Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 19 September, 11:00

Dagensanalys.se - 12 sep 19 kl. 10:04

Så här skriver du bra produkttexter som ökar din försäljningHar du en e-handelssajt och vill få fler kunder? Då ska du satsa på välskrivna produkttexter! Att skriva bra produkttexter kommer inte bara öka din försäljning utan kommer även ge er en bättre placering på Google och andra sökmotorer. I den här artikeln får du tips på vad du ska tänka på när du skriver en produkttext. Varför är det viktigt med produkttexter?
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Google, , Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här skriver du , bra, produkttextersom , ökardin , försäljning
DalaDemokraten - 05 mar 15 kl. 13:06

Bra introduktion ökar trivseln på jobbet

En bra introduktion för nyanställda bidrar till lägre personalomsättning och högre produktivitet. Det framgår av ny undersökning från Vision..

Hela Gotland - 26 jun 19 kl. 08:15

BRA utökar när SAS drar ner

BRA kan komma att ha fler avgångar från Visby om SAS drar ner på trafiken..

Dagensanalys.se - 26 jun 17 kl. 15:22

Vad är content marketing? Din guide till bra affärer med bra innehåll.

Vad är content marketing? Du har säkert hört talas om content marketing (eller innehållsmarknadsföring), ett riktigt modeord inom marknadsföringsvärlden de senaste åren. Och nu bjuder vi på en guide till hur du kan skapa bra affärer med bra innehåll!

Sydöstran - 30 okt 13 kl. 18:43

Bra kontrasterna ökar i Karlskrona

Blekinge Läns tidning - 30 okt 13 kl. 18:43

Bra kontrasterna ökar i Karlskrona

Kristianstadsbladet - 24 okt 15 kl. 03:00

"Ett bra samtal ökar förståelsen för andra människor"

I dag uppmärksammas FN-dagen över hela världen. Iris Edelstam, 21, som pluggat på Söderportgymnasiet, är aktuell med att projektleda ett internationellt FN-rollspel i Köpenhamn..

Kristianstadsbladet - 24 okt 15 kl. 03:00

"Ett bra samtal ökar förståelsen för andra människor"

I dag uppmärksammas FN-dagen över hela världen. Iris Edelstam, 21, som pluggat på Söderportgymnasiet, är aktuell med att projektleda ett internationellt FN-rollspel i Köpenhamn..

Blekinge Läns tidning - 27 apr 16 kl. 04:00

Bra samtal ökar förståelsen

Innehållet bygger på självupplevda händelser. Nu kommer Camilla Rüdéns nya e-bok om kommunikationer ut..

UNT - 25 jan 19 kl. 17:00

Bra parkering ökar kollektivt resande

Pendlarparkeringarna i länet ska bli mer genomtänkta och rätt utformade så att fler personer väljer att resa kollektivt..

Expressen - 3 timmar sedan

Pressen ökar på Bonnesen – ska kallas till polisförhör

Swedbanks tidigare chef Birgitte Bonnesen har all anledning att se upp med sin gamla arbetsplats. Hon kallas snart till polisförhör.Samtidigt ökar pressen på henne.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 minuter sedan

Adobe uppdaterar B2B-verktyg med AI och ny LinkedIn-funktion

Account-based marketing (ABM) har blivit ett viktigt inslag i B2B-marknadsföring i dag. För att lyckas med ABM behöver företag kombinera den med mer traditionell leadsgenerering. För att underlätta processen lanseras nu två nyheter i Marketos plattform ABM Essentials, som är en del av Adobe Experience Cloud.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Hushållens utgifter för streamingtjänster ökar i rask takt

Hushållens utgifter för onlinevideo ökar samtidigt som hushållens totala medieutgifter minskar. Inom onlinevideo växer utbudet med fler tjänster och mer innehåll. De svenska hushållen betalar sammantaget 6,8 miljarder kronor för digitala TV- och videotjänster (inklusive streamingtjänster) per år, enligt en färsk MMS-rapport.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

ShopGun i samarbete med Nadareklamo

ShopGun har nu inlett ett samarbete med Nadareklamo, som tillverkar ”Ingen reklam, tack”-klistermärken, för att minska på pappersanvändningen. Ett klistermärke via sidan kostar vanligtvis 45 kronor, men ShopGun har valt att ta den kostnaden i syfte att minska på produktion av pappersreklam. Många reklamkataloger slängs direkt efter att ha tagits emot i brevlådan, eftersom du blir överöst av reklam du inte önskar läsa.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Syftet med din text är viktigt för SEO

Nästan alla hemsidor är beroende av texter på olika sätt. Därför är det viktigt att bestämma vilket syfte texten ska ha och hur central den ska vara i din verksamhet. Att prata om texter kan ju vara lite tråkigt, men en text har flera dimensioner.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Mobilen har förändrat hur vi ser på social kompetens

Det pratas mycket i arbetslivet om betydelsen av social kompetens men innebörden i begreppet är inte lika tydligt. Nanna Gillberg forskar om hur digitalisering och medialisering påverkar normer, värderingar och det sociala klimatet. Hon ser en förskjutning av vad som menas med social kompetens.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Hela 31 tips för dig som vill lyckas med din e-handel

Många drömmer om att starta en riktigt framgångsrik e-handel, men hur gör man egentligen för att lyckas? Jonny Rosengren som är podcastvärd för podden E-commerce SUCCESS – en podd om framgångsrik e-handel – har under tio avsnitt ställt den magiska frågan till framgångsrika e-handlare. Att få chansen att träffa alla dessa entreprenörer och dessutom få lov att ställa alla de frågor som man själv är så grymt nyfiken på har varit en fantastisk erfarenhet.

Dagensanalys.se - Igår: 10:08

Amer Mohammed chef för nya enheten Digital på Coop

AI-experten Amer Mohammed blir chef för Coops nya enhet Digital. Han har tidigare varit chef för både digital innovation och transformation på Stena AB och kommer närmast från Cap Gemini där han varit Chief Digital Officer. Det var i början av september som Coop presenterade den nya enheten Digital med uppdrag att utveckla de affärsmöjligheter som digitaliseringen möjliggör.

Dagensanalys.se - Igår: 09:21

Schemalägg ert innehåll på Instagram via Facebook

Facebook har uppdaterat Creator Studio som låter företagsanvändare schemalägga sina inlägg och videoklipp på Instagram upp till sex månader i förväg, via Facebook . Möjligheten att schemalägga innehåll på Instagram är inte något helt nytt. Redan förra året tillät Facebook detta för tredjepartstjänster.

Dagensanalys.se - Igår: 08:59

Google plockar ut highlights från videoklipp i sökresultaten

Istället för att bara lista hela videoklippet i sökresultaten ska Google plocka fram den del av videoklippet som innehåller det mesta relevanta i förhållande till sökningen. Det här kommer att vara speciellt användbart när man söker efter ”så här gör du” eller dokumentärer. Videos aren’t skimmable like text, meaning it can be easy to overlook video content altogether.

Dagensanalys.se - Igår: 08:27

LinkedIn vill hjälpa dig att testa dina kunskaper

LinkedIn som är de flestas uppdaterade online-cv vill nu hjälpa dig att testa alla kunskaper du listar på tjänsten. Hur mycket kan du egentligen om SEO? Det är ju enkelt att bara lista olika ämnen som man känner sig kunnig inom och det är en annan att faktiskt bevisa att man kan dem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.