BT > Nyheter

Thursday, 19 September, 11:08

BT - 12 sep 19 kl. 06:49

Besvikelse bland jägarna som inte får skjuta älg: ”Snopet”Tolv licensområden får inte skjuta några älgar i Sjuhärad med omnejd det här året. Besvikna jägare har tagit emot beskedet – och de är kritiska mot länsstyrelsens hantering..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sjuhärad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besvikelsebland , jägarnasom inte får , skjuta, älg, Snopet
Dagens PS - 04 maj 17 kl. 08:25

Dramatisk kurskollaps för aktieägarna

Fingerprint Cards gick för inte alltför länge sedan som en raket på börsen och blev snabbt en hyllad folkaktie. Biometribolaget har i dag 60.000 aktieägare och drygt 8 av 10 av dessa ligger i dag back på sin investering.

Sydsvenskan - 26 jan 11 kl. 06:30

Allt krut går åt till att skjuta pianisten

Inga-Britt Ahlenius avlossar det tunga artilleriet i den nya boken om FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon. Det blir svårt att se de riktiga problemen genom krutröken, tycker Wilhelm Agrell.
NIKLAS EKDAL MED INGA-BRITT AHLENIUS.

Jönköpingsnytt - 10 apr 12 kl. 14:40

Hemvändande Haidari vill skjuta upp HFF igen

Året i Norge blev en stor besvikelse. Nu har Michell Haidari återvänt till Husqvarna FF, och det är en skadefri och revanschsugen spelare som hoppas skjuta klubben upp i ettan igen. ?

Jönköpingsnytt - 10 apr 12 kl. 14:40

Revanschsugen Haidari vill skjuta upp HFF igen

Året i Norge blev en stor besvikelse. Nu har Michell Haidari återvänt till Husqvarna FF, och det är en skadefri och revanschsugen spelare som hoppas skjuta klubben upp i ettan igen. ?

YLE - 27 jan 14 kl. 11:00

Miljöministeriets krav på avfallshantering en besvikelse

I dag finns cirka 4500 ekopunkter i landet dit man kan föra avfall. Nätet har i huvudsak byggts upp av kommunalt skötta avfallsbolag. Nu ska ansvaret för konsumentavfall utvidgas så att producenterna får ansvaret för insamlingen.

SR - 04 maj 17 kl. 15:50

Besvikelse över Fingerprints rapport

Det blev ännu en besvikelse och ett kursras för aktieägarna i biometribolaget Fingerprint Cards när siffrorna för första kvartalet presenterades idag.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför avundas jag bögarna och flatorna

Under gårdagskvällen anlände jag och min kära kollega till QX-galan. Galan arrangeras av gaynöjestidningen QX och gästerna är en salig blandning mellan innepinnar i HBTQ-sfären, kändisar och "vanligt folk".
Till skillnad från en gammal sedvanlig mingelkväll då jag vimlar runt halvsluddrig på gratissprit i jakt efter goodiebags och ytliga kontakter kunde jag den här kvällen stå i vårt lilla kamerahörn och observera allt ifrån vilka som var där, vad de hade på sig, till hur folk faktiskt betedde sig.

Västerbottens Folkblad - 07 feb 19 kl. 12:43

[PLUS] Stor besvikelse bland markägarna

Skogsstyrelsens beslut att överklaga mark- och miljödomstolen beklagas av markägarna. – Vi tycker....

Västerbottens Folkblad - 19 feb 18 kl. 11:00

Både jägarna och älgarna protesterar

Med stor oro och besvikelse har vi tagit del av rapporteringen kring den älgjakt som bedrivits i meterdjup snö inom vårt län. En grundpelare i all jaktetik är att ”viltet inte skall åsamkas onödigt lidande”. Även om det formellt är tillåtet att jaga älg i januari, måste enligt vår mening, förnuftet råda över jaktkalendern.

Expressen - 15 jun 18 kl. 08:02

H&M:s nya rapport en svag besvikelse

H&M-gruppens omsättning för andra kvartalet 2018 landade på 51 miljarder kronor, mot förväntat 52 miljarder.Det var inte vändningen H&M och aktiägarna hoppats på men anses heller inte vara en katastrof..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Filmrecension: Ingen pension i sikte för Sly

Sylvester Stallones botoxade ansikte är visserligen en upplevelse i sig. Men i övrigt är det mest blod, slafs och en servettunn handling som gäller för actionikonen Rambos sista färd..

BT - 45 minuter sedan

EU:s vägpaket får köra vidare

Planerade nya regler och villkor för lastbilstrafiken i EU lever vidare sedan EU-parlamentets transportutskott röstat nej till att skrota hela paketet..

BT - 30 minuter sedan

Woyzeck med posttraumatisk stress

Soldaten Woyzeck högg ihjäl sin älskade – och förevigades i Georg Büchners klassiska drama. Nu tar Steve Sem-Sandberg sig an berättelsen. Han skildrar en trasig man i en tid utan språk för människans inre liv..

BT - 1 timme sedan

Nya bostäder i centrum – SD vill se över parkeringskostnader

Beloppet för parkeringsköp behöver höjas när det byggs nytt i centrum, menar SD. Förslaget om att se över reglerna röstades igenom av kommunstyrelsen..

BT - 1 timme sedan

Kejsarättlingar kräver tillbaka museiföremål

En oro växer i den tyska museivärlden när barnbarnen till barnbarnen till den siste tyske kejsaren, Wilhelm den andre, kräver att få tillbaka tusentals konstföremål som de menar att de här rätt till, rapporterar ..

BT - 1 timme sedan

Norge höjer räntan

BT - 1 timme sedan

Socialstyrelsen ser brister i endometriosvård

För dålig kunskap, ojämn tillgång på specialister och för lite fortbildning om endometrios. Socialstyrelsen är kritisk till hur vården av sjukdomen, som drabbar upp mot var tionde kvinna, fungerar..

BT - 1 timme sedan

Vill inte vara Norrlandssångaren

Olov Antonsson är klar med att sätta Västerbotten på popkartan. Nu undersöker han i stället vad som händer när man växer upp, det han kallar "slutspelet i ungdomen"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.