News55 > Nyheter

Wednesday, 18 September, 01:11

News55 - 12 sep 19 kl. 10:24

“Oförskämt” att peta Mosander anser News55:s läsareDet var igår som vi kunde berätta att Ingalill Mosander får gå från de populära SVT-programmet som lockar 800 000 tittare varje vecka. Hon berättar att hon fick ett telefonsamtal från arbetsgivaren där de motiverade hennes sorti med att de vill förnya formen för programmet under hösten. “Hon är en alldeles utmärkt bokrecensent. Jag vill absolut se henne i rutan ännu många år! Bästa tänkbara representant, förebild för alla oss kulturkvinnor i våra bästa år.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Mosander, News55, Ingalill Mosander, SVT, Aftonbladet, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oförskämtatt , peta, Mosander, anser, News55:s, läsare
Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 07:00

Vi anser att mjölken behövs

Foto: Annica Jönsson
Replik på Jonas Paulsson ”LRF förskönar mjölkindustrin”, 29/10.
Du har fel, Jonas Paulsson. Vi förskönar inte mjölken.

DalaDemokraten - 21 okt 14 kl. 15:01

Debatt: Vi förskönar inte mjölken

Du har fel Jonas Paulsson. Vi förskönar inte mjölken. För det behövs inte.

Expressen - 14 feb 14 kl. 15:48

Norska folkets krav – peta Northug i stafett

Vi i Sverige tar varje chans vi får att hacka på Petter Northug. Men just nu är han inte ens populär i Norge. Enligt en färsk undersökning från Ipsos vill endast var fjärde norrman att Northug ska köra stafetten..

Barometern - 26 maj 17 kl. 21:57

Förskönad bild om grisens väg till slakt

I Bonus Weekend den 20 maj var det ett reportage som handlade om grisens väg från gård till bord. Jag anser att grisens liv förskönades!.

Expressen - 31 maj 17 kl. 10:16

Smittskyddsläkarens varning: Undvik färsk svensk kyckling

Antalet som blir sjuka av färsk svensk kyckling har fördubblats på fem år. Trots det görs inga tillräckliga åtgärder, anser smittskyddsläkaren Eva Lindhusen Lindhé.– Svenska folket ska inte vara försökskaniner för kycklingindustrin, säger hon till till SR Ekot.

YLE - 23 nov 18 kl. 18:00

Finländare uppskattar det som är producerat inhemskt – Fiskhandlare: "Kunden vill ha färsk och inhemsk fisk"

Enligt en färsk undersökning som Förbundet för finländskt arbete har gjort anser över 90 procent av finländare att det är etiskt att välja produkter som är producerade i Finland..

DI - 20 apr 15 kl. 10:56

Fyra av tio anser att de surfar för mycket

Fyra av tio svenskar anser att de surfar för mycket på sin fritid. Det visar en färsk undersökning som CMA har gjort på uppdrag av elbolaget Bixia..

YLE - 18 feb 17 kl. 15:35

Överraskande upptäckt i Kauhava: Färsk, blöt ved brinner bättre och sparar pengar

I Kauhava övergår man till att bränna färskt skogsbränsle i värmeverken eftersom det har visat sig vara mer effektivt än torrt bränsle. Forskare uppskattar att bränsleåtgången minskar med närmare en tredjedel då man eldar färskt bränsle. Det var av ett misstag som färskt skogsbränsle hamnade i förbränningsugnen vid det nybyggda värmeverket i Kauhava förra vintern.

Dagens Media - 01 mar 17 kl. 11:09

Så många av svenskarna anser att fejknyheter påverkar synen på fakta

En färsk undersökning från TU visar att åtta av tio vuxna anser att fejknyheter i hög utsträckning påverkar våra uppfattningar om grundläggande fakta. Dessutom är var tredje person osäker på sin egen förmåga att upptäcka en fejknyhet. "Det är oroande siffror", säger TU:s chefsanalytiker Tobias Lindberg..

YLE - 10 maj 19 kl. 10:16

Manliga poliser anser att de lämpar sig bättre för somliga uppgifter – kvinnliga poliser menar att män gynnas

Det går framåt för jämställdheten inom polisen, visar en färsk rapport från Polisyrkeshögskolan. Ändå återstår problem – manliga poliser tycker att de passar bättre inom vissa områden. De anser att kvinnorna är bättre för uppgifter med barn..

Fler nyheter från News55

News55 - 11 sep 19 kl. 13:07

Därför sparkas tittarfavoriten från SVT

Ingalill har oss boktips under två decennier i Go’ kväll men nu är det slut med det. Till Aftonbladet berättar Ingalill att hon fick ett telefonsamtal från SVT där de motiverade det med att de vill förnya formen i höst. “SVT dumpar sin mest inarbetade och brett nående litteraturbevakning”, säger Daniel Sjölin till Expressen.

News55 - 05 sep 19 kl. 14:47

TV-stjärnan: “Jag är hiv-positiv”

För tidningen berättar han att han har burit på hemligheten sedan han gjorde ett test 2016 som visade att han bar på hiv. — Då stannade världen för mig. Orsaken till att han gjorde testet ska ha varit svettningar på nätterna som gjorde att han kollade upp vad som kunde vara fel.

News55 - 29 aug 19 kl. 13:40

Så mycket tjänar nya Swedbank-vd:n

Enligt Swedbanks presstjänst kommer Henriksson att kunna inkassera 13 miljoner kronor årligen, plus en avsättning på omkring 30 procent, eller 4 miljoner kronor i pension.  Det kan jämföras med hans lön på Folksam där han hade en grundlön på 3,2 miljoner kronor för det senaste räkenskapsårets. Utöver detta ska han ha fått drygt 1,3 miljoner kronor i avsättningar i pension, enligt affärstidningen.

News55 - 13 aug 19 kl. 15:00

SVT-profil lämnar populärt program

O´Reagan har beslutat sig för att lämna programmet “Det sitter i väggarna”. Bakgrunden är familjeskäl. I en kommentar till Expressen uppger han att det inte är så dramatiskt.

News55 - 11 aug 19 kl. 14:59

Kropp som misstänks var saknad 70-åring upphittad

Polisens uppfattning är att det är den saknade 70-åringen Gert-Inge Bertinsson. Polisen har sin uppfattning om vad som hänt klar. – Vi är övertygade om att det rör sig om ett mord, säger polisens presstalesperson Katarina Rusin till Aftonbladet.

News55 - 11 aug 19 kl. 14:48

SSU vill att vegetariskt blir norm på äldreboenden och i sjukvården

Förslaget är en motion och tanken är att förbundet ska rösta om förslaget under helgens kongress i Karlstad. “Vi måste ta hänsyn till både klimat och individens hälsa”, säger Philip Botström, ordförande för SSU, till Expressen. SSU har också inkommit med andra förslag som exempelvis att förbjuda bensin, stänga ned kärnkraft samt förbjuda vissa inrikeslinjer för flyg.

News55 - 06 aug 19 kl. 11:38

Stor prisskillnad för TBE-vaccin

Det råder stor prisskillnad när det gäller vaccination mot TBE. För en familj med två vuxna och två barn ligger priset mellan 5 000 och 11 000 kronor beroende på var man vaccinerar sig, visar en granskning från SVT. Beräkningen bygger på fyra sprutor fördelat över fyra år.

News55 - 31 jul 19 kl. 13:25

Nytt besöksrekord på Gekås

Enligt bolagets utskick var antal besökare på köpcentret under juli totalt 623 000 och försäljningen under sommarens mest intensiva månad landade på 670 miljoner kronor, motsvarande en ökning om 8,5 procent. “Det är naturligtvis väldigt roligt att stärka positionerna på den fysiska destinationen. Inte minst med tanke på all uppmärksamhet kring e-handelns tillväxt”, uppger vd:n Boris Lennerhov i pressmeddelandet.

News55 - 31 jul 19 kl. 10:29

Ny teknik förlänger livstiden på rosor

Enligt företaget så kan klippta blommor såsom rosor ha en livslängd på i snitt 7 till 10 dagar, men med hjälp av bolagets teknik har Optifreeze lyckats förlänga livslängden så att blommorna håller sig fräscha i upp till 14 dagar i rumstemperatur. Den globala marknaden för färdigklippta blommor uppgick till 41 miljarder dollar under 2018 och en av de topp tre mest populära blommorna var rosor. Det skriver nyhetsbyrån Finwire.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.