Barometern > Nyheter

Thursday, 19 September, 11:05

Barometern - 12 sep 19 kl. 06:29

Olycka: Ladugårdar brann ner till grunder- ”Misstankar om mordbrand”Tre byggnader brann under natten till torsdag ner till grunden. En anmälan gällande mordbrand har upprättats. .
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olycka, Ladugårdar, brann, nertill , grunder, Misstankarom , mordbrand
Skånskan - 18 nov 15 kl. 19:30

Ladugård brann ner – ett 90-tal kor dog

sydost Ett 90-tal kor brann inne när en vinkelbyggd ladugård brann ner till grunden på Breabäck norr om Christenehofs slott i onsdags. Ingen människor skadades.Larmet gick vid halv två-tiden.

Expressen - 06 apr 14 kl. 14:40

Ladugård brann ner till grunden: "Bränd hög"

En före detta ladugård brann ner till grunden efter en våldsam brand tidigt på söndagen. När räddningstjänsten kom fram fanns bara murstocken kvar. – Det hade brunnit i många timmar innan vi larmades, säger Niclas Sjöblom, insatsledare vid räddningstjänsten i Värnamo..

GT - 04 aug 14 kl. 08:01

Ladugård brann ner till grunden utanför Borås

En ladugård brann ner till grunden i Fristad utanför Borås under natten mot måndag. Branden kan ha orsakat av ett blixtnedslag..

LV - 07 aug 14 kl. 08:11

Ladugård brann ner till grunden

En ladugård brann ner till grunden vid Aby utanför Rosenfors natten mot onsdagen.
Inga djur eller människor skadades i branden..

Dalarnas tidningar - 15 apr 17 kl. 17:16

Två ladugårdar brann ned till grunden – stor räddningsstyrka larmades till platsen

Under lördagseftermiddagen brann två mindre ladugårdar ned till grunden på Skallberget i Ludvika kommun. SOS Alarm skickade räddningsstyrkor från tre olika stationer till platsen då de initiakal uppgifterna sa att ladugårdarna innehöll drivmedel och maskiner..

Expressen - 23 maj 13 kl. 07:26

Djur innebrända när ladugård brann ner

En ladugård utanför Bäckhammar i Värmland brann ner till grunden natten till torsdagen. De kor och hästar som fanns i ladugården kunde räddas från lågorna men får, kaniner och ett 40-tal höns brann inne..

UNT - 18 jul 13 kl. 20:36

Ladugård brann ner - hus räddat

En ladugård strax utanför Trollhättan brann ner på torsdagen. Branden spred sig i den torra terrängen i skogen intill, men räddningstjänsten lyckades rädda bostadshuset på gården.(TT).

BT - 18 jul 13 kl. 20:38

Ladugård brann ner - hus räddat

En ladugård strax utanför Trollhättan brann ner på torsdagen. Branden spred sig i den torra terrängen i skogen intill, men räddningstjänsten lyckades rädda bostadshuset på gården. Några ankor, kalkoner och höns har enligt polisen brunnit inne.

SvD - 18 jul 13 kl. 20:36

Ladugård brann ner - hus räddat

En ladugård strax utanför Trollhättan brann ner på torsdagen..

Västerbottens Folkblad - 06 okt 13 kl. 09:45

Ladugård brann ner i Hörnsjö

Strax före halv fem i natt larmades polis och räddningstjänst till en fastighet i Hörnsjö. En ladugård var då övertänd. Byggnaden brann ner, dock ska [...

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Jord och skog: Ny trädparasit upptäckt - forskare varnar

Forskare har upptäckt en ny tallparasit i Sverige. Det finns misstankar om att den kan ha spridit sig till vanlig tall och det skulle kunna få svåra konsekvenser för skogsbruket..

Barometern - 1 timme sedan

Viltbetet fortsatt stort hot mot tallen

De senaste tio åren har Södra tredubblat försäljningen av tallplantor. Omkring 20 procent av de plantor som man säljer i södra Sverige är tall. Men om viltbetesskadorna fortsätter att öka riskerar trenden att brytas..

Barometern - 1 timme sedan

Granbarkborren fortsätter härja länet: ”Håll koll på skogen”

Granbarkborrens härjningar har fortsatt och bedömningen är att var tredje skogsägare i Sverige kan bli berörd av den under 2019. Värst är det i Kalmar län, här bedöms skadeinsekten orsaka förluster på en halv miljard kronor för skogsägarna i år..

Barometern - 1 timme sedan

Norge höjer räntan

Barometern - 45 minuter sedan

EU:s vägpaket får köra vidare

Planerade nya regler och villkor för lastbilstrafiken i EU lever vidare sedan EU-parlamentets transportutskott röstat nej till att skrota hela paketet..

Barometern - 30 minuter sedan

Woyzeck med posttraumatisk stress

Soldaten Woyzeck högg ihjäl sin älskade – och förevigades i Georg Büchners klassiska drama. Nu tar Steve Sem-Sandberg sig an berättelsen. Han skildrar en trasig man i en tid utan språk för människans inre liv..

Barometern - 30 minuter sedan

Kalmar: Närmare 1 000 klockor stulna från lastbil

Närmare 1 000 aktivitetsklockor stals från en lastbil i Kalmar. Det uppskattade värdet på klockorna: 1,5 miljon kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.