLE - 30 minuter sedan

CKP: "Det är frågan om ett omfattande fall"- Airiston Helmis förundersökningen ännu långt ifrån klar

Det har gått ett år sedan den stora polisoperationen då Airiston Helmis fastigheter granskades. Tre personer greps och flera miljoner euro i kontanter konfiskerades. Ägaren Pavel Melnikov har ännu inte förhörts av polisen..

YLE - 10 timmar sedan

Enhälliga röster om ungdomsverkstaden Troja - Åbo stad ska trygga den svenskspråkiga servicen

Åbo stad kommer på ett eller annat sätt att säkra den svenskspråkiga ungdomsverkstadens service i framtiden. I vilken form och när vet man ännu inte..

YLE - 13 timmar sedan

Daniel Olins talkshow live på Ekenäs höstmarknad!

Daniel Olin tjuvstartade sin talkshow med två livesändningar från Ekenäs höstmarknad..

YLE - 11 timmar sedan

Borgbackens dyraste satsning någonsin gav två internationella förstapris

Berg-och-dalbanan Taiga har varit en fartfylld framgångssaga under de få månader den har funnits på Borgbacken..

YLE - 11 timmar sedan

Förr i tiden hörde cirkuslejon och slagsmål till Ekenäs höstmarknad - se gamla bilder!

Ekenäs höstmarknad har nästan 300 år på nacken men trots det har vissa delar av marknaden bestått. I dag har karusellerna tagit platsen som cirkusdjur hade förr..

YLE - 15 timmar sedan

Från Sibelius till Hurriganes - snart öppnar Finnish Music Hall of Fame sina dörrar

Om en månad öppnar Finlands musikmuseum sina dörrar i köpcentret Tripla i Böle. Finnish Music Hall of Fame är en hyllning till den finländska musikhistorien och de finländska artisterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.