Skånskan > Nyheter

Thursday, 19 September, 16:42

Skånskan - 12 sep 19 kl. 10:07

Stuga i Höör har fått nya ägareHöör Lena Christina Ekström, 64, och Pär Åke Johan Sandin, 58, har tagit över fastigheten på adressen Stanstorp Midsommarstigen 13 i Höör från Sven Sandin. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i augusti 2019. Huset byggdes 1960 och har en boyta på 44 kvadratmeter samt en tomt på 4 549 kvadratmeter. Ett par hundra meter bort såldes för nio månader sedan ett annat hus, på Stanstorp 302. Priset blev där 4 050 000 kronor, för det 189 kvadratmeter stora huset.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Höör, Lena Christina Ekström, Pär Åke Johan Sandin, Stanstorp Midsommarstigen, Sven Sandin, Stanstorp, Midsommarstigen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stugai , Höörhar , fåttnya , ägare
SmålandsPosten - 29 jan 14 kl. 10:22

Kvinna åtalas för att ha ofredat flera stugägare

Flera sommarstuge­ägare i ett idylliskt område utanför Växjö har fått nog. En kvinna uppges skrika okvädningsord så fort de visar sig.
Polisen har kopplats in i ett desperat försök att få en ändring till stånd.

Skånskan - 2 timmar sedan

37 kvadratmeter stor stuga i Höör såld till ny ägare

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Kalkstensvägen 11 i Höör av Sätofta Fastighetsförvaltnings AB. Ny ägare är Hysni Ahmeti, 44 år. Priset blev 600 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i augusti 2019.

Skånskan - 5 minuter sedan

38-åring ny ägare till stuga i Höör

Höör Fastigheten på Koltrastvägen 1 i Höör har fått en ny ägare. Köpare är Malin Persson, 38 år, och säljare är Jan-Erik och Ingela Eva-Stina Andersson. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 1 000 000 kronor.

YLE - 30 maj 15 kl. 09:00

Hur nära grannens stuga får man fiska?

- Det finns inga exakta meteravstånd här. Det är subjektiv bedömning från bådas sida som gäller, säger fiskerikonsulent Marcus Wikström. Inte ens i den nya lagen om fiske finns det något exakt meteravstånd för hur nära sommarstugorna fritidsfiskare får komma.

Skånskan - 19 okt 16 kl. 11:45

Fick låna grannens stuga – var nära att bränna ner den

ESLÖV Den 52-åringen mannen monterade ner sin kolonistuga och eldade upp den i ett oljefat.
För att ha någonstans att sova fick han låna grannens stuga – och var nära att elda upp den också.Det är en ganska märklig historia som benats upp i en rättegång i Lunds tingsrätt nyligen.

YA - 10 okt 14 kl. 06:00

Populärt att hyra stuga på Österlen

Det blir allt populärare att hyra en stuga på semestern. Stuguthyraren Bo i Skåne i Ystad märker en ökning av uthyrningen i hela Skåne men mest ökar stuguthyrningen på Österlen.
Bo i Skåne förmedlar omkring 500 stugor, både från privata ägare och exempelvis stugbyar.

Kristianstadsbladet - 23 jun 13 kl. 16:17

Stuga slungar besökare bak i tiden

Foto: Malin Palm
För femte året i rad ger Helén Christensson guidade turer i den gamla 1700-talsstugan utanför Hovdala slott. Hela sommaren kan besökare ge sig ut till torpet som ger en inblick i en svunnen tid.
Duns.

Sydöstran - 11 feb 16 kl. 08:30

Stuga får byggas trots protester

En fastighetsägare i Västra Näs får tillåtelse av byggnadsnämnden att bygga om sin gamla stuga. Detta trots protester från grannar..

YLE - 16 okt 16 kl. 09:32

Stugägare: Trygghet är att hålla koll på stugan

Ett sönderslaget fönster eller en insparkad dörr. Oron över att få besök av tjuvar på sommarstugan har fått Henrik Karlsson att tänka på hur inbrottsvänlig skärgården är. - Tidigare skulle jag inte ha oroat mig.

DN - 21 feb 18 kl. 08:34

Övertänd stuga i Ulricehamn

Det brinner i en stuga i Ulricehamns kommun. Branden upptäcktes av en förbipasserande plogbil på morgonen och räddningstjänsten har inte fått tag i fastighetens ägare..

Sydöstran - 21 feb 18 kl. 08:32

Övertänd stuga i Ulricehamn

Det brinner i en stuga i Ulricehamns kommun. Branden upptäcktes av en förbipasserande plogbil på morgonen och räddningstjänsten har inte fått tag i fastighetens ägare.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Statsministern bör åka i en Volvo

Angela Merkel åker Mercedes, Boris Johnson Jaguar, Emmanuel Macron Citroën, Vladimir Putin en ryskbyggd specialbil och Donald Trump far omkring i en Cadillac. För dessa stats- och regeringschefer är det självklart att åka i inhemska fordon. Det är ett sätt att visa nationell stolthet och stärka ett inhemskt varumärk.

Skånskan - 15 minuter sedan

Älskad och hatad Huvudledare

Värnskatten infördes genom en uppgörelse mellan Socialdemokraterna och Centern som ett led i krisuppgörelsen i mitten på 1990-talet. Det var rätt och riktigt att göra det då eftersom krispolitiken innebar kraftiga försämringar i den offentliga välfärden. Människor behövde känna att alla var med och bar bördorna.

Skånskan - 15 minuter sedan

Plastpåsen är ingen miljöbov

Om det är något jag avskyr så är det när politiker sätter upp fingret i luften och försöker surfa på opinionsvindar i sakfrågor. Beslut skall vara rationella, inte populistiska och illa underbyggda. Ett sådant beslut var att förbjuda rökning på uteserveringar, något som har noll relevans ur hälsosynpunkt.

Skånskan - 5 minuter sedan

38-åring ny ägare till stuga i Höör

Höör Fastigheten på Koltrastvägen 1 i Höör har fått en ny ägare. Köpare är Malin Persson, 38 år, och säljare är Jan-Erik och Ingela Eva-Stina Andersson. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 1 000 000 kronor.

Skånskan - 30 minuter sedan

Boksläpp och samtal på Kulturnatten

lund Skissernas Museum har tillsammans med illustratören Cecilia Heikkilä skapat en bilderbok baserad på konstnären Isaac Grünewalds djur från en fest 1923.
På Kulturnatten bjuder museet in till boksläpp, visning och samtal.Den sjunde april 1923 ägde festen En paradisisk trädgårdsfest rum i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm till förmån för Röda korset.

Skånskan - 15 minuter sedan

Dömde kvinnan kan bli av med sin legitimation

lund Lundakvinnan som dömdes till nio års fängelse för mordförsöket på sin exman riskerar nu att bli av med sin titel.
Detta efter att Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) yrkar att Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd (HSAN) återkallar kvinnas legitimation som sjuksköterska.Det var i januari som den 32-åriga kvinnan var nära på att hugga ihjäl sin exmake med en kökskniv i dennes hem.

Skånskan - 30 minuter sedan

154 kvadratmeter stort kedjehus i Skurup sålt till nya ägare

Skurup Sigurdur Sigurdsson, 37, och Ida Marisa Malmin, 30, är nya ägare till kedjehuset på Rödhakevägen 63 i Skurup. Det 154 kvadratmeter stora huset är byggt 1973. Säljare är Evelin och Edvin Stenberg.

Skånskan - 2 timmar sedan

31-åring ny ägare till fastigheten på Holmby 2401 i Flyinge

Flyinge Amanda Werin, 31 år, har tagit över fastigheten på adressen Holmby 2401 i Flyinge från Ulla Solveig Birgitta Billberg. Ägarbytet blev klart i augusti 2019 och köpesumman blev 1 400 000 kronor. Huset har en boyta på 79 kvadratmeter.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lövestads aktivitetspark är nu redo för invigning

lövestad Arbetet med Lövestads nya aktivitetspark började i våras.
Nu tas de sista avspärrningarna bort och på lördag är det dags för en rejäl invigning av parken, som ännu inte fått ett officiellt namn.Lövestads nya mötesplats, så tituleras den nya centrumprofil som delar av marknadsplatsen nu fått.

Skånskan - 2 timmar sedan

Gård i Eslöv såld

Eslöv Försäljningen av fastigheten Ellinge 28:1 i Eslöv är nu klar. Nya ägare är Lena och Stig Henrik Jörgen Jeppsson, 51 och 54 år, sedan tidigare boende på just Dammstorps Gård, och säljare är Lennart Bengtsson och Gerd Gunvor Marianne Landström. På gården finns två byggnader med total boyta på 305 kvadratmeter samt 88 hektar åkermarker.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.