Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 16 September, 12:40

Affärsvärlden - 12 sep 19 kl. 10:49

Hexagon i topp på börsuppgångenStockholmsbörsen inledde torsdagen med en uppgång. Stöd till börshumöret kom från nattens besked från Donald Trump att USA skjuter på införandet av nya tullar mot Kina ytterligare två veckor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Donald Trump, USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hexagoni , topp, börsuppgången
PrivataAffärer - 25 aug 18 kl. 08:53

Ingemar Carlsson: Börsuppgången är inte slut

Missa inte Ingemar Carlssons genomgång av börsläget live på webben kl 19.00 den 28/8 och 4/9. Det är kostnadsfritt för dig men för att delta behöver du föranmäla dig på www.

Trelleborgs Allehanda - 08 aug 13 kl. 10:53

Börsuppgången håller i sig

Stockholmsbörsen låg fortsatt på plus under förmiddagshandeln - i linje med ledande Europabörser sedan Kina redovisat oväntat starka handelssiffror för juli. Vid klockan 10.30 hade OMXS-index gått upp 0,4 procent till 391,0.

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 10:53

Börsuppgången håller i sig

Stockholmsbörsen låg fortsatt på plus under förmiddagshandeln - i linje med ledande Europabörser sedan Kina redovisat oväntat starka handelssiffror för juli. Vid klockan 10.30 hade OMXS-index gått upp 0,4 procent till 391,0.

BT - 08 aug 13 kl. 10:54

Börsuppgången håller i sig

Stockholmsbörsen låg fortsatt på plus under förmiddagshandeln - i linje med ledande Europabörser sedan Kina redovisat oväntat starka handelssiffror för juli. Vid klockan 10.30 hade OMXS-index gått upp 0,4 procent till 391,0.

DI - 03 jan 18 kl. 13:42

Börsuppgången kom av sig

Efter en initial uppgång vände Stockholmsbörsen under onsdagsförmiddagen ned till nivåer strax över nollstrecket. I storbolagsindexet låg SSAB i topp, följt av Volvo och ett antal verkstadsbolag. På nedsidan tyngde bankerna tillsammans med Fingerprint Cards..

Cornucopia - 05 sep 16 kl. 05:56

Kräftgången över? Utbrott för OMXS30?

Det ser ut som kräftgången kan vara över för OMXS30 och att det nu faktiskt är uppåt som gäller. Börsindex har nått en ny topp, som dels ligger över eller i överkant av motståndsområdet runt 1400 och toppen är också högre än tidigare toppar under kräftgången.Dagschart för OMXS30 från november 2015 och till i fredags.

Affärsvärlden - 27 nov 18 kl. 12:35

Uppgången avtar, banker fortfarande i topp

Stockholmsbörsen handlades marginellt upp vid lunchtid på tisdagen när förmiddagens måttliga börsuppgång kommit av sig i såväl Sverige som Europa..

Cornucopia - 21 nov 18 kl. 08:57

Börsen: Nollräntorna är annorlunda nu

Den nu avslutande börsuppgången har hållit på osedvanligt länge, jämfört med de stora nedgångarna de senaste 20 åren. Jag tror att det som är annorlunda nu (det är det aldrig) är att nollräntorna och minusräntorna har gett oss en artificiellt lång högkonjunktur, vilket gör att vi inte fått den tydliga börstopp som blev år 2000 och år 2007.Månadschart OMXS30 och större nedgångar i svart.

PrivataAffärer - 12 apr 19 kl. 11:24

Hernhag: Säljläge i ett bra investmentbolag

Kasse: Hej! Kort och gott: Har Latours uppgång senaste tiden gjort dem för dyra att köpa i dag? Det är ett fantastiskt bolag på alla vis, men visst är kursen hög även för dem i dag… Vet att du skrev för cirka sex månader sedan att ett värde strax över 100 var motiverat.

PrivataAffärer - 16 okt 18 kl. 06:51

Ingemar Carlsson: Aktierna som vänder upp i höst

Anmäl dig till höstterminens kurser i TA-skolan: I TA-skolans kurser lär Ingemar Carlsson dig att tajma dina affärer som ett proffs. Läs mer och anmäl dig här. Börserna har fallit snabbt inför höstens rapportomgång som väntas visa fortsatt bra företagsvinster.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 13 sep 19 kl. 11:26

Danske: En ding ding ding ding värld

Europaräntorna fortsätter uppåt i fredagens förmiddagshandel. Att de svenska räntorna drogs med upp efter ECB:s räntebesked är helt vansinnigt, enligt Danske Banks Michael Grahn..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Möjlig bensinprishöjning efter drönarattack

Redan på måndagsmorgonen hade ett bolag höjt bensinpriset med 15 öre..

Affärsvärlden - 13 sep 19 kl. 10:18

Carnegie: Attraktivt köpläge i verkstadsbolaget

Aktien värderas långt under sitt historiska genomsnitt, vilket är omotiverat, menar Carnegie i en analys..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:46

Intern kritik mot nya ECB-stimulanser

Europeiska centralbanken är öppet splittrad om behovet av och riskerna med de nya penningpolitiska stimulanser som den avgående ECB-chefen Mario Draghi lanserade i torsdags..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

De nordiska bankerna granskade för svindel

Danske Bank, Nordea och SEB menar att det inte skett några fel dem veterligt..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Förbättrad framtidstro hos e-handlarna

Butikshandlarnas framtidstro förbättrades i september..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Priset på olja steg kraftigt efter drönarattack

I USA steg priset inledningsvis med 15 procent, till 63,34 dollar per fat..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

En höstbudget som lovar mer klirr i kassan

Skattesänkningar för höginkomsttagare, pensionärer och glesbygdsbor - för många hushåll väntas regeringens höstbudget ge mer pengar kvar i plånboken..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Positiv start på Tokyobörserna

Tokyobörsen startade uppåt medan Hongkong inledde nedåt.

Affärsvärlden - I förrgår: 15:13

Källor: Hongkongbörsens ägare överväger fientligt övertagande av Londonbörsen

Hongkongbörsens ägare HKEX tänker inte ge upp försöken att köpa upp Londonbörsens ägare LSE trots avböjande av diskussioner. HKEX överväger till och med ett fientligt övertagande av LSE, rapporterar Financial News med hänvisning till källor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.