Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 19 September, 02:10

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 10:14

Mobilreklam – älskad eller hatad?Publiken är mer mottaglig för mobilreklam i dag än för fyra år sedan. Till och med de utskällda fullskärmsannonserna ökar i popularitet. Men är det för att reklamen blivit bättre – eller för att vi vant oss? Thomas Asserholt, vice vd på Keynote som ligger bakom undersökningen, berättar om sina slusatser..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Asserholt, Keynote

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mobilreklam, älskadeller , hatad
Expressen - 16 feb 15 kl. 00:12

Parkeringsvakten – älskad och hatad

I över 50 år har parkeringsvakten varit lika älskad som hatad, men knappast lämnat någon oberörd. Kvällsposten följde med parkeringsvakten Hans Persson i Helsingborg under en förmiddag för att se hur vardagen verkligen ser ut. – Visst kan folk bli både upprörda, arga och irriterade – men man får se bakom ilskan och se människan.

Expressen - 13 dec 18 kl. 07:05

”Är bättre att föda än att bli hatad av hela Sverige”

I somras blev landslagskaptenen Andreas Granqvist och hustrun Sofie föräldrar.Mitt under brinnande VM.Nu berättar Sofie Granqvist om förlossningen – som blev en nationell angelägenhet – utan maken.

Expressen - 03 feb 13 kl. 20:44

Älskad och hatad - Ifrågasatt och avskydd

Här är "the man of the hour" i New Orleans. Ray Lewis, 37. Älskad och fruktad.

Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 17:44

5 trender inom mobilreklam

Rapporten Quarterly Mobile Index från PubMatic visar fem trender inom mobilreklam som publicister och annonsörer bör dra nytta av under 2019. Rapporten visar att reklaminvesteringarna i video i mobilappar ökade med över 200 procent jämfört med samma period 2018 och köpare har verkligen tagit till sig möjligheterna som in-stream medför. Header bidding-teknologi håller också på att etablera sig i mobilappmiljön med en ökning av visningsvolymerna på över 300 gånger under 2018, jämfört med samma period tidigare år.

Dagens PS - 11 nov 16 kl. 12:19

Okända Beatles-låtar läcks av hatad miljardär

Dagens PS har skrivit flitigt om ”USA:s mest hatade vd”, Martin Shkreli. Den unge hedge-fondmiljardären väckte ramaskri när han chockhöjde priserna på en livsviktig medicin med 5.000 procent.

BT - 17 jun 11 kl. 04:34

Hatad syrisk magnat stiger åt sidan

En syrisk affärsman, kusin till president Bashar al-Assad, lämnar näringslivet. Beskedet på torsdagen kan tolkas som en eftergift åt regimkritikerna.
I norra Syrien fortsätter armén sin offensiv mot demonstranter.

Expressen - 27 sep 11 kl. 13:41

Livrädd för att bli hatad

Hon var livrädd för att bli hatad av alla när kärleksaffären med kungen blev känd. Nu avslöjar Camilla Henemark i tidningen Faktum att det sista hon ville var att skada drottning Silvia. - Jag var inmålad i ett hörn, liksom kungen, och vi agerade på rätt sätt, säger hon till Faktum.

Aftonbladet - 07 okt 11 kl. 08:11

Fox News: Så älskad ? och så hatad

Rupert Murdoch startade kanalen i motvind15 år senare är den USA:s största rikstäckande kabelkanal. Älskad av högern. Hatad av övriga..

Expressen - 23 mar 12 kl. 10:08

Guidetti: "Jag skulle bli hatad i England"

John Guidetti öser in mål i Holland och är högaktuell i EM-truppen. Ett mål verkar han däremot inte ha: ? Tänk om jag gjorde mål och sköt England ur EM.

Expressen - 25 jan 13 kl. 09:45

Talar ut om skidbråket: Plötsligt var jag hatad

Förra helgen anklagade Marcus Hellner honom för att ta till otillåtna knep i stafettspurten. Nu talar Sjur Røthe ut om ?snackisen?

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 10 timmar sedan

Omorganisering på TV4:s säljavdelning: ”Fem roller blir tre”

TV4 krymper antalet roller under affärschefen i samband med en omorganisation..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Byråerna och Sveriges Annonsörer ryter till – kräver transparens och kvalitetssäkring

Mediehusen behöver tänka till och blir transparenta igen. Att acceptera egna uppgifter utan tredjepartsverifiering är inte hållbart i längden och försvårar för oss på köparsidan. Det skriver företrädare för byråer och Sveriges Annonsörer i ett öppet brev..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Så bygger Spotify sitt ljudimperium

Spotify bygger ett ljudimperium och knyter till sig allt fler poddar. För Dagens Media berättar Spotifys nordiska innehållschef, Johan Seidefors, om strategin för att bli störst inom ljud. ✓ Hur de väljer ut sina exklusiva poddar ✓ Största utmaningen ✓ Nästa steg..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Inga produktionsrabatter i regeringens budget

Produktionsincitament lyser med sin frånvaro när regeringen presenterar höstbudgeten. ”Det är en direkt hygienfaktor i dag för att svensk film och drama ska kunna konkurrera på lika villkor med andra länder”, säger TV4 och C Mores innehållsdirektör, Åsa Sjöberg..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Hearts & Science i samarbete med spritjätte

Nu står det klart att OMG-byrån Hearts & Science blir franska Pernod Ricars mediebyrå på den svenska marknaden..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Amazon uppdaterar sin musiktjänst

I den nya versionen av Amazons musiktjänst går det att lyssna på högupplöst ljud..

Dagens Media - 18 timmar sedan

TV4 kan få böta för täta reklamavbrott

Efter att TV4:s kanal TV12 gjort allt för täta reklamavbrott i en film hotas ägarbolaget nu av böter på 25 000 kronor..

Dagens Media - Igår: 15:13

Han blir ny marknadschef på startupen Nenda

Startupbolaget Nenda rekryterar från styrelsen. Carl Johan Barnekow axlar rollen som marknadschef..

Dagens Media - Igår: 15:16

Martin Schori: ”Räckviddsjakten är över”

Nu släpps journalisthandboken Online Only i en andra upplaga. Dagens Media har pratat med journalisten och författaren Martin Schori om: ✓ Hur medielandskapet förändrats ✓ Det ökade fokuset på konvertering ✓ 5 saker publicister och annonsörer bör förstå för att navigera rätt i dag..

Dagens Media - Igår: 14:18

Kit slutar med journalistik

”Vi har beslutat att ta bort ordet ‘journalistik’ från vår verksamhet, eftersom vi har gått över till att verka som en byrå i första hand”, skriver Kits ansvariga utgivare och vd Linda Öhrn Lernström till Dagens Media..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.