YLE > Finland

Friday, 20 September, 05:41

YLE - 12 sep 19 kl. 10:41

Riksdagens talman Matti Vanhanen sjukledigRiksdagens talman Matti Vanhanen (C) har beviljats sjukledighet. Riksdagen meddelar om saken på Twitter..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Matti Vanhanen, Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksdagens, talman, Matti, Vanhanen, sjukledig
YLE - 26 jun 19 kl. 20:07

Riksdagens talman Matti Vanhanen opererades på grund av tumörer i njurarna - visade sig vara cancer

Riksdagens talman Matti Vanhanen berättar på Facebook att han nu har fått veta att det var cancer i de tumörer som gjorde att hans ena njure opererades bort tidigare i juni..

YLE - 14 jun 19 kl. 09:01

Riksdagens talman Matti Vanhanen är sjukledig hela månaden

Riksdagens nyvalde talman, Centerns Matti Vanhanen, blir sjukledig från och med i dag fredag. Vanhanen är sjukledig till månadens slut..

YLE - 16 sep 19 kl. 13:38

Talman Matti Vanhanen hjärtopererad: "Allt gick bra"

Riksdagens talman Matti Vanhanen (C) berättar att hjärtoperationen förra veckan gick bra och att tillfrisknandet går framåt..

YLE - 15 jun 19 kl. 16:58

Matti Vanhanen opererades och är sjukledig hela juni

Riksdagens talman Matti Vanhanen opererade bort sin ena njure på grund av två tumörer, berättar han i ett inlägg på Facebook. Vidare säger han att tumörerna hittades för ungefär en månade sedan i och med förberedelser inför hjärtoperationen han ska genomgå i augusti..

YLE - 07 jun 19 kl. 12:44

Här har vi riksdagens nya talman - valet av Matti Vanhanen (C) var väntat

Centerns Matti Vanhanen har som väntat valts till riksdagens nya talman. Han valdes i en sluten omröstning. Vanhanen fick 141 röster, det vill säga mer än hälften av rösterna.

YLE - 07 jun 19 kl. 11:35

Blir Matti Vanhanen riksdagens nya talman? Se omröstningen direkt

Riksdagen väljer nytt presidium på fredagen. Ny talman ser ut att bli Centerns Matti Vanhanen. Plenum inleds klockan 13:00 och du kan se valet direkt på Arenan..

YLE - 07 jun 19 kl. 11:35

Blir Matti Vanhanen riksdagens nya talman? Se omröstningen direkt kl. 13

Riksdagen väljer nytt presidium på fredagen. Ny talman ser ut att bli Centerns Matti Vanhanen. Plenum inleds klockan 13:00 och du kan se valet direkt på Yle Arenan..

YLE - 12 jun 16 kl. 10:18

Matti Vanhanen Centerns presidentkandidat

Utan stora åthävor, högtidliga ceremonier och inför en morgonsömnig centerstämma valdes Matti Vanhanen för andra gången till partiets presidentkandidat. Om Vanhanen år 2006 var en motvillig kandidat kan man den här gången tala om en kandidat som brinner för uppdraget. Om verbet brinna överhuvudtaget kan förknippas med lite stela Vanhanen så är det utrikespolitiken han brinner för.

YLE - 22 apr 17 kl. 11:10

Matti Vanhanen oense med Tarja Halonen om tvångsavvisningar

Asylsökande som i Finland konverterat till kristendomen kan visst avvisas tillbaka till ursprungslandet, anser Matti Vanhanen (C)
som är ordförande för riksdagens utrikesutskott. President Tarja Halonen skrev i ett inlägg i Helsingin Sanomat i dag att muslimska asylsökande i Finland konverterat till kristendomen. Enligt Halonen ska man inte tvångsavvisa de här nyomvända eftersom de kan råka illa ut i hemlandet i och med att de lämnat islam.

VBL - 10 okt 12 kl. 07:00

Matti Vanhanen vittnar i Nuorisosäätiö-rättegången

Ex-statsministern Matti Vanhanen (C) vittnar i dag i Nuorisosäätiö-rättegången i Helsingfors. Vanhanen har kallats till vittne av försvaret..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Våld mot kvinnor är fortfarande ett av Finlands största problem - nu ska nationell rapportör ge frågan mera tyngd

Finland kommer att få en nationell rapportör för våld mot kvinnor. Det här för att komma åt ett av Finlands största samhällsproblem. Rapportörens uppgift är att rapportera direkt till makthavarna för att hitta lösningar på problemet..

YLE - 1 timme sedan

Har Lovisa en framtid? Staden vill provocera invånarna till att komma med kreativa idéer för hur verksamheten kan förbättras

På torsdag kväll fick Lovisas invånare säga sitt om stadens framtid. Ett diskussionsmöte vid namn “Lovisa har ingen framtid” ordnades i Kuggom och närmare 60 invånare tog tillfället i akt för att komma med sina idéer..

YLE - 1 timme sedan

Nu finns miljarder att hämta inom fartygsbygge i Ryssland - finländska företag flyttar tillverkningen till Ryssland för att få beställningar

Finländska firmor är världsbäst då det gäller att bygga isbrytare och tankfartyg. Inom de närmaste tjugo åren planeras omkring 800 nya fartyg. Det ska byggas allt från fartyg för krabbfiske i fjärran östern till världens största isbrytare..

YLE - 15 minuter sedan

CKP: "Det är frågan om ett omfattande fall"- Airiston Helmis förundersökningen ännu långt ifrån klar

Det har gått ett år sedan den stora polisoperationen då Airiston Helmis fastigheter granskades. Tre personer greps och flera miljoner euro i kontanter konfiskerades. Ägaren Pavel Melnikov har ännu inte förhörts av polisen..

YLE - 9 timmar sedan

Enhälliga röster om ungdomsverkstaden Troja - Åbo stad ska trygga den svenskspråkiga servicen

Åbo stad kommer på ett eller annat sätt att säkra den svenskspråkiga ungdomsverkstadens service i framtiden. I vilken form och när vet man ännu inte..

YLE - 12 timmar sedan

Daniel Olins talkshow live på Ekenäs höstmarknad!

Daniel Olin tjuvstartade sin talkshow med två livesändningar från Ekenäs höstmarknad..

YLE - 11 timmar sedan

Borgbackens dyraste satsning någonsin gav två internationella förstapris

Berg-och-dalbanan Taiga har varit en fartfylld framgångssaga under de få månader den har funnits på Borgbacken..

YLE - 11 timmar sedan

Förr i tiden hörde cirkuslejon och slagsmål till Ekenäs höstmarknad - se gamla bilder!

Ekenäs höstmarknad har nästan 300 år på nacken men trots det har vissa delar av marknaden bestått. I dag har karusellerna tagit platsen som cirkusdjur hade förr..

YLE - 15 timmar sedan

Från Sibelius till Hurriganes - snart öppnar Finnish Music Hall of Fame sina dörrar

Om en månad öppnar Finlands musikmuseum sina dörrar i köpcentret Tripla i Böle. Finnish Music Hall of Fame är en hyllning till den finländska musikhistorien och de finländska artisterna..

YLE - 12 timmar sedan

Daniel Olins talkshow live just nu på Ekenäs höstmarknad!

Daniel Olin tjuvstartar sin talkshow med två livesändningar från Ekenäs höstmarknad klockan 18 och 18.30 på torsdag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.