YLE > Finland

Friday, 20 September, 05:57

YLE - 12 sep 19 kl. 08:35

Åklagaren fick tillstånd att ta fallet med de åtalade polischeferna till fortsatt behandlingHelsingfors hovrätt har beviljat åklagaren tillstånd att föra fallet med de åtalade höga polischeferna vidare till hovrätten..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagarenfick , tillståndatt ta , falletmed de , åtalade, polischeferna till fortsatt behandling
Expressen - 03 apr 14 kl. 06:45

Så ska åklagaren fälla mordåtalade änkan

Den 72-åriga änkan som åtalats för att ha mördat sin make med en elpistol i Strömstadstrakten 1995 friades av tingsrätten. Men åklagaren har nu överklagat domen och tror på en annan bedömning i hovrätten. En av nycklarna är ett tilläggsför med den läkare som är expert på elpistolers påverkan på kroppen - för en fråga om brännmärken kan bli avgörande i fallet..

Expressen - 23 jun 16 kl. 09:59

Åklagaren i Lotta-fallet frias från misstanke

Brottsutredningen är nedlagd mot åklagaren som hävde anhållandet mot Martin Jonsson, 33, som bröt sig in hos Lotta, 41, och misshandlade henne till döds. Chefsåklagare Maria Sterup har nu valt att fria åklagaren från misstankarna..

Nyteknik - 17 feb 16 kl. 14:23

Åklagaren om Macchiarini-fallet: Unikt i Sverige

Åklagaren som utreder operationerna av konstgjorda luftstrupar väntar på patientinformation från olika länder..

YLE - 12 sep 19 kl. 08:35

Åklagaren fick tillstånd att ta fallet med de åtalade polisceherna till fortsatt behandling

Helsingfors hovrätt har beviljat åklagaren tillstånd att föra fallet med de åtalade höga polischeferna vidare till hovrätten..

Nyan - 24 okt 17 kl. 13:24

14 åtalade i stor knarkhärva

I dag började behandlingen av en av de största narkotikarelaterade målen i åländsk historia. Totalt 14 åtalade och tolv målsägande har koppling till det nätverk som enligt åklagarens beskrivning har sålt, brukat och förvarat olika former av droger, främst hasch och amfetamin. Målet omfattar 21 åtalspunkter som innefattar bland annat grovt narkotikabrott, olaga hot, grov misshandel, försök till grov utpressning och grovt hemfridsbrott.

Sydsvenskan - 14 dec 15 kl. 06:58

Terroråtalade får sin dom

De höll inte själva i kniven när två män i Syrien fick sina huvud avskurna. Men morden filmades och enligt åklagaren deltog de två åtalade aktivt.
I dag kommer domarna mot männen i Göteborgs tingsrätt..

SvD - 14 dec 15 kl. 06:58

Terroråtalade får sin dom

De höll inte själva i kniven när två män i Syrien fick sina huvud avskurna. Men morden filmades och enligt åklagaren deltog de två åtalade aktivt. I dag kommer domarna mot männen i Göteborgs tingsrätt..

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 15 kl. 06:58

Terroråtalade får sin dom

De höll inte själva i kniven när två män i Syrien fick sina huvud avskurna. Men morden filmades och enligt åklagaren deltog de två åtalade aktivt.
I dag kommer domarna mot männen i Göteborgs tingsrätt..

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 15 kl. 06:57

Terroråtalade får sin dom

De höll inte själva i kniven när två män i Syrien fick sina huvud avskurna. Men morden filmades och enligt åklagaren deltog de två åtalade aktivt. I dag kommer domarna mot männen i Göteborgs tingsrätt.

Blekinge Läns tidning - 14 dec 15 kl. 06:57

Terroråtalade får sin dom

De höll inte själva i kniven när två män i Syrien fick sina huvud avskurna. Men morden filmades och enligt åklagaren deltog de två åtalade aktivt. I dag kommer domarna mot männen i Göteborgs tingsrätt.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Morgonkollen: Finland får rapportör för våld mot kvinnor, inget eldupphör i Syrien, Rinne träffar Googles vd

Våld mot kvinnor är fortfarande ett stort problem i Finland. Kina och Ryssland satte stopp då FN:s säkerhetsråd röstade om eldupphör i Syrien. Teknologijätten Google planerar att investera 600 miljoner euro i en ny servercentral i Fredrikshamn..

YLE - 1 timme sedan

Våld mot kvinnor är fortfarande ett av Finlands största problem - nu ska nationell rapportör ge frågan mera tyngd

Finland kommer att få en nationell rapportör för våld mot kvinnor. Det här för att komma åt ett av Finlands största samhällsproblem. Rapportörens uppgift är att rapportera direkt till makthavarna för att hitta lösningar på problemet..

YLE - 1 timme sedan

Har Lovisa en framtid? Staden vill provocera invånarna till att komma med kreativa idéer för hur verksamheten kan förbättras

På torsdag kväll fick Lovisas invånare säga sitt om stadens framtid. Ett diskussionsmöte vid namn “Lovisa har ingen framtid” ordnades i Kuggom och närmare 60 invånare tog tillfället i akt för att komma med sina idéer..

YLE - 1 timme sedan

Nu finns miljarder att hämta inom fartygsbygge i Ryssland - finländska företag flyttar tillverkningen till Ryssland för att få beställningar

Finländska firmor är världsbäst då det gäller att bygga isbrytare och tankfartyg. Inom de närmaste tjugo åren planeras omkring 800 nya fartyg. Det ska byggas allt från fartyg för krabbfiske i fjärran östern till världens största isbrytare..

YLE - 30 minuter sedan

CKP: "Det är frågan om ett omfattande fall"- Airiston Helmis förundersökningen ännu långt ifrån klar

Det har gått ett år sedan den stora polisoperationen då Airiston Helmis fastigheter granskades. Tre personer greps och flera miljoner euro i kontanter konfiskerades. Ägaren Pavel Melnikov har ännu inte förhörts av polisen..

YLE - 10 timmar sedan

Enhälliga röster om ungdomsverkstaden Troja - Åbo stad ska trygga den svenskspråkiga servicen

Åbo stad kommer på ett eller annat sätt att säkra den svenskspråkiga ungdomsverkstadens service i framtiden. I vilken form och när vet man ännu inte..

YLE - 13 timmar sedan

Daniel Olins talkshow live på Ekenäs höstmarknad!

Daniel Olin tjuvstartade sin talkshow med två livesändningar från Ekenäs höstmarknad..

YLE - 11 timmar sedan

Borgbackens dyraste satsning någonsin gav två internationella förstapris

Berg-och-dalbanan Taiga har varit en fartfylld framgångssaga under de få månader den har funnits på Borgbacken..

YLE - 11 timmar sedan

Förr i tiden hörde cirkuslejon och slagsmål till Ekenäs höstmarknad - se gamla bilder!

Ekenäs höstmarknad har nästan 300 år på nacken men trots det har vissa delar av marknaden bestått. I dag har karusellerna tagit platsen som cirkusdjur hade förr..

YLE - 15 timmar sedan

Från Sibelius till Hurriganes - snart öppnar Finnish Music Hall of Fame sina dörrar

Om en månad öppnar Finlands musikmuseum sina dörrar i köpcentret Tripla i Böle. Finnish Music Hall of Fame är en hyllning till den finländska musikhistorien och de finländska artisterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.