Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 15 September, 20:15

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 08:06

SVT kritiseras efter boktipspaus: ”Korkat”Efter beskedet om att Go'kväll pausar samarbetet med litteraturkritikern Ingalill Mosander har flera SVT-profiler höjt sin röst..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
SVT, Go, Ingalill Mosander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT, kritiserasefter , boktipspaus, Korkat
NT - 14 maj 12 kl. 14:41

SVT kritiseras av Granskningsnämnden

SVT kritiseras av Granskningsnämnden för en partiledarintervju i "Fråga doktorn". Det var i januari som Socialdemokraternas dåvarande partiledare Håkan Juholt medverkade i programmet där han svarade på en rad personliga frågor om sig själv och framtiden. Enligt nämndens fick han "stundtals långtgående möjligheter att redogöra för sin och Socialdemokraternas uppfattning i politiskt kontroversiella frågor, utan något direkt ifrågasättande eller kommenterande från programledarens sida"..

SVT - 12 mar 19 kl. 12:05

SVT kritiseras: ”Tvingas välja mellan jobb och föräldraledighet”

Daniel Sjölin, tidigare programledare på SVT, kritiserar sättet som SVT hanterar föräldraledighet och tidsbegränsade anställningar på. I Morgonstudion svarade SVT:s HR-chef Sabina Rasiwala på kritiken. – Vi behöver kunna förnya oss, säger hon..

SVT - 18 sep 14 kl. 12:28

SVT kritiseras för film om sexturism

Cinemafrica kritiserar SVT för visningen av ”Paradis:kärlek”. Föreningen anser att filmen reproducerar kränkande stereotyper..

Kristianstadsbladet - 18 jan 14 kl. 12:26

SVT kritiseras för reklam-tv


Nyligen sände SVT en hyllning till housefestivalen "Summerburst". Nu får de kritik av Sveriges Radios mediegranskande program "Medierna", på grund av att hyllningen gjordes av "Summerburst"-arrangören Stureplansgruppen. I programmet talar sig artister och medarbetare sig varma för festivalen, som beskrivs som en pr-film för festivalen av "Medierna".

Trelleborgs Allehanda - 18 jan 14 kl. 12:26

SVT kritiseras för reklam-tv


Nyligen sände SVT en hyllning till housefestivalen "Summerburst". Nu får de kritik av Sveriges Radios mediegranskande program "Medierna", på grund av att hyllningen gjordes av "Summerburst"-arrangören Stureplansgruppen. I programmet talar sig artister och medarbetare sig varma för festivalen, som beskrivs som en pr-film för festivalen av "Medierna".

SVT - 26 okt 15 kl. 16:45

SVT anklagas för att bidra till rasistisk upptrappning

SVT kritiseras för benämningen av eleverna på Kronans skola i Trollhättan som inte helsvenska. ”Det är en uppdelning byggd på en främlingsfientlig logik”, säger Sydsvenskans kulturchef Rakel Chukri. SVT:s Anne Lagercrantz förstår kritiken: ”Vi är ense om att formuleringen är helt fel”.

BT - 10 nov 14 kl. 21:30

Kärleksprogram i SVT kritiseras

Sex olika singlar paras i SVT:s senaste programsatsning "Gift vid första ögonkastet" ihop - och möts för första gången vid altaret. - Det här är att utnyttja folks längtan efter kärlek, säger relationsexperten Sverker Wadstein.Förväntningarna är stora hos deltagarna som alla vill bryta mönstret av ensamhet.

SR - 25 mar 15 kl. 06:00

SVT kritiseras för brist på kvinnor bakom dramasatsningarna

Det går bra för svenskt tv-drama, där SVT är den största aktören. Men bland kvinnor i branschen bubblar missnöjet. De som skapar serierna är nästan uteslutande män.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 14 kl. 12:29

SVT kritiseras för reklam-tv

Nyligen sände SVT en hyllning till housefestivalen "Summerburst". Nu får de kritik av Sveriges Radios mediegranskande program "Medierna", på grund av att hyllningen gjordes av "Summerburst"-arrangören Stureplansgruppen. I programmet talar sig artister och medarbetare sig varma för festivalen, som beskrivs som en pr-film för festivalen av "Medierna"..

Västerbottens Folkblad - 18 jan 14 kl. 12:28

SVT kritiseras för reklam-tv

Nyligen sände SVT en hyllning till housefestivalen ”Summerburst”. Nu får de kritik av Sveriges Radios mediegranskande program ”Medierna”, på grund av att hyllningen gjordes av ”Summerburst”-arrangören Stureplansgruppen. I programmet talar sig artister och medarbetare sig varma för festivalen, som beskrivs som en pr-film för festivalen av ”Medierna”.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art och Ica utökar samarbetet

Visual Art får utökat förtroende, inleder samarbete med Ica Media om nationell medieförsäljning för digitala butiksskärmar i kassalinje och butik..

Dagens Media - I förrgår: 11:18

”Utsätt din retargetingaktör för konkurrens”

REPLIK. Dick Eriksson, nordisk försäljningschef på RTB House, svarar på Criteos debattinlägg och argumenterar för att marknadsförare ska använda fler retargetingaktörer – inte bara en..

Dagens Media - I förrgår: 09:51

Anders Billing till SvD

Anders Billing lämnar Sveriges Radio för att istället bli ekonomiredaktör på SvD Näringsliv..

Dagens Media - I förrgår: 09:35

Så skapar du ett medlemsfinansierat medium

EXPERTEN SVARAR. Emanuel Karlsten och Olle Lidboms podd, Mediepodden, har tidigare finansierats av annonser. I somras ställde de ett ultimatum till lyssnarna – 10 000 kronor i medlemsfinansierng i månaden eller så läggs podden ned..

Dagens Media - I förrgår: 07:50

Pubmatic öppnar upp för header bidding på OTT

Nu uppdaterar Pubmatic sin lösning ”Openwrap” så att den kan hantera alla kanaler – inte bara display. ”Den digitala reklambranschen kan locka till sig ytterligare investeringar”, säger Jonas Olsen, ansvarig för video på Pubmatic..

Dagens Media - I förrgår: 07:52

Wiki Tribune relanseras: ”Det blev inte bra”

DMEXCO 2019. Wikipediagrundaren Jimmy Wales avslöjar på Dmexco att han relanserar webbtidningen Wiki Tribune – denna gång som ett sociala medium..

Dagens Media - I förrgår: 07:41

Sverige ”safe haven” för IP-tjuvar – regeringen måste agera

Piratkopieringen innebär 17 miljarder kronor i förlorad försäljning, 7,5 miljarder i uteblivna skatteintäkter samt att 7 000 jobb går förlorade. Nu måste regeringen visa handlingskraft och införa det färdiga förslaget om grovt upphovsrätts- och varumärkesbrott, skriver åtta företrädare för kunskapsintensiva näringar..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:35

Därför har jag bytt ut min tv mot airpods

Utvecklingen från skärmmedia mot ljud är en makrotrend som kommer att påverka oss alla. Och den har sin rot i skärmutmattningen – ett begrepp som hela världen pratar om, skriver Walter Naeslund, Honestys vd..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art ska sköta Icas medieförsäljning i butik

Visual Art får utökat förtroende, framöver ska utomhusbolaget ha hand om medieförsäljningen för Icas digitala ytor..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 13:23

Spaning från Dmexco: Snacket bland besökarna

DMEXCO 2019. Googles största rädsla, röstmarknadsföringens genombrott och antalet säljare som svämmar över. Det är några av snackisarna under Dmexco i Köln, skriver Dagens Medias Madeleine Nilsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.