DI > Ekonomi

Sunday, 15 September, 20:14

DI - 12 sep 19 kl. 09:26

Fyra investmentbolag med rabatt på rabatten – “en spännande portfölj”Att inkludera investmentbolag i sparportföljen rekommenderas av många experter..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, investmentbolagmed , rabatt, rabattenen , spännande, portfölj
DI - 11 jun 18 kl. 07:20

Börsveckan: Fyra investmentbolag värda köp

Börsveckan analyserar elva investmentbolag i den senaste utgåvan. Det resulterar i köpråd för Kinnevik, Bure, Latour och Investor medan tidningen ger rådet avvakta för Lundbergs, Spiltan, Volati, Traction, Öresund och Svolder samt lämnar säljråd för Industrivärden. .

PrivataAffärer - 11 jun 18 kl. 08:36

Aktietips: Fyra köpvärda investmentbolag

Kinnevik har många onoterade pärlor inom framför allt marknadsplatser och e-handel, som Global Fashion Group, Home 24 och Quikr, men även finansiella tjänster och hälsovård. Bolaget känns intressant att äga på sikt, tycker Börsveckan och rekommenderar köp. Lundbergs har levererat fantastiskt bra avkastning över tid, påpekar tidningen.

TA - 08 feb 13 kl. 08:53

Svensk rabatt i nytt budgetförslag

Det är paus i förhandlingarna om EU:s långtidsbudget i Bryssel. Jordbruk och regionstöd ser ut som vinnare, främst på infrastrukturens bekostnad. Sverige erbjuds en klumpsummerabatt på EU-avgiften, enligt källor.

Dagens PS - 11 jun 18 kl. 06:51

Fyra skållheta köptips från Börsveckan

Börsveckan analyserar elva investmentbolag i den senaste utgåvan. Det resulterar i köpråd för Kinnevik, Bure, Latour och Investor medan tidningen ger rådet avvakta för Lundbergs, Spiltan, Volati, Traction, Öresund och Svolder samt lämnar säljråd för Industrivärden. Kinnevik var något av en favorit i Börsveckans investmentbolagsspecial förra året.

Kristianstadsbladet - 04 jun 14 kl. 06:58

Varför sänkte ABK rabatten?


Jag är en dement 89-åring med svag ekonomi och är i behov av varenda krona. 2005 flyttade jag in i ett ABK-hus på Näsbychaussén, lägenheten hade redan då HLU-rabatt (hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll). Min avsikt var att bo där medan jag väntade på plats på ett äldreboende.

YLE - 08 jul 14 kl. 09:52

Kolla ditt kvitto - fick du rabatt?

För den som köper produkter på rea lönar det sig att vara extra uppmärksam vid kassan, för att undvika onödiga återbesök till affären. Även om rabatten har märkts ut på produkten, är det inte självklart att försäljaren lägger märke till det. Misstag sker förvånansvärt ofta, och det mänskliga felet känns särskilt störande om man lägger märke till det först då man återvänt hem.

Sydsvenskan - 06 sep 11 kl. 07:30

Ingen rabatt med fel studentkort

Skånetrafikens logotyp saknas på flera Lundastudenters studentkort. Och utan logga får man ingen rabatt.
Det fick psykologstudenten Erik Blennow Nordström uppleva när han skulle köpa sitt rabatterade Jojokort på Skånetrafikens kontor i Lund i lördags.

PrivataAffärer - 24 sep 18 kl. 13:00

Experten: Så blir du förmögen genom att spara i investmentbolag

Köp Marcus Fridells bok här: Du som läser Privata Affärer kan köpa Marcus Fridells bok i vår bokhandel.  Beställ här. Att köpa aktier i investmentbolag är ”den gyllene medelvägen” till den blivande förmögenheten om du inte vill lägga din tid enbart på aktier, och inte heller på fonder, anser Marcus Fridell, född 1989.

Opinionen.se - 08 feb 13 kl. 07:39

Svensk rabatt i nytt budgetförslag

Ett nytt budgetförslag är på gång och de 27 EU-ledarna ska samlas på nytt klockan 06.30. I det nya förslaget erbjuds Sverige en klumpsummerabatt på EU-avgiften, enligt diplomatkällor.

YLE - 13 nov 14 kl. 17:54

Beväringar får åter rabatt på tågen

VR har återinfört beväringsrabatten på tågen. Rabatten avskaffades för ett knappt år sedan men har nu tagits i bruk igen. Enligt försvarets informationstidning Ruotuväki var orsaken den negativa responsen på att rabatten slopades.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Mediejätte tvingas göra sig av med anställda

Den tyska mediekoncernen Axel Springer planerar att göra sig av med anställda i en del av ett kostnadsbesparingsprogram….

DI - 45 minuter sedan

Riskkapitalprofilen gör comeback efter it-kraschen – satsar på Afrika

En tidigare profil inom it- och riskkapitalvärlden planerar en comeback med ett investeringsbolag som fokuserar på att….

DI - 1 timme sedan

48.000 av biljättens anställda går ut i strejk

Det amerikanska fackförbundet för bilindustrin, United Auto Workers, UAW, utlyser en strejk för runt 48.000 timarbetare….

DI - 2 timmar sedan

Experterna: Börsen har mer att ge – de sektorerna är mest köpvärda

Börsen går en bra framtid till mötes när placerarna lämnar den senaste tidens favoritaktier för att istället botanisera….

DI - 2 timmar sedan

Hongkongbor ber om hjälp från Storbritannien och USA

Demonstranterna i Hongkong har ledsnat på vad de uppfattar som omvärldens passivitet..

DI - 2 timmar sedan

Analytiker: Oljepriset kan rusa 30 procent – ”systemet har fått hjärtinfarkt”

Analytiker spår att oljepriset kommer att rusa efter helgens attack i Saudiarabien. ”Jag blir inte överraskad om vi får….

DI - 3 timmar sedan

Vad Löfven och Trump egentligen pratade om

Den 20 juli i år ringde USA:s president den svenska statsministern. Samtalet är mest känt för att Trump efteråt….

DI - 3 timmar sedan

På rull mot det perfekta glidet

Biri/Lillehammer. Team Svenska fönster klarade den första delen av Dubbelutmaningen – Vasakvartetten - med bravur..

DI - 4 timmar sedan

Så får du ut det mesta av höstträningen

Rullskidor är bästa barmarksträningen för den som vill bli en bättre skidåkare..

DI - 4 timmar sedan

Borgerligheten måste göra upp med välfärdens kvasimarknader

De borgerliga partierna har levt på gamla meriter från 1990-talets valfrihetsreformer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.