Skånskan > Opinion

Thursday, 19 September, 16:43

Skånskan - 12 sep 19 kl. 09:55

Försökte stoppa bilistSJÖBO Kvinnan blev omkörd av en man på väg 11.
Mannen försökte stoppa kvinnan och krävde att hon skulle betala självrisken på hans bilförsäkring eftersom, hävdade mannen, kvinna orsakat skador på hans bil genom ett stenskott.
Kvinnan upplevde honom som obehaglig och hotfull. Än värre blev det när bilisterna kom in till Sjöbo tätort. Då stannade mannen mitt i en gata och tvingade kvinnan att stanna bakom honom.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SJÖBO Kvinnan, Sjöbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försökte, stoppa, bilist
Cornucopia - 11 jun 15 kl. 09:04

Sverigedemokraterna försökte stoppa kritik mot Ryssland i EU

Sverigedemokraterna har återigen visat att de är Putins kuddbitare, och varifrån partiet får sin finansiering. I EU-parlamentet försökte man igår stoppa kritik mot Putin och Ryssland och motåtgärder mot rysk psyops och propaganda, rapporterar EU-bloggen, inklusive fotobevis.

Partiets ledamöter säger dessutom en sak, och gör sedan en annan när de tror att det inte dokumenteras.

Expressen - 23 feb 16 kl. 17:12

Vägpiraterna tillbaka – försökte stoppa bilist

Nu har vårens första vägpirat rapporterats på E6 i Västsverige. Det hände vid Gläborgsmotet i Håby i Bohuslän på tisdagsmiddagen. – Det är ett vårtecken när de dyker upp, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg..

Dalarnas tidningar - 02 jan 14 kl. 06:00

Granne försökte stoppa inbrottstjuvar - blev påkörd

En person skadades då han försökte stoppa inbrottstjuvar som försökte bryta sig in i ett fritidshus under natten till torsdag..

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 03:51

Försökte stoppa rånare - knivhöggs


En 35-årig man skadades allvarligt på tisdagskvällen, när han försökte stoppa två 17-åriga män som rånat en Pressbyråbutik i Sigtuna, norr om Stockholm. - Då knivhögg de honom i magen. Ett mycket allvarligt brott, med synnerligen oprovocerat våld, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

BT - 21 maj 14 kl. 03:51

Försökte stoppa rånare - knivhöggs

En 35-årig man skadades allvarligt på tisdagskvällen, när han försökte stoppa två 17-åriga män som rånat en Pressbyråbutik i Sigtuna, norr om Stockholm. - Då knivhögg de honom i magen. Ett mycket allvarligt brott, med synnerligen oprovocerat våld, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

BT - 21 maj 14 kl. 07:37

Försökte stoppa rånare ? knivhöggs

En 35-årig man skadades allvarligt på tisdagskvällen, när han försökte stoppa två 17-åriga män som rånat en Pressbyråbutik i Sigtuna, norr om Stockholm. – Då knivhögg de honom i magen. Ett mycket allvarligt brott, med synnerligen oprovocerat våld, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

DN - 20 mar 19 kl. 19:27

Personal försökte stoppa rånare – skallades

Två minderåriga killar försökte råna en Ica-butik i Alingsås. När personal i butiken försökte stoppa dem blev de skallade och sparkade, skriver polisen på sin hemsida.  Rånarna kom undan, det är oklart om de fick med sig något..

Sydsvenskan - 07 jun 19 kl. 21:50

Försökte stoppa bil på gågata – hamnade på motorhuven

En man som försökte stoppa en bil på en gågatan i Västra hamnen åkte uppe på motorhuven och fick åka med bilen. Han föll sedan av bilen som försvann från platsen..

Magazin24 - 14 jun 12 kl. 08:24

Försökte stoppa våldsman ? blev själv slagen

På måndagen skrev Magazin24 om en man som slog en kvinna på Norra Ågatan i Arboga. Nu har ännu en polisanmälan från den aktuella händelsen kommit in. Denna gäller en man som försökte stoppa den misstänkte från att slå kvinnan.

Nya Wermlands Tidningen - 27 jul 12 kl. 08:37

Narkotikapåverkad försökte stoppa bilar

En ung man i 20-årsåldern försökte stoppa trafiken på riksväg 45 vid Rottneros vid 11.30 på fredagskvällen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ägare till hus i Marieholm

Marieholm Therese Martinsson, 32, och Ronny Daniel Christian Delén, 34, är nya ägare till huset på adressen Hantverksgatan 15 i Marieholm. Byggår för huset är 1967 och boarean är 109 kvadratmeter. Säljare är Mats och Eva Ann-Marie Karlsson.

Skånskan - 1 timme sedan

20-åring häktas för misshandel

HÖRBY En man i 20-årsåldern från Hörby har begärts häktad för flera fall av misshandel och hot mot sin flickvän.Mannen ska vid flera tillfällen har slagit kvinnan i deras gemensamma bostad utanför Hörby, och hotat och tagit strypgrepp på henne.
Den senaste misshandeln ägde rum denna veckan – på måndagen – och 20-åringen greps av polisen dagen därpå.

Skånskan - 1 timme sedan

Vill rusta upp frisbeegolf

BULLTOFTA En Malmöbo som ofta är och spelar på frisbeegolfbanan på Bulltofta rekreationsområde påpekar att många av korgarna där börjar bli slitna och gamla. Han föreslår att kommunen ska göra en satsning där och menar att det skulle kosta högst 48 000 kronor att förnya banan.
Själv är han där flera dagar i veckan för att både få motion, träffa vänner och vara ute i naturen..

Skånskan - 1 timme sedan

Vill inte röra i bostadskö

höör Socialnämnden vill att det kommunala fastighetsbolaget HFAB tilldelar en lägenhet per år till personer med någon form av funktionsnedsättning. Men kommunalrådet Johan Svahnberg (M) är tveksam till åtgärden.
– Jag är inte säker på att detta är rätt väg att gå, säger han.

Skånskan - 1 timme sedan

Lövestads aktivitetspark är nu redo för invigning

lövestad Arbetet med Lövestads nya aktivitetspark började i våras.
Nu tas de sista avspärrningarna bort och på lördag är det dags för en rejäl invigning av parken, som ännu inte fått ett officiellt namn.Lövestads nya mötesplats, så tituleras den nya centrumprofil som delar av marknadsplatsen nu fått.

Skånskan - 1 timme sedan

26-åring ny ägare till mindre hus i Blentarp

Blentarp Marcus Frans Johan Siöström, 26, från Malmö, är ny ägare till huset på adressen Mesvägen 10 i Blentarp. Byggår för huset är 1971 och boarean är 55 kvadratmeter. Säljare är Maud Ann-Christin Birgitta Lundin.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal hundra liter diesel

STEHAG Tjuvar stal cirka hundra liter diesel ur tre traktorer och två bilar som stod parkerade i Hassle. Stölden skedde mellan tisdag kväll och onsdag eftermiddag..

Skånskan - 1 timme sedan

Falsk säljare ringde upp

ESLÖV En Eslövskvinna i 70-årsåldern blev i onsdags uppringd av en man som utgav sig representera en elektronikkedja. Mannen försökte förmå kvinnan att föra över 9 000 kronor men hon genomskådade bluffen och har polisanmält händelsen som försök till bedrägeri..

Skånskan - 1 timme sedan

Inlåsta senegaleser får ingen ersättning

Åstorp Förra sommaren fick två bröder från Senegal sitt visum upphävt vid gränsen mellan Malmö och Köpenhamn och försattes i förvar. I nio veckor.
Bröderna krävde i år svenska staten på ersättning för att ha gjort en felaktig bedömning om visumsbedrägeri, men Justitiekanslern slår fast att myndigheterna handlat regelrätt.

Skånskan - 2 timmar sedan

37 kvadratmeter stor stuga i Höör såld till ny ägare

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Kalkstensvägen 11 i Höör av Sätofta Fastighetsförvaltnings AB. Ny ägare är Hysni Ahmeti, 44 år. Priset blev 600 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i augusti 2019.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.