Sydöstran > Nyheter

Thursday, 19 September, 10:20

Sydöstran - 12 sep 19 kl. 06:30

Jobb: Arbetslösheten fortsätter att ökaFör andra månaden i rad ökar arbetslösheten i Sverige och den bedöms fortsätta öka framöver..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jobb, Arbetslöshetenfortsätter att , öka
SmålandsPosten - 14 jun 18 kl. 07:35

Jobb: Arbetslösheten sjunker i Kronoberg

Arbetslösheten fortsätter att sjunka för både inrikes och utrikesfödda i Kronobergs län. I maj var totalt 8,0 procent inskrivna som arbetslösa, jämfört med 8,2 procent för ett år sedan..

YA - 25 okt 14 kl. 04:00

S luras om arbetslösheten

Statistik väljs för att man själv ska framstå som framgångsrik.
Vad är sanningen om arbetslösheten? Den frågan fick vitt skilda svar i årets valrörelse.

HBL - 03 aug 14 kl. 05:00

Miljonsatsning rår inte på arbetslösheten

Endast fem procent av tusentals del­tagare i ett projekt för långtidsarbetslösa har fått jobb. Ändå satsar staten fem miljoner euro till per år på sam­arbetet.– Det här ger struktur på dagarna, säger Eija Suvimäki, 58.

YLE - 30 aug 17 kl. 07:00

Arbetslösheten på nedgång i Esbo – de högutbildade toppar fortfarande statistiken

Arbetslösheten sjunker i Esbo, liksom i de övriga kommunerna i Nyland. Men de högutbildade är välrepresenterade bland de arbetslösa i Esbo - vissa har svårt att hitta jobb trots att det finns lediga jobb inom området. I juli fanns det enligt statistik från Närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland i Esbo cirka 14 500 arbetslösa arbetssökande.

Barometern - 01 sep 14 kl. 09:40

Arbetslösheten både hög och låg

Arbetslösheten och jobben spåddes bli en stor valfråga. Så har det också blivit, men hittills har välfärdsfrågorna fått större utrymme. Arbetsförmedlingens chef i Oskarshamn, Annelie Bringmyr, såg i likhet med många av hennes kollegor fram emot en valrörelse där jobbfrågan skulle dominera debatten.

Trelleborgs Allehanda - 28 dec 12 kl. 06:30

Allt fler får jobb - men arbetslösheten stiger

Arkiv: Jessica Gow/SCANPIX
Fler har fått arbete, men arbetslösheten fortsätter ändå att stiga i Trelleborg under november. Samtidigt ser antalet varsel ut att minska något i Skåne.
?

Trelleborgs Allehanda - 22 okt 14 kl. 06:30

Arbetslösheten bland unga minskar stort i Trelleborg

Foto: Jessica Gow
För ett år sedan stod 25 procent av de registerbaserade ungdomarna i kommunen utan jobb, i dag är knappt 20 procent. "Arbetslösheten bland unga har minskat betydligt mer i Trelleborg än både Skåne och riket", säger Karin Lindgren Eklund, chef på arbetsförmedlingen i Trelleborg.
Siffrorna är hämtade från arbetsförmedlingens statistik för september i år jämfört med samma månad i fjor.

SmålandsPosten - 20 dec 13 kl. 06:23

?Katarina Brännström har fel om arbetslösheten?

Moderaterna må ha haft goda intentioner i att försöka pressa tillbaka arbetslösheten - men trots massiva skattesänkningar, subventionerade branscher, privatiseringar och sänkta arbetsgivaravgifter har resultaten uteblivit, skriver Tomas Eneroth, riksdagsledamot (S). Moderaterna blir tydligen alltmer frustrerade över att vare sig opinionssiffror eller arbetslöshetsstatistik talar till deras fördel. I Smp anklagar Katarina Brännström (M) mig för att ha felaktiga siffror om arbetslösheten.

Skånskan - 10 maj 17 kl. 11:40

Arbetslösheten fortsätter stiga i Skåne

Skåne Arbetslösheten fortsätter att stiga i Skåne för andra månaden i rad. 9,8 procent av den skånska arbetskraften var utan jobb i april. Ökningen beror på att fler får uppehållstillstånd och söker jobb, visar statsitik från Arbetsförmedlingen.

Magazin24 - 11 jan 13 kl. 09:03

S tycker till om arbetslösheten

Alliansen har misslyckats med jobben. Sedan den moderatstyrda regeringen tillträdde 2006 har arbetslösheten ökat. Idag är 400 000 människor utan arbete, varav nästan 100 000 är ungdomar.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 2 timmar sedan

Sölvesborg – en delad stad efter flaggbeslut

Nej till prideflagga, utmanande samtidskonst och nyanlända. Sölvesborg är kommunen på allas läppar. Men alla är inte nöjda med att hamna i blickfånget.

Sydöstran - 2 timmar sedan

M och KD vill inte recensera ny konstpolicy i Sölvesborg

Varken Kristdemokraternas talesperson i kulturpolitiska frågor eller Moderaternas vill recensera Sölvesborgs nya policy för konstinköp. Roland Utbult (KD) vill inte uttala sig alls..

Sydöstran - 45 minuter sedan

JUST NU: Larm om bil i vattnet

Sydöstran - 45 minuter sedan

Netanyahu vill se koalition med rival

Sydöstran - 45 minuter sedan

Indonesien skickar tillbaka giftiga sopor

Sydöstran - 1 timme sedan

Christian och Alexander: ”Vi var båda lite starstruck”

För några månader sedan startade Alexander Lewin och Christian Fernlund från Karlshamn podden Lokal kult i samarbete med Lokalkorrarna. I podden berättar de om Blekinges kulturliv. Frågan är vad som händer härnäst..

Sydöstran - 1 timme sedan

Marginellt sänkt bensinpris

Sydöstran - 1 timme sedan

Unga ratar köttet för klimatets skull

Sydöstran - 1 timme sedan

Socialstyrelsen ser brister i endometriosvård

För dålig kunskap, ojämn tillgång på specialister och för lite fortbildning om endometrios. Socialstyrelsen är kritisk till hur vården av sjukdomen, som drabbar upp mot var tionde kvinna, fungerar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.